arkadaslar yardimci olurmusunuz:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi prt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
110
24
98
Mrb kizlar.bende bes aydir bebek denemesi yapiorum ama rabbim nasip etmedi hatta pimpirikligimden gittim tedavi oldum,hersey cok normal dedi dr cok sukur ama iste kafaya takmam da olmasa bundan kurtulamiyorum bir turlu.neyse cok uzattim arkadaslar asil konu esimle alakali.lutfen beni yargilamayin ama kafama takiliyor iliski zamani bo..lma oldugu zaman ben hissetmiyorum bir problem mi var diye dusunmeye basladim.merak ettigim sizlerde nasil oluyor cogu kisi hissediyoruz diyor ben esim tamm oldu demesse hicbirsey hissetmiyorum.bu arada benim rahmim ters ve arkadaymis bunun da bir etkisi olabilrmi? Lutfen yargilamayin beni cevap verirken.simdiden cok saolun.

genellikle hissedilir ama hissetmiyorsan geri çekildiğinden senden gelen sıvıları farketmiyormusun.dahada için rhat etmiyorsa gözünle gör olabilir takıntı yapabilirsin..eşinde hamilelik düşüncesi öncesi muayene oldumu

evet geri çekildiğinde benden geliyor onları falan hissediyorum ama işte olduğu zaman hiçbirşey hissetmiyorum.eşim muayene olmadı dr bir sene olsun ona göre bakarız dedi.acaba bir problem mi var diye dişiniyorum ;( ayrıca cvp verdiğin için çok teşekkür ederim.

canım her zaman bende hissetmiyorum, ben zannetmiyorum bişi olduğunu. bir ara bende düşünmüştüm hatta eşim sperm testi yaptırınca falan rahatlamıştım. bence hiç takılma ona..

anladım canim inş dediğin gibidir çok saol...

Back
X