Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Zeynep_derin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
8
0
1
42
Ben 7 haftalık gebeyim geçen p.tesi çamur gibi bi akintı geldi peceteye acile gittim ultrasyona baktı keseyi gördü düşük tehlikesi var progestan 500 mg günde 2 kez kullan dedi 5 gündür kullanıyorum fakat çok az uçuk kahverengi akıntı halen geliyor korkuyorum bir de özellikle sabah idrarimi yaparken kasıgım çok ağrıyor sizlerde böyle bi durumla karşılaşan varmı yardımınıza ihtiyacım var

Sakin ol.. progestan bebeğin tutunması için bir ilaç.. bende kullandım zamanında... Hatta ben 3 ay hiç iş yapmadım sürekli dinlendim bol su içtim ayaklarımn altına yatarken yastık koydum... Bol meyve tükettim... Eğer sancın, ağrın vs varsa doktorundan randevu al git bir baksın

Çok şükür ağrım yok p.tesi randevum var o zaman gidecem Allahım inşallah gittigimde doktorum hicbir sıkıntı yok der umarım

Çok şükür ağrım yok p.tesi randevum var o zaman gidecem Allahım inşallah gittigimde doktorum hicbir sıkıntı yok der umarım
Tamam o zamana kadar dinlen bol bol hiçbir iş yapma bırak dağınık kalsın her yer... Sen ve bebeğinden önemli değil geçmiş olsun stres yapma sakin kal canım

Canım bende kullandım 5 hafalıkken kesemi görmüştük bi sorun yoktu. 5+6 olduğum gün kaşığımda belimde ağrı olmaya başladı. Kahve leke geldi önce sonra pembe oldu. Protestan kullandım . Lekenin olduğu gün alttan bebeğide gördük şükür şimdi Doğuma gün sayıyorum

Back
X