• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar yardıma ihtiyacım var napicam nasıl atlaticam :(

Cerenimou

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
51
11
3
30
Meraba arkadaşlar 4 aylık ilişkim 3 gün önce bitti. 4 ay içinde sinirli tavırları, hiç alttan almaması, siniri geçinceye kadar soğuk davranması, ilgislzigi beni bitirdi. Kırdı üzdü ama Sonrasin da ne bir Özür dileme ne gönül alma hiç yok. Elbette benimde hatalarım oldu, bazen çok üstüne gittiğim anlar da oldu ama hep telafi etmeye çalıştım gönül almasını bildim. Gözlerinin içine bakarak onu sevdiğimi söyledim. Hic kıymet bilmedi. Ben eskisi gibi hissedemiyorum dedi ve gitti. Bikaç günde hisler değişir mi? Biede gelmis Özür dilerim sen bunların hiçbirini haketmedin, cok mutlu ol bunu gercekten kalpten istiyorum dedi. Ama ne önemi var ki bunların? Haketmesem de yasatiyosun. 23 yaşında bir erkek bu. Ve en uzun ilişkisi 5 ay sürmüş. Bu ne kadar normal sizce? Ve artık napmliyim? Alışmışım ona :((

Insan her seye alisir, ona alistiginiz gibi onsuzlugada alisirsiniz.
Agresif, ofkeli birisiyle birlikte olmaktansa,yalniz olmak iyidir.
Sizi yurekten sevse bu kadar cabuk vazgecmezdi..

Sizi sevdiğinizi hissetmediğiniz biriyle kendinizi bir ömür beraber düşünürmüsünüz?
Ben düşünemem.
Zorlamamak lazım neler neler unutuluyor kendini küçük düşürme.

Sen bunları haketmedin, daha iyilerine layıksın vs vs.. Boş laflar bunlar, sizi sevememiş. Boşver canım yoluna bak. İnsan bu her şeye alışır.
Haklısın canım. Sadece beni anlasın istiyorum. Onun için başka kimse çabalamamis benim gibi. Bunu kendisi söyledi. Birgün kıymetimi anlasın istiyorum. Çok ani bir karar oldu çünkü.

Sen bunları haketmedin, daha iyilerine layıksın vs vs.. Boş laflar bunlar, sizi sevememiş. Boşver canım yoluna bak. İnsan bu her şeye alışır.
Haklısın canım. Sadece beni anlasın istiyorum. Onun için başka kimse çabalamamis benim gibi. Bunu kendisi söyledi. Birgün kıymetimi anlasın istiyorum. Çok ani bir karar oldu çünkü.

Yol ver gitsin senin kıymetini bilmemis. Hiç gerek yok konuşma asla.

Meraba arkadaşlar 4 aylık ilişkim 3 gün önce bitti. 4 ay içinde sinirli tavırları, hiç alttan almaması, siniri geçinceye kadar soğuk davranması, ilgislzigi beni bitirdi. Kırdı üzdü ama Sonrasin da ne bir Özür dileme ne gönül alma hiç yok. Elbette benimde hatalarım oldu, bazen çok üstüne gittiğim anlar da oldu ama hep telafi etmeye çalıştım gönül almasını bildim. Gözlerinin içine bakarak onu sevdiğimi söyledim. Hic kıymet bilmedi. Ben eskisi gibi hissedemiyorum dedi ve gitti. Bikaç günde hisler değişir mi? Biede gelmis Özür dilerim sen bunların hiçbirini haketmedin, cok mutlu ol bunu gercekten kalpten istiyorum dedi. Ama ne önemi var ki bunların? Haketmesem de yasatiyosun. 23 yaşında bir erkek bu. Ve en uzun ilişkisi 5 ay sürmüş. Bu ne kadar normal sizce? Ve artık napmliyim? Alışmışım ona :KK43:(
Daha cocuk zaten.. birde iliski yasarken o kadar kotu davranan adam ayrilirken yaptiklarini bilincli yaptigi icin ayrilirken insan gibi ginul alip ayrilmaya calisiyor garip kurtulmaya calismis bence sizden

Daha cocuk zaten.. birde iliski yasarken o kadar kotu davranan adam ayrilirken yaptiklarini bilincli yaptigi icin ayrilirken insan gibi ginul alip ayrilmaya calisiyor garip kurtulmaya calismis bence sizden
23 yaş çocuk mu? Bu sene üniversiteden mezun olucak. İş hayatına atilicak

4 aylık ilişki ne ki 4 yıllık ilişkiler bitiyor insanların evlilikleri bitiyor .. herkes hepimiz nasıl atlattıysak sizde öyle atlatırsınız..
dünyanın sonu gelmiş gibi davranmamakla işe başlayabilirsiniz..

Başka birini bulmuştur. Siz onun gözlerinin içine bakıp onu sevdiğinizi söyleyince nasılsa seviyor rahatlığı başlamış olan bir erkektir. Merak etmeyin o bulduğu kisiyle olmazsa geri dönecek bir tiptir. 1 gün 1 ay yaşanmış mi yaşanmis bir ilişki. Bunun süresi önemli değil ki . Sevmiş o duyguyu yaşamış. Birşeyler paylasmis. Size sadece o güzel günler kâr kaldı. Uzak durun. Balon ask yaşayan insanlardan hayır gelmez. En azından zamanınızı fazla calmamis.

Olmadı ise olmadı demek lazım.
Devam etmek istemediğini açıkça söylemiş sırf bu yüzden kıymetli olmasın. Nasıl davrandığını unutmayın ilgisiz soğuk vs
Duygularınız şu an yoğun ama kısa süren ve sizi yipratmaya yetmiş bir ilişkiden çıkmayı atlatamayacak değilsiniz.

İnsanlar kac yıllık evliliklerini bitiriyor ve buna alışıyor. Sen de alışırsin ve hatta İYİKİ dersin... Böyle biriyle devam etmek seni yıpratmaktan başka napardi ki zaten... Zaman tek ilacın şu an. yalnız kalma hobilerine yönel..
çabucak unutman dileğiyle...

Ayni ben. Gecimsiz affetmeyen uzun süre tripler atar bi tip. Bence sen kendini kurtar. şahsen ben olsam ben de benle ömür geçmez diye düşünürdüm.

Back
X