Kan verin, idrar testinde cıktıysa kanda hayli hayli çıkar. Guatrdan dolayı olur mu bilrmiyorum ama eger olsaydı daha oncede olurdu sanki.bakın böyle inşallah doğrudur 1 senedir bekliyorumEki Görüntüle 3261197
Merhaba sizce test gebelik mi gösteriyorSilik de olsa çizgi çıktıysa gebesiniz demektir.
Pazartesi günü kan vereceğim ama çok tedirginim. Aile doktoruma gittim o dedi hamileysen bile 9-10 günlük belki vardır dedi ama 10 günlük idrar da belli olur mu ki?Kan verin, idrar testinde cıktıysa kanda hayli hayli çıkar. Guatrdan dolayı olur mu bilrmiyorum ama eger olsaydı daha oncede olurdu sanki.
Tabi olur ilk önce idrara geçer sonra kana hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebek görünüyor regl bekleyin şimdi siz gelir mi gelmez mi o günde yapın test daha çok koyulaşmasi gerek cizgininPazartesi günü kan vereceğim ama çok tedirginim. Aile doktoruma gittim o dedi hamileysen bile 9-10 günlük belki vardır dedi ama 10 günlük idrar da belli olur mu ki?
önce kana sonra idrara geçer canımTabi olur ilk önce idrara geçer sonra kana hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebek görünüyor regl bekleyin şimdi siz gelir mi gelmez mi o günde yapın test daha çok koyulaşmasi gerek cizginin
Doktorum öyle demedi bana. Testim bile koyu pozitifken kanda sonucum düşük çıktı canımönce kana sonra idrara geçer canım
yani yıllardır gebelikle uğraşan biri olarak ve araştırmalarıma göre imkansız canım .nette araştırabilirsin kan verdiğin yerde sorun vardır.idrara en son geçerDoktorum öyle demedi bana. Testim bile koyu pozitifken kanda sonucum düşük çıktı canım
Belirtim yok bugun adet olamam lazimMerhaba bence hamilesiniz tebrik ederim adetten once yapmissinizya belirtileriniz varmi acaba merak ettim
selam,Arkadaslar benim reglime 4 gün varken idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ertesi gün yeniden yaptım yeniden silik çıktı ama doktorlar reglimin geçmesi gerektiğini söyledi ama ben aynı zamanda guatr hastasıyım miyomum var hormonlarim guatrdan dolayı yüksekse gebelik testinde pozitif çıkmış olabilir mi lütfen yardımcı olun
yakında bır hastane var ıse ozel, dırek kan verebılırsın orda bısey sormazlar zaten, 2saate cıkar sonuc.Belirtim yok bugun adet olamam lazim
hayırlı olsun kan verın takıp edılsınbakın böyle inşallah doğrudur 1 senedir bekliyorumEki Görüntüle 3261197
hayırlı olsun canım kan verMerhaba sizce test gebelik mi gösteriyor
yakında bır hastane var ıse ozel, dırek kan verebılırsın orda bısey sormazlar zaten, 2saate cıkar sonuc.
testını atar mısın ?
Adet olmazsam verecegim genelde bu markada hep bu sorunu yaşıyorum kan verince iyce yikiliyorumçizgi görünüyo bir kan verın bence K kralice001
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?