• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar yardıma ihtiyacım var napicam nasıl atlaticam :(

Haklısın canım. Sadece beni anlasın istiyorum. Onun için başka kimse çabalamamis benim gibi. Bunu kendisi söyledi. Birgün kıymetimi anlasın istiyorum. Çok ani bir karar oldu çünkü.
İşte bu yüzden şımarmış.Adam için çabalamışsın adamın kendine güveni gelmiş.Hakettiğinden fazla değer vermişsin.

Haklısın canım. Sadece beni anlasın istiyorum. Onun için başka kimse çabalamamis benim gibi. Bunu kendisi söyledi. Birgün kıymetimi anlasın istiyorum. Çok ani bir karar oldu çünkü.
Seni anlaması zor biraz. Böylesi daha iyi hem daha uzun süre birlikte olsaydınız daha zor olurdu.

ne mutluki başında demiş sonunda deseydi napacaktın.şimdi üzülüyorsun ya sonra teşekkür edeceksin bu yaptığı iyilik için ona.gerçekten iyi bir insanmış

Meraba arkadaşlar 4 aylık ilişkim 3 gün önce bitti. 4 ay içinde sinirli tavırları, hiç alttan almaması, siniri geçinceye kadar soğuk davranması, ilgislzigi beni bitirdi. Kırdı üzdü ama Sonrasin da ne bir Özür dileme ne gönül alma hiç yok. Elbette benimde hatalarım oldu, bazen çok üstüne gittiğim anlar da oldu ama hep telafi etmeye çalıştım gönül almasını bildim. Gözlerinin içine bakarak onu sevdiğimi söyledim. Hic kıymet bilmedi. Ben eskisi gibi hissedemiyorum dedi ve gitti. Bikaç günde hisler değişir mi? Biede gelmis Özür dilerim sen bunların hiçbirini haketmedin, cok mutlu ol bunu gercekten kalpten istiyorum dedi. Ama ne önemi var ki bunların? Haketmesem de yasatiyosun. 23 yaşında bir erkek bu. Ve en uzun ilişkisi 5 ay sürmüş. Bu ne kadar normal sizce? Ve artık napmliyim? Alışmışım ona :KK43:(

Canım senden nasıl kaçacağını şaşırmış, kılıf uyduruyor. Hak ediyorsan hak ettiğin gibi olsadı o da.. Kanma bunlara! (Based on a true story)

Meraba arkadaşlar 4 aylık ilişkim 3 gün önce bitti. 4 ay içinde sinirli tavırları, hiç alttan almaması, siniri geçinceye kadar soğuk davranması, ilgislzigi beni bitirdi. Kırdı üzdü ama Sonrasin da ne bir Özür dileme ne gönül alma hiç yok. Elbette benimde hatalarım oldu, bazen çok üstüne gittiğim anlar da oldu ama hep telafi etmeye çalıştım gönül almasını bildim. Gözlerinin içine bakarak onu sevdiğimi söyledim. Hic kıymet bilmedi. Ben eskisi gibi hissedemiyorum dedi ve gitti. Bikaç günde hisler değişir mi? Biede gelmis Özür dilerim sen bunların hiçbirini haketmedin, cok mutlu ol bunu gercekten kalpten istiyorum dedi. Ama ne önemi var ki bunların? Haketmesem de yasatiyosun. 23 yaşında bir erkek bu. Ve en uzun ilişkisi 5 ay sürmüş. Bu ne kadar normal sizce? Ve artık napmliyim? Alışmışım ona :KK43:(
canım neden üzülüyosunki? ben erkek arkadaşımla tanıştımda lise için sınavlara hazırlanıyoduk şimdi üniversite için hazırlanıyoruz ve bu zamana kadar bizde çok şey yaşamıştık beraber büyüdük ama insanla ne kadar vakit geçirirsen geçir o kişiler bazen öle şeler yapıyoki o kadar zamanı hemen unutuyosun bende çok değer vermiştim ama öle şeler yaptıki hiç özlem veya üzülme yok içimde aksine sevinme var şimdi strese girmiyorum diye bence sende iyi yanından bak yıllarınızın geçip sonradan ayrılmanızın zorlaşmasındansa erkenden üzünü göstermesi iyi olmuş en azından erken davranmış oldun

Back
X