arkadaşlar 28 haftalık hamileyim karnımın içi cok ağrıyor ve geriliyor bir yandan bebek büyüdüğü içindir deyip kendimi teselli ediyorum diğer yandan acaba ciddi bir sorun olabilirmi demekten kendimi alamıyorum bu haftalarda böyle sıkıntılar yaşayanlar varsa nedeni ne olabilir önerilerinizi bekliyorum
benimde 33 hafta bitcek aynı acıları bende yaşıyom rahim büyümesinden bide bebişlerin kendilerine yer açmak için organlarımızı sıkıştırmasından oluyomuş
cavaplarınız için teşekkürler beni o kadar rahatlattınız ki anlatamam allah razı olsun peki bu agrıları bu kadar yogun yaşamamak için yapabilecegımız birseyler var mı?
cavaplarınız için teşekkürler beni o kadar rahatlattınız ki anlatamam allah razı olsun peki bu agrıları bu kadar yogun yaşamamak için yapabilecegımız birseyler var mı?
çok çok daraldımmı ağrı kesici alıyom tabi dr tavsiyesiyle onun haricinde sürekli pozisyon değiştiriyom bazen işe yarıyo ama pek bi çözümü yok anlıcağın bide beni düşün kısmetse 2 gün sonra 34 haftama gircem uyumayı bile unuttum diyebilirim akannehir
çok çok daraldımmı ağrı kesici alıyom tabi dr tavsiyesiyle onun haricinde sürekli pozisyon değiştiriyom bazen işe yarıyo ama pek bi çözümü yok anlıcağın bide beni düşün kısmetse 2 gün sonra 34 haftama gircem uyumayı bile unuttum diyebilirim akannehir
tavsiyelerin için tesekkurler allah yardımcımız olsun arkadaşım beni strese sokan zaten bebişe birşey mi oluyor düşüncesiydi allah hepimizi tamamına erdirsin tüm isteyeenlerede bebişler nasip etsin inşallah
tavsiyelerin için tesekkurler allah yardımcımız olsun arkadaşım beni strese sokan zaten bebişe birşey mi oluyor düşüncesiydi allah hepimizi tamamına erdirsin tüm isteyeenlerede bebişler nasip etsin inşallah
benim tum hamileliğim boyunca çok ağrım oldu.Hatta karnım da değil,resmen rahmim ağrıdı.Birde kasıklarım.Doktorum artık demekki sen bebeği bu şekilde ağrılı hissedeceksin 9 ay dedi..
şu an doğuma 5 gun var,ve hala ağrım var:))))
sende endişelenme canım...ben cok kafaya taktım,bu kadar mı ağrır diye.Ama arasıra gelir,sonra tekrar gecer,sonra yine ağrır.Bunlar çok normal..
evet canım bende bi ara çok telaşlanmıştım bu ağrılar yüzünden ama oluyor bu tür ağrılar bi çözümüde olduğunu bende sanmıyorum çok sık ve şidettli olmadıkça kafana takma doğuma kadar sabretmeye çalış yağlamanın ve msaj yapmanın faydası olabilir belki ama dediğim gibi içten bir ağrı olduğu için kesin çözüm olucağını sanmıyorum