5 gün geçmişti gidip kan testi verdim, ben yurt dışında yaşıyorum benim değerim 1,968 UI/L çıkmıştı Türkiye de ki ölçüm birimi de ayni mi bilmiyorumRegl geçince kc gün sonra kan testi yaptınız ve ilk öğrendiginizde sonuç kaçtı acaba
Bütün kalbimle dua ediyorum size Allahim Hayırlı haberler versin insallahÖnce kanda sonra idrarda çıkar hastaneyi değiştirin derim adınıza çok sevindim hamilesiniz :) O güzel anne yüreği ile banada dua eder misiniz
İyi yapmışsınız temkinli olmakta fayda varHormon testi de verdim ama hormonlarim çok iyi çıktığı için hiç ilaç vermediler bana, çocuğa da zararı olmaz dediler randevu aldik yine de biz
Bende de bir cmlik nodül ve hasimato var guatr gebe kalmani zorlaştırır kana gebelik yansıtmaz eğer kanda çıktıysa yada testte muhtemelen pozitiftir bikac gün sonra tekrar ver benceArkadaslar benim reglime 4 gün varken idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ertesi gün yeniden yaptım yeniden silik çıktı ama doktorlar reglimin geçmesi gerektiğini söyledi ama ben aynı zamanda guatr hastasıyım miyomum var hormonlarim guatrdan dolayı yüksekse gebelik testinde pozitif çıkmış olabilir mi lütfen yardımcı olun
Kanda da pozitif cikti çok şükür, 1 senedir olmuyordu çocuğumuz benim guatrim olduğu için çok şükür hayırlı haberi aldık çarşamba günü de ilk randevuya gideceğiz insallahBende de bir cmlik nodül ve hasimato var guatr gebe kalmani zorlaştırır kana gebelik yansıtmaz eğer kanda çıktıysa yada testte muhtemelen pozitiftir bikac gün sonra tekrar ver benceinşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsinKanda da pozitif cikti çok şükür, 1 senedir olmuyordu çocuğumuz benim guatrim olduğu için çok şükür hayırlı haberi aldık çarşamba günü de ilk randevuya gideceğiz insallah
Aminn çok teşekkür ederimBütün kalbimle dua ediyorum size Allahim Hayırlı haberler versin insallah
Amin Sağ olunRabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin
Normalde 2 gün sonra canım ama bugün hafif lekelenme oldu beklemedeyim bakalım yarın kan vercemGününüz geçti mi bence var belli yani
Tebriklerrrbakın böyle inşallah doğrudur 1 senedir bekliyorumEki Görüntüle 3261197
VerdinmjiNormalde 2 gün sonra canım ama bugün hafif lekelenme oldu beklemedeyim bakalım yarın kan vercem
Adet oldum canım. Sanırım yine kimyasal olduVerdinmji
Çok çok silik duruyo belli belirsiz bidaha yaptı mıKızlar var mı bebis sizce
Negatif regl oldum malesefÇok çok silik duruyo belli belirsiz bidaha yaptı mı
TebriklerArkadaslar benim reglime 4 gün varken idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ertesi gün yeniden yaptım yeniden silik çıktı ama doktorlar reglimin geçmesi gerektiğini söyledi ama ben aynı zamanda guatr hastasıyım miyomum var hormonlarim guatrdan dolayı yüksekse gebelik testinde pozitif çıkmış olabilir mi lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?