- 26 Nisan 2022
- 250
- 285
- 33
- Konu Sahibi denizmerve33
-
Maalesef regl oldumKan verdiniz mi pozitifi gördünüz inşallah
Mrb canım maalesef regl oldum yeni bitti hattaCanım merhaba hamilemiymişsin merak ettim
Doktora gittim 4 hafta 6 günlük hamıleymısım kese göründü ınsallah kalp ssssı görülürDaha 1-2 haftalık hamilesiniz büyük ihtimalle. Gebeliğin yeni başladığı zamanlarda çift çizgi tam belirgin çıkmıyor bu şekilde çıkıyor.
4 hafta 6 günlük dedi doktor daha sadece keseyi gördükDaha 1-2 haftalık hamilesiniz büyük ihtimalle. Gebeliğin yeni başladığı zamanlarda çift çizgi tam belirgin çıkmıyor bu şekilde çıkıyor.
henüz erken test yaptığın için çizgin çok açık pembe balım ona üzülme, bence de gebelik var allahın izniyle :) ama bir test daha yapsana merak ettim.Arkadaşlar yardımcı olur musunuz yumurtlamanın 10.günü adete 3 gün kala test yaptım silik cizgı çıktı 3.dakkasında çıktı sizce gebelık var mı
ya maşallaah
Merhaba bisey sorucam ben dün doktora gittim 5 hafta 4 günlük dediler yolk saç var ama henüz bebek yok normal mı doktorum kendi doktorum degıldı biraz kanamam olduğu için acil gitmıstımSilik çizgi de gebelik sayılıyor benimki bundan daha da sıkıntı pozitifdi ama sonuç
Normal canım kanama ile bilgim yok ama zaten şu an çok erken ben de 5+3 de keseyi 6+3 de bebeği görmüştüm ve kalp atışını da dinlemiştimMerhaba bisey sorucam ben dün doktora gittim 5 hafta 4 günlük dediler yolk saç var ama henüz bebek yok normal mı doktorum kendi doktorum degıldı biraz kanamam olduğu için acil gitmıstım
Sadece yolk saç var o ne demek acabaNormal canım kanama ile bilgim yok ama zaten şu an çok erken ben de 5+3 de keseyi 6+3 de bebeği görmüştüm ve kalp atışını da dinlemiştim
Bence gebelık var
Benimki de boyleydi bence bir kan ver insalalh hamilesindirArkadaşlar yardımcı olur musunuz yumurtlamanın 10.günü adete 3 gün kala test yaptım silik cizgı çıktı 3.dakkasında çıktı sizce gebelık var mı
Biri kese işte biriside bebeğin eşi oluyor sanırım tam bilmiyorum bende ama bu haftada görülüyor bu ikisi normal yaniSadece yolk saç var o ne demek acaba
Doktor bana yolk saç var ama bebek daha yok dedi ama okuyorum araştırıyorum yolk saç varsa bebekde vardır diyorlar kafam karıştı vallaBiri kese işte biriside bebeğin eşi oluyor sanırım tam bilmiyorum bende ama bu haftada görülüyor bu ikisi normal yani
Kaç haftalıktiniz yolk saç var dediğindeDoktor bana yolk saç var ama bebek daha yok dedi ama okuyorum araştırıyorum yolk saç varsa bebekde vardır diyorlar kafam karıştı valla
5 hafta 4 günlüktüKaç haftalıktiniz yolk saç var dediğinde
Tamam daha erken zaten o haftada bebek gözükmez normal böyle olması 6+4 gitseniz tekrar bebeği görebilirsiniz mesela5 hafta 4 günlüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?