arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var bir bakarmısınız!!!

betl_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
162
0
96
39
İstanbul
arkadaşlar 28 haftalık hamileyim karnımın içi cok ağrıyor ve geriliyor bir yandan bebek büyüdüğü içindir deyip kendimi teselli ediyorum diğer yandan acaba ciddi bir sorun olabilirmi demekten kendimi alamıyorum bu haftalarda böyle sıkıntılar yaşayanlar varsa nedeni ne olabilir önerilerinizi bekliyorum

ben de 32. haftamdayım canım, aynı ağrılar bende de oluyor, doktorum rahmin genişlemesinden dolayı olduğunu söyledi korkulacak bir şey yok

benimde 33 hafta bitcek aynı acıları bende yaşıyom rahim büyümesinden bide bebişlerin kendilerine yer açmak için organlarımızı sıkıştırmasından oluyomuş

cavaplarınız için teşekkürler beni o kadar rahatlattınız ki anlatamam allah razı olsun peki bu agrıları bu kadar yogun yaşamamak için yapabilecegımız birseyler var mı?

cavaplarınız için teşekkürler beni o kadar rahatlattınız ki anlatamam allah razı olsun peki bu agrıları bu kadar yogun yaşamamak için yapabilecegımız birseyler var mı?

çok çok daraldımmı ağrı kesici alıyom tabi dr tavsiyesiyle onun haricinde sürekli pozisyon değiştiriyom bazen işe yarıyo ama pek bi çözümü yok anlıcağın bide beni düşün kısmetse 2 gün sonra 34 haftama gircem uyumayı bile unuttum diyebilirim akannehir

artık bebegın buyuyor..olması normal..
bebegın hareketlerıde herzamankının aynısı ıse hiç bır problem yok..kendını boşyere strese sokma seker..

çok çok daraldımmı ağrı kesici alıyom tabi dr tavsiyesiyle onun haricinde sürekli pozisyon değiştiriyom bazen işe yarıyo ama pek bi çözümü yok anlıcağın bide beni düşün kısmetse 2 gün sonra 34 haftama gircem uyumayı bile unuttum diyebilirim akannehir

tavsiyelerin için tesekkurler allah yardımcımız olsun arkadaşım beni strese sokan zaten bebişe birşey mi oluyor düşüncesiydi allah hepimizi tamamına erdirsin tüm isteyeenlerede bebişler nasip etsin inşallah

daha çok gerileceksiniz kızlar özellikle son haftalar canınızı çok acıtacak minik bebeler
tedirgin olmayın içinizde bir canlı büyüyor normal bunlar

tavsiyelerin için tesekkurler allah yardımcımız olsun arkadaşım beni strese sokan zaten bebişe birşey mi oluyor düşüncesiydi allah hepimizi tamamına erdirsin tüm isteyeenlerede bebişler nasip etsin inşallah

rica ederiz ne demek yardımcı olabildiysek :lepi:

benim tum hamileliğim boyunca çok ağrım oldu.Hatta karnım da değil,resmen rahmim ağrıdı.Birde kasıklarım.Doktorum artık demekki sen bebeği bu şekilde ağrılı hissedeceksin 9 ay dedi..
şu an doğuma 5 gun var,ve hala ağrım var:))))
sende endişelenme canım...ben cok kafaya taktım,bu kadar mı ağrır diye.Ama arasıra gelir,sonra tekrar gecer,sonra yine ağrır.Bunlar çok normal..

evet canım bende bi ara çok telaşlanmıştım bu ağrılar yüzünden ama oluyor bu tür ağrılar bi çözümüde olduğunu bende sanmıyorum çok sık ve şidettli olmadıkça kafana takma doğuma kadar sabretmeye çalış yağlamanın ve msaj yapmanın faydası olabilir belki ama dediğim gibi içten bir ağrı olduğu için kesin çözüm olucağını sanmıyorum

tatlım telaşlanma çok normal bunlar bebek büyüdüğü için olur bu gibi ağrılar.
dr.sor tatlım nedicek bakalım...

Back
X