Arkadaşlar yardımlarınıza çok ama çok ihtiyacım var...

FallenAngel

sensiz 1083 gün Babamm..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
15.586
9.596
448
Merhabalar ,

Bugun aklıma buraya yazmak geldi.

Kızım bu sene 5 sınıfta okuyor.Seneye 6 sınıf olucak , ve dersleri ağırlaşmaya başlayacak.
Sürekli x dershanesinden benı arıyorlar kızımın dersleri çok iyi çok çalışkan ve başarılı bir cocuk.
bu seviyede tutalım sınavları artacak destek alsın diyorlar.
benim ilk cocuğum olduğu için bu konuda çok tecrübesizim sizce kızımı dershaneye vermelimiyim.

fikirleriniz benım için çok önemli.

teşekkürler.

Kızınıza maşallah diyeyim öncelikle,Allah bahtını açık etsin.

Eğitim sistemimiz yapboza döndü,takviye şart.Okulların çoğu malesef sınav pratiği kazandıracak düzeyde değil.

Hakkında hayırlısı olsun.

çok teşekkür ederim canım benım bende kararsız kaldım.
fikir almak istedim.ağustos son haftası dersler başlayacakmış

çok teşekkür ederim canım benım bende kararsız kaldım.
fikir almak istedim.ağustos son haftası dersler başlayacakmış

Yarış atı moduna da sokmasınlar şimdiden.Yıllar var çünkü önünde daha.Buna müsade etme canım.Gece vakti etüt,haftasonu çalışma kampı vs...Gezmeye,kafa dağıtmaya da vakti olsun,zaten iyiymiş maşallah bezdirmesinler yavruyu.

bana çok kötü geliyor çocukların şimdiden yarıştırılmaya başlaması, ben orta sondayken tüm arkadaşlarım lise sınavları için dersaneye giderdi, kazandılar mı çok güzel yerler hayır, lisedeyken (3 seneydi zamanımda) lise 2den başlayıp 3 sene giden arkadaşlarım üniversite kazanamadı, ben ne ilköğretimde ne lisede dersaneye gitmedim, güzel bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okudum.

açıkçası tamamen çocuğun kendisiyle alakalı, eğer zaten çalışkan bir öğrenciyse test kitapları al, onlardan çözsün, kendisi de isteyecektir. ya da dersanelerin sınavlarına sok, güzel indirimler yaparlarsa bir ihtimal gönder. ama şu an çok erken değil mi ya çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor.

Kızımın dersleri ile ben hiç ilgilenmem kendisi yapar.
çok şükür dersleri iyi.

Zaten bütün gün okul sonra ek ders alıyorlar ( secmeli ders)
zaten cocuk boğuluyor kararsız kaldım bende ..
fikirleriniz için teşekkür ederim.

sevdacığım haklısın tabi cocuk cocukluğunuda biraz yaşamalı.
o zaman kibarca red edeyim.yaz sonuda Allah büyüktür.
o zaman belki fikrim değişir yazdırırım.

Fallenım maşallah kızına.
Zaten başarılı ve çalışkan bir çocuksa gerek yok bence.
Çünkü 6. sınıf çok zor bir sınıf değil..
Bu sene boşver,7. sınıfta zorlanırsa bazı derslerden ders aldırırsın.
Bu arada bu sene 6. sınıflar TEOG a giriyor mu?Bilgin var mı?

evet canım bu sene yanı 2014 eylülde 6.7.8 ler teog giriyormuş
bende oyle düşündüm 7.sınıfta vereyim yada bakdım zorlanıyor o zaman destek aldırırım
diyorum.

evet canım bu sene yanı 2014 eylülde 6.7.8 ler teog giriyormuş
bende oyle düşündüm 7.sınıfta vereyim yada bakdım zorlanıyor o zaman destek aldırırım
diyorum.

Düzenli çalışırsa halleder inşallah.
Bu sene hep beraber teog heyecanı yaşıycaz o zaman:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…