arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bebeğimin kalp atışları duyulmadı endişeliyim :(

beyazz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
6
3
33
sat tarihim 27 mart 2015 buna göre 8+5 günlük gebe olmam gerekli ilk muayenede sat göre 6+4 ken 5+2 haftalık gebe olduğumu kesenin 14.3mm herşeyin yolunda olduğunu 2 hafta sonra kalp atışı ve kontrolü bir arada yapalım dedi. Ama biz eşimle özele gittik beraber girebilmek için kalp atışını duymayı beklerken karnımdan bebeği göremedi vajinadan baktı kese var bebek yok kesede 2 haftalık boyutta dedi dünya başıma yıkıldı orda... hemen 2 gün sonra devlette kontrolüm vardı 7+5 haftalıktım ordakarımda görüdü kese içide boş değil ama iki haftada 5+2 den 6+6 haftalık boyutta gelmiş ancak ben 7+5 hesaplamışım oysa kalp atışı her iki ultrasondada duyulamadı kesenin boyutu 25.1mm miş bir hafa içinde duyulmazsa kürtaj dedi 6+6 da duymam gerekti dedi neden böyle bir tutarsızlık oldu anlamadım umarım minik kalbi atar kuzumun varmı bu şekilde tutarsızlık yaşayan çok üzgünüm :KK43:

sat tarihim 27 mart 2015 buna göre 8+5 günlük gebe olmam gerekli ilk muayenede sat göre 6+4 ken 5+2 haftalık gebe olduğumu kesenin 14.3mm herşeyin yolunda olduğunu 2 hafta sonra kalp atışı ve kontrolü bir arada yapalım dedi. Ama biz eşimle özele gittik beraber girebilmek için kalp atışını duymayı beklerken karnımdan bebeği göremedi vajinadan baktı kese var bebek yok kesede 2 haftalık boyutta dedi dünya başıma yıkıldı orda... hemen 2 gün sonra devlette kontrolüm vardı 7+5 haftalıktım ordakarımda görüdü kese içide boş değil ama iki haftada 5+2 den 6+6 haftalık boyutta gelmiş ancak ben 7+5 hesaplamışım oysa kalp atışı her iki ultrasondada duyulamadı kesenin boyutu 25.1mm miş bir hafa içinde duyulmazsa kürtaj dedi 6+6 da duymam gerekti dedi neden böyle bir tutarsızlık oldu anlamadım umarım minik kalbi atar kuzumun varmı bu şekilde tutarsızlık yaşayan çok üzgünüm :KK43:

Canım , çok da umutlandırmak istemem ama senin gibi olan duydum daha doğrusu kesesini 6.hafta yerine örnegğin 7.haftada ,bebegi ve kalp atışını da 6,5 ve 7.haftalar yerine 8 hatta 9.hafta başında görenler ..Böyle şeyler olabiliyormuş, SAT a göre hesaplıyoruz ancak doktorlar gelişime göre hesaplıyor.Öncelikle hayırlısı olsun ama tabii ki inşallah en kısa zamanda kalp atışını duyar rahatlarsın .İyi haberler alman dileğiyle ...

Randevun yakın zamandadır umarım ..

doktor gelişimi hakkında hiç kötü veya iyi bir cümle kurmadı ama iyi görmüyorum gidişatı dedi o nedemek dedim 6. haftada kalp atışı çoktan başlamalıydı dedi cuma günü yani 3 gü sonra atmazsa kürtaj ama bu akşam özelde randevumvar bakalım ne olacak

doktor gelişimi hakkında hiç kötü veya iyi bir cümle kurmadı ama iyi görmüyorum gidişatı dedi o nedemek dedim 6. haftada kalp atışı çoktan başlamalıydı dedi cuma günü yani 3 gü sonra atmazsa kürtaj ama bu akşam özelde randevumvar bakalım ne olacak
Ne oldu sonuc canim??

Sonuç nedir? NE dedi doktorun? Duydunuz mu kalp atışlarını miniğin?

hiç iyi haberlerim yok arkadaşlar doktor konturolü yerine kanamayla kadın doğum acilde soluk aldık bebişim hiç gelişmiyor ama kese düzgün yolk sac da var normalde bu cuma kalbi atmazsa kürtajdı acilde nöbetci olan doktor gebe kalmammı kolaylaştıran tedavi gördüğüm doktordu yoğun bir ilgiyle ilgilendi sağolsun beklemeye değer zaten sağlıksızsa düşer bekliyelim derim dedi üzülmene gerek yok eğer salıklı bir evlat olsaydı gelişirdi böyle düşün ve pozitif bekle geç döllenme ihtimalinide göze alalım dedi kürtajdan hiç bahsetmedi ama çok üzgünüm...

Benimde adetime gore 7+6 da duyuldu . gec dollenmeymis doktor 6+ sin dedi halada bir hafta on gun fark devam ediyor bence korkma icini ferah tut

canım allahtan hayırlısını iste benim ilk gebeliğimde bebek var yok falan 8. haftada kalp atışlarını duyduk dr 12.hafta gel dedi gittiğimizde yavrumun kalbi durmuştu çok üzüldük ama dr sağlıksız gebelikler bir şekilde belli oluyor dedi.allaha şükür ikinci gebeliğim bir sıkıntı yaşamadık hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım

arkadaşlar bebeğimi kaybettim kürtaj oldumminiğim tutunamadı hayata rabbim inş birdaha yaşatmaz :KK43:

arkadaşlar bebeğimi kaybettim kürtaj oldumminiğim tutunamadı hayata rabbim inş birdaha yaşatmaz :KK43:
Guzel kardesim gecmis olsun.Allahim yasatmasin tekrar.benim kuzenimde boyle bir talihsizlik yasamisti.kisa surede tekrar hamile kaldi suan 6.5aylik hamile.cabucak toparlanirsin insallah

8 Haziran SAT günümdü ovulasyon testiyle 20 haziranda yumurtam çatladı ve gebeliğe ilk adımı atmış oldum.. 4 Temmuzda 205,53 beta hcg sonucuyla 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 15 Temmuzda kese 5 haftalık olarak göründü tüm testlerim yapıldı 24 Temmuzda testlerim gayet güzel çıktı ama bebek 5+4 günlük olarak görüldü ama dün yani 30 temmuzda başka bi doktora ve hastaneye gittim 7+3 günlüktü SATa göre ilk kez vajinal ultrasonla bakıldı ve kalp atımı alınamadı bebek de boyut olarak 5+6 günlük olarak görüldü yolk kesesi de fazla büyümüş olduğunu söyledi doktor bu bi sorun bebek fazla gelişmemiş dedi ve haftaya salı da eğer gelişim görülmez ve kalp atımı alınmazsa bebeği alacaklarını söyledi :KK43:( başına böyle bişey gelip olumlu veya olumsuz sonuçlanan arkadaşlar lütfen bana tecrübelerinizi yazar mısınız çok endişeliyim :KK42::KK42::KK42:

X