geçen ayın 4 de hasta oldum hastalığım 32 gün sürüyor bu ayın 4 de olmadım bugün 7.gün idrar testi yaptım ama tek çizgi 38 gündür de hasta olmuyorum gebeysem kanda kesin çıkarmı ? eğer gebe değilsem bu kadar gün adetimin gecikmesi hiç normal gözükmüyor ne olabilir acaba
hayır ilaç kullanmıyorum
32 sürüyor kan testini henüz yaptırmadım ayrıca idrar testi yaptım sadece ondada tek çizgi çıktı
32 gün adet nasıl sürüyor kaç günde bir oluyorsunuz demedim kaç gün sürer dedim bir yanlışlık olmasın 32 gün imkansız durmadan sürmesi
kusura bakmayın ya yanlış anlamışım 3 gün yoğun 2 günde tek tük damlalarla 5 günü buluyor
sevgili arkadaşım şuan mesaim bitti sana yardım etmek istiyorum sen ilaç kullanmıyorsan biraz daha bekle bakalım bir iki gün daha
korunmuyoruz 6 aydırda bebek düşünüyoruz öle psikolojik üzücü birşeyde yaşamadım bundan önceki aylar kafama çok takardım hamilemiyim diye bu ay öyle ir takıntımda olmadı hep üzüntüyle sonuçlanınca
yarın kan testi yaptırayım diyordum bekliğimmi ozaman biraz daha
kan testini hemen yarın mutlaka yaptır şuan çıkmam gerek saglık ocagı kapandı:) affet beni
ilgilindiğiniz için teşekkür ederimm
rica ederim canım sen dert etme benim adetimde çok sık gecikir ı,oluyor böyle ki zaten korunmuyorsun sperm içine aktıkça bile dengeler degişir hamile kalmasanda dengeyi degiştirir sen kan testi yaptır negatifse eger işte o zaman doktora gözük öpüyorum seni allah şifa versin
aminn teşekkür ederim inşaallah sorun yokturr
sevgili arkadaşım şuan mesaim bitti sana yardım etmek istiyorum sen ilaç kullanmıyorsan biraz daha bekle bakalım bir iki gün daha
dün dr muane oldum ilkez ultrasonla alltann baktılar okadar kasıldım ki kadın sokuo ben yukarı kaçıom çok akıntım varmış birde yara var dedi rahmin temiz yumurtalıkların tembelleşmiş dedi simir testi yaptı birde tabi testi alırken çığlığı bastım çocuk gibi çk utandım ama napiğim çok korkuom rahimle yapılan her olay kasıyor benisende vajinusmus var dedi bide verdiği ilaçlarda folbiol , funit ,monodoks(kocamla beraber alıyoruz), tarlusal,novosef iğne hasta olduğum zaman tekrar bakacak ve belli testler yapacakmış onlarda FSH,LH,FL,PNL,TSH yazıyor. Bu ay gebeleik cevap vermezse rahim filmide alırız dedi ayrıca kocamdanda sperm ve idrar testi alındı yarın sonuçlar çıkacak hala hastada olmadım snirlerim çok bozduldu sanrım psikolojik gelmiyor siz ne de diyorsunuz bu duruma ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?