Arkadaşlar yardımmm!!!Prof. Dr. Ali Ergün

merhaba,
dr beye giden/ doğum yapan başka arkadaşlar yokmu?

Prof Dr Ali Ergün, benim doğumumu TOBB ETÜ hastanesinde yaptı. Harika bir ekibi var, epidural ile ağrısız normal doğum yaptım. Kendisi ayrıca Güven, Medicana ve Bayındır'da da doğum yapıyormuş, zaten ayrıca ikinci uzmanlık alanı riskli gebelik (perinatoloji) olduğu için gözünüz kapalı gitmenizi tavsiye ederim.

Disaridan geliyor olmasi beni düşündürüyor sonucta o hastanenin dr u değil hastanede size nasil davraniyorlar birde normal dogum yapmissiniz gecenin bir yarısında da arasak hemen ekibini toplayabiliyor mu?

Disaridan geliyor olmasi beni düşündürüyor sonucta o hastanenin dr u değil hastanede size nasil davraniyorlar birde normal dogum yapmissiniz gecenin bir yarısında da arasak hemen ekibini toplayabiliyor mu?
Her iki sorunuza da kesinlikle evet. Zaten özel hastahanenin kendi doktorları da 24 saat orada değiller. Ali hoca riskli gebelik uzmanı ve nice kritik doğumlar yapıyor bu nedenle zaten 24 saat ulaşılabilir durumda , ekibi de öyle. Aslında gidip kendisini ve bilimselliğini tanımanızı isterim, size kolaylıklar diliyorum.

Yakın bir zamanda doğum yapacağım. Ali Ergün doktorum. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Bilgisi ve tecrübesinin yanında rahatlatan ve güven veren bir tavıra sahip.

Ali Ergün gibi bir doktora bu kadar az yorum olması tuhaf.kendisi gerçekten çok bilgili ve işinin ehli.. Muayene ücreti ve doğum ücretlerinin pahalı oluşu hastalarının elit oluşu sanırım oyüzden yorum az diye düşünüyorum

kesinliklesiddetle tavsiye ediyorum ben ogluma hamileyken ikili testim sorunlu cikti ense kalinligi vardi ordaki doktorlar bebegin sagliksiz oldugunu alinmasi gerektigini ayrica bide down sendromlu oldugunu solediler ben arastirarak canakkaleden ankaraya ali beye gittim amniyosentez yapti bana ve bebegin gayet saglikli dedi suanda oglum 2 yasinda dedigi gbi cok saglikli simdi yine hamileyim 5 haftalik yine ali ergune gitmeyi dusunuyorum

uzun zamandır Ali ergün konusunda bir iki satır bir şeyler yazmak istiyorum kısmet bugüneymiş.
Ali bey gebelik takibimin son ay iki ayını yaptı. öncesinde sigorta nedeniyle başka hastanedeydim. İki ay boyunca her şey gayet iyi gitti. Normal doğum konusunda bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ancak gebeliğimin 38. haftasında bebeğin kafası büyük hemen yarın sabah sezaryen yapmalıyız dedi birden. Ben de sezaryen doğum konusunda hazırlıksız ve isteksiz olduğum için normal doğum yanlısı olduğunu bildiğim iki doktora daha gittim kendisinin yanından çıkınca ve ikisi de normal doğumu engelleyecek bir durumun olmadığını söylediler ki olsa bile bunun hemen yarın olmasına gerek yok dediler. ben de Ali bey e durumu anlattım en azından birkaç gün daha beklemek istediğimi söyledim ki hiç doğum belirtim yoktu. Kendisi ise bana telefonda daha önce kimseden duymaya alışık olmadığım bir tavırla benim ne düşündüğümün önemli olmadığını, yarın sezaryan için gitmezsem kendime başka doktor bulmam gerektiğini, zaten hasta olduğunu daha fazla uzatmak istemediğini söyledi ve kapattı telefonu.

O gün yaşadıklarım konusunda kimseyi ikna etmeye niyetim yok ama ben 38. haftada bir gebeye bunları yaşattığı için kendisini Allaha havale ediyorum. Velhasıl kendisinden aldığım cevapla hemen o gün kendime başka bir doktor buldum ve 40+2 normal doğumla sorunsuz, sağlıkla oğlumu kucağıma aldım. Sonrasında konuştuğum doktorlar Ali ergün ün ultrasoncu yani detaylı ultrason konusunda iyi olduğunu, doğum yaptırdığını bile bilmedikleirni söylediler.
Kendisi iyi bir detaycı ultrasoncu olabilir ama eğer normal doğum düşünüyorsanız, kendi konforunu sizin konforunuzun önüne koymayan bir doktorla görüşmenizi öneririm. Keza ali bey e gittiğini bildiğim kimse normal doğum yapmadı.
Ben Ali beyi araştırırken detaylı bilgiye ulaşamamıştım ama belki bu satırlar birilerine yol gösterir.

