Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..

Biraz açık yazarsanız daha çok yardımcı oluruz...
Ne yaptınız da arkadaşınız denendiğini hissetti?

konuyu açıklamamışsın tam olarak ama bence sen madem bişey yapmadın ve o kadar özür dilemene rağmen cvp vermio biraz da sen uzak dur ondan .. o napmak istio o zaman daha net görebilirsin belki

Frakında olmadan bir davranış segilemiş olabilirsin fakat;
Çocuk gibide küüslmezki! Sebebini söylemeyi geç telefonlarına bile bakmıyomuş...
Bence başka nedenler var altında...Buda bahanesi olmuş gibi

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bir konudan dolayı ondan yardım istemiştim. Sonra o bana yardım edemedi üzülmesin diye bende kendisine öyle bir sorun olmadığını soruyu öylesine sorduğumu söyledim. Ama inanın ki aklımın ucundan bile geçmedi öyle anlayacağı. Beni yanlış anladı anlayacağınız. Benim onu sevdiğimi samimiyetimi nasıl bir insan olduğumu biliyor. 1 haftadır hiçbir şekilde bana geri dönmüyor. Olumlu yada olumsuz hiçbir şekilde dönmüyor. Çok büyük bir sebep değil ama ilişki bitirilecek bir sebep mi? Birde bu kişi olgun birisi 30 yaşında neyin ne olduğunu bilen birisi. Ne olabilir ki başka ? Hadi bittiyse bitti desin arama mesaj çekme desin. Çok büyük bişey mi yaptım. Sırf onu fazla düşündüğümden oldu bu olan. Ne yapabilirim beklemelimiyim artık. ınanın belirsizlik çok kötü.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bir konudan dolayı ondan yardım istemiştim. Sonra o bana yardım edemedi üzülmesin diye bende kendisine öyle bir sorun olmadığını soruyu öylesine sorduğumu söyledim. Ama inanın ki aklımın ucundan bile geçmedi öyle anlayacağı. Beni yanlış anladı anlayacağınız. Benim onu sevdiğimi samimiyetimi nasıl bir insan olduğumu biliyor. 1 haftadır hiçbir şekilde bana geri dönmüyor. Olumlu yada olumsuz hiçbir şekilde dönmüyor. Çok büyük bir sebep değil ama ilişki bitirilecek bir sebep mi? Birde bu kişi olgun birisi 30 yaşında neyin ne olduğunu bilen birisi. Ne olabilir ki başka ? Hadi bittiyse bitti desin arama mesaj çekme desin. Çok büyük bişey mi yaptım. Sırf onu fazla düşündüğümden oldu bu olan. Ne yapabilirim beklemelimiyim artık. İnanın belirsizlik çok kötü.

Bence üzerine gitmeyin..
Belki başka bir sorunu vardır..
Uzaklaşmak istemiştir vs.
Ama yok bitirmek isterse de keyfi bilir demek ki sandığınız kadar olgun değilmiş..
Elinizden geleni yapmışsınız,bence bekleyin onun bir adım atmasını..

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bir konudan dolayı ondan yardım istemiştim. Sonra o bana yardım edemedi üzülmesin diye bende kendisine öyle bir sorun olmadığını soruyu öylesine sorduğumu söyledim. Ama inanın ki aklımın ucundan bile geçmedi öyle anlayacağı. Beni yanlış anladı anlayacağınız. Benim onu sevdiğimi samimiyetimi nasıl bir insan olduğumu biliyor. 1 haftadır hiçbir şekilde bana geri dönmüyor. Olumlu yada olumsuz hiçbir şekilde dönmüyor. Çok büyük bir sebep değil ama ilişki bitirilecek bir sebep mi? Birde bu kişi olgun birisi 30 yaşında neyin ne olduğunu bilen birisi. Ne olabilir ki başka ? Hadi bittiyse bitti desin arama mesaj çekme desin. Çok büyük bişey mi yaptım. Sırf onu fazla düşündüğümden oldu bu olan. Ne yapabilirim beklemelimiyim artık. İnanın belirsizlik çok kötü.

demek ki bilmiyormuş

ufacık şeyi bu kadar büyütüyorsa asıl sorunlardan nasıl kaçar sen düşün...30 yaşındaki bir adamın tribi mi çekilir:umursamaz:

Ya gerçekten anlamıyorum. Koskoca adam kiymiziaba dediğiniz gibi trip mi değil mi artık bilemiyorum. Ben gerçekten onu üzdüğüm için ki üzülmesi gereken birşeyde yapmadım vicdan azabı çekerken o bana bir harf bile yazmıyor. Bitirdiyse yada konuşmak istemiyorsa da söylesin bana mesaj çekme arama mail atma vs vs.. Anlamayacak biride değilim. Beni bırakma diye ona ağlayacak yalvaracak biride değilim. Üzülsün asla istemem. Daha dünkü çocuk değil ki. Ki bu ilk ilişkiside değil. Cidden anlamıyorum.

yerini biliosundur mutlaka nerde olduğunu aynı şehirdeyseniz yanına gidip açık açık sorsana oda sana anlatsın yani ufak bi çocuk gibi küsmek olmaz.. eğer yanına gidemiosan o kadar aramışsın msj atmışsın bırak birazda o adım atsın bakalım

Ya gerçekten anlamıyorum. Koskoca adam kiymiziaba dediğiniz gibi trip mi değil mi artık bilemiyorum. Ben gerçekten onu üzdüğüm için ki üzülmesi gereken birşeyde yapmadım vicdan azabı çekerken o bana bir harf bile yazmıyor. Bitirdiyse yada konuşmak istemiyorsa da söylesin bana mesaj çekme arama mail atma vs vs.. Anlamayacak biride değilim. Beni bırakma diye ona ağlayacak yalvaracak biride değilim. Üzülsün asla istemem. Daha dünkü çocuk değil ki. Ki bu ilk ilişkiside değil. Cidden anlamıyorum.

böyle yaparsan çok üzülürsün

haksız değilsen,bir suçun yoksa başını dik tut

bırak anlar hatasını

peşinden koştukça havalanacak. ve bu durum ileride de hep devam edecek. benneyaptımki

Evini biliyorum ama gitmeyi düşünmüyorum bunlara cevap vermiyor yüzümede bakmaz sanırım. Sanki dünyanın en büyük hatasını yapmışım gibi benden kaçıyor. Artık hiçbirşey yapmıyorum kendi haline bıraktım. Biraz daha zaman geçsin bakalım. ınşallah bir açıklama yapar benide kurtarır bu vebalden.

Back
X