Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var

stusem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
152
52
98
Denizli
Benim bundan 3 yıl önce internette tanıştığım biri var her defasında beni ne kadar sevdiğini söylüyo ve bunu kendince ispatlıyo .. Birbirimizin sadece resimlerini gördük . Bnm düşüncem Beni güzelliğim için seviyo fakat konuşmaları o kadar mantıklı ki bazen sevdiğini dşnyrum ben onunla konusmamama rağmen bnm 3 yıl önce konuştuğum cümleleri bile hatırlıyor ... Ama asıl sorun ben onun görünüşünü beğenmiyorum .. İyi bi insan oldugunu düşünüyorum ama olmuyo içimden onunla olmak gelmiyo ne yapmalıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yan yana geldiniz mi ?
Yan yana gelmedikten sonra böyle işlerin bir olur tarafı yok bana..
Reelde daha iyi tanırsın.
Hal ve hareketleri olsun konuşması olsun sana göre mi değil mi o zaman karar verirsin..

Böyle durumu yaşayan bir arkadaşım vardı.
Çocukla bir süre takıldılar
Yan yana geldiler.Ama hayal ettiği gibi olmadı hiç bir şey..

Eğer içinizden onunla olmak gelmiyorsa daha fazla kendinizi ve onu kandırmanın alemi yok
Ya dürüst olun bana göre değilsin olmayacak diyin..
Yada bir yalan bulun ayrılın..

böyle 3 yıldır boş boş beklemek nıye..

alın anne ve babalarıınızın tarayıcıdan resmını,aile arası bı nişan yapın..

bırbırınızı daha ıyı tanırsınız böylece..

aha yuzuklerınız benden olsun..

ahh canım yaa .benim taaaa lise zamanımda internetten tanıştıgım bi arkadaşım var.tam 5 yıl dolacak bu sene. yani ben izin versem aramızda birşeylerde olurrrr.ama ben istemiyorum.o kadar olay yaşadım nişanlandım evlilikten döndüm ama hala konuşuruz o arkadaşımla cok iyi anlaşıyoruz.oda benim ilk tanıştıgımız zamanlardaki cümlelerimi hep hatırlar.yaa içimden gelmiyor benimde . ama karakter olarak arkadaş olarak eşi bulunmaz bi insan yani cok isterdim ona aşık olabilmeyi.ama olmuyor işte.yinede onu kaybetmeyi hiç istemem keşke sevebilseydim eminim onunla cok mutlu olurdum.
sadete geleyim içinden gelmiyosa ziyan etme arkadaşlıgınızı.ama olabilme ihtimali varsa sevebileceğini düşünüyosan kaçırma :) hayat bu kısmetinin nerden karşına cıkacagı hiç belli olmazz:)

İçimden gelmiyo ama onun zorlamalarına kayıtsız kalınca üzdüğümü görüyorum .. Acık acık söyledim olmayacağını yinede Benden bi beklentisi olmadan yanımda olmak istediğini söyledi

Haklısınz ben olmayacağını her defasında söylüyorum ama belli bi süre kabulleniyo sonra yine yazıyo ..

İçimden gelmiyo ama onun zorlamalarına kayıtsız kalınca üzdüğümü görüyorum .. Acık acık söyledim olmayacağını yinede Benden bi beklentisi olmadan yanımda olmak istediğini söyledi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

onun üzüldüğünü görüyosun anladımda.peki kendini düşünmüyomusun.içinden gelmediği halde biriyle olmak seni daha cok üzer .bu yüzden başkası icin kendini üzme .olmayacagını anlat.eninde sonunda kabullenir.ha şunu da söyleyeim yanımda olsan yeter filan demelerine de inanma.o esnada seni elde etmek için çabalamaya calışacak sahte haraketlerle.bu yüzden olmaz dedikten sonra tamamen kesmelisin baglantıları...

Peki teşekkür ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…