ckcan adlı üyenin yazdıkları beni son derece rahatsız etti ve ben bunları ifade etmeden duramazdım.Anladığım kadarıyla arkadaşımız gebeliği boyunca birkaç doktor değiştirmiş.Son iki ayında dr.ali ergün e gitmiş.Kendi ifadesine göre de sezeryan dendiği ve buna rağmen normal doğum yaptığı anlaşılıyor.Ben burada doktorumu suçlayacağı ilginç bir durum göremedim.Sağlıkla bebeğini kucağına almış zaten.Bir ilginç olan ise şu "DETAYCI ULTRASONCU "diye bir uzmanlık alanı yok.Doktorlarla görüşüp bilgi aldığını ifade ediyor ama gerçekten bilgi alsaydı "DETAYCI ULTRASONCU " Diye bir doktor olmadığını bilebilirdi.Dr.Ali bey benim doktorumdu ve bana normal doğum yaptırmıştır.Herşey yolunda gitti sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım.Kendisine bir daha sonsuz teşekkürler ediyorum.Burada bence kişisel uyumsuzluklar değilde doğru bilgiler paylaşılmalıdır.Dr.Ali bey hem kadın doğum uzmanı hem de Perinatoloji (riskli gebelik)uzmanıdır.Hatta gebeliğim boyunca sıklıkla tanık olduğum diğer kadın doğumcular takip ettiği hastalarını Dr.Ali bey den ikinci görüş almak için refere etmektedirler.Bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim, teşekkürler.

İlk gebeliğim 25 haftalık erken doğumdu. Bu nedenle psikolojim alt üst durumdaydı. 2011 Yılında başka bir hocamın önerisi ile Prof. Dr. Ali ERGÜN'e gittim . Ali hoca ile başladığım yolculuk ;% 100 güven ve hassasiyet ile ilerledi. Sadece işin gereklikliğini yerine getiren doktorumuzun önce anneyi, sonra bebeği düşünerek ilerlemesi ve riskli gebelik uzmanı olması nedeni ile başlangıçtan doğuma kadar sadece kendisinin takip etmesi beni çok huzurlu kıldı. Bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığımda ne kadar doğru bir seçim yapmış olduğumu anladım. Hamilelikte gece uykusu önemlidir, zordur. Başınızı yastığa koyduğunuzda aklınız hiç bebekte kalmasın. O güvenli ellerde..

İlk gebeliğim 25 haftalık erken doğumdu. Bu nedenle psikolojim alt üst durumdaydı. 2011 Yılında başka bir hocamın önerisi ile Prof. Dr. Ali ERGÜN'e gittim . Ali hoca ile başladığım yolculuk ;% 100 güven ve hassasiyet ile ilerledi. Sadece işin gereklikliğini yerine getiren doktorumuzun önce anneyi, sonra bebeği düşünerek ilerlemesi ve riskli gebelik uzmanı olması nedeni ile başlangıçtan doğuma kadar sadece kendisinin takip etmesi beni çok huzurlu kıldı. Bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığımda ne kadar doğru bir seçim yapmış olduğumu anladım. Hamilelikte gece uykusu önemlidir, zordur. Başınızı yastığa koyduğunuzda aklınız hiç bebekte kalmasın. O güvenli ellerde..

İnsanlar nasıl biri olduğunu okusun. Dün muayene olmak için gittiğimiz bu doktor tam bir ukalalıkla bizi karşıladı benim ne yaşadığımı bilmeden yanlış ameliyat uygulayan ve sonunda beni nakile götüren başka doktoru savunmaya başladığı dakika benim için bitmişti zaten... Beni muayene eder etmez sanki randevu alırken maaş bordrolarımızıda istemiş gibi bizim neye ne kadar verebileceğimizi bizden daha iyi biliyor gibi siz burayı karşılayamazsınız diyerek bize devlet Hastanesi önermeye başladı insanlıktan uzak bir şekilde konuşmaya devam etti biz muayene ücretini bilerek gittiğimize göre karşılayıp karşılamamak bizim sorunumuz sen böyle bir şeye nasıl yorum yaparsın? Bizi bu kadar düşünen bu doktor üstüne muayene ücretini alıp bizi yolladı. Bir doktor para mevzusunu ilk dakika konuşuyorsa kaçın oradan... Beni sinir edip sonra neden bu kadar gerginsin diyebilecek kadar da pişkin...

Kesinlikle çok iyi ve güven verici bir doktor. Biz buraya gitmeden iki gün öncesinde muayene için Özgür Deren’in deren kliniğine gittik doktordan davranışlarından konuşmalarından hiç memnun kalmadık. Sonra şans eseri Ali hocaya rastladık internette ve gittik. Gittiğimiz gün daha orda karar verdim amniyosentez olmaya hemen yardımcı olmak için doçent bi doktor çağrıldı. Örnek alındı. Bir hafta kadar sonra çok farklı bir konuda Aklıma bir soru düştüğünde mail attım aynı gün cevap attı ve konuşmamız devam etti. Tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir doktor. Bütün ultroson u da bi cd ye çekip verdi bize . Bebeğimizin ilk videosuda elimizde yani :))

Ali Ergün de bir kürtaj bir sezeryan dogum yaptım.Gerçekten bu kadar iyi bir doktor hakkinda yorum olmaması ilginç.Kendisi diger doktorlar gibi samimi değil.Soguk ve ters bir yapıya sahip.Her an size kızabilir saçmasapan sorular sorarsanız buna tahammül etmez.Eğer ilgi bekleyen biriyseniz kesinlikle tavsiye etmem.Düşük sebebiyle kürtajımı Ali bey yaptı.Daha sonraki kontrolde psikolojik olarak beni rahatlatti