Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar yardımm lütfen bu saça tarçın bakır tutarmııı????????????

ocoyaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
54
0
86
38
İstanbul
arkadaşlar saçım şuanda bu renk resim yolluyorum ama ben tarçın bakır yapmak istiyorum sizce tutarmıı ne olur yardım edinn??

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 740
  • $Resim 002.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 710
canım sac rengin baya acıkmış emin ol benimknden daha iyi tutar.yarın boyuycam bende tarcın bakıra

tarçın bakır nasıl bir renk bana resim koyabilirmisiniz bayanlar bende yapmak istiyorumda

ilk yaz boyayınca resm koy oldumu merak eidyorum bende bende açılsın diye bekliyodum ama beklememe gerek yok heralde bende yakın zamanda boyarımm resmini bekliyorum canımm

diğer arkadaşımada cvp veriyorumm googleden palette tarçın bakır yaz çıkıyo zaten cnm o renk işte

arkadaslar ben kızılın üstüne boyadım altın sarıyla karıstırdım 1 ay oldu yarın tekrar boyucam resim koyarım.altın sarı yarım kutu kattım.ianaın cok güzel oldu ve aktıkca daha güzel oluyo. 1 ayda dbim bile gelmedi palette kızılda en iyisi loreal de iyi amma ,sac rengi acık olunca daha iyi tutar ama sarı olmayacak sarıya cirkin tutuyormuş

canım benim de saçım kızıl boyalı, acaba tb boyarsam tutar mı? yarım kutu da kızıl katsam içine açık bir kızıl elde edermiyim sence?

ben bu işlerden pek anlamam ama bana bile kesin tutarmış gibi geldi
saç rengin zaten ona yakın çünkü

benım saçımı yedi ay önce siyaha boyadım epey aktı simsiyah durmuyor bende tarcın bakır yapsam tutuarmı

meraba arkadaşım çok teşekür ederimde benım saçlar da çatallanma var

ama 7 aydır hiç boya yapmadım epey açıldı saçlarım umarım tutuar ama sen neden tekrar siyaha döndün analayamadım

canım bende saçlarımı açtırdığımda uzun süredir boyamıyordum sacımı siyaha açtırdığım zaman kendi saç rengimin olduğu kısmla boyanın olduğu yer farklı oldu ilk boyandığında fark edilmiodu ama boya aktıkça belli olmaya basladı resmi koyuyorum o zaman ne demek istediğimi anlıcaksın.siyaha da erkek arkadaşım siyah saçlı halimi daha çok sevdiği için boyadım tekrar opuyorumnanaktan

saol canımm yaaa boyamaktan vazgeçmiycemm koyu olsada bu renk açılcaktırr o benim saçımda yoğun bakırdı rengi aktıı o renge geldii

saol canımm yaaa boyamaktan vazgeçmiycemm koyu olsada bu renk açılcaktırr o benim saçımda yoğun bakırdı rengi aktıı o renge geldii

kızlr ben dünboyadım tarcınbkıra çok güzel oldu ama nası resmkoysam bilmiyorum telefondaan cektim buraaya nası koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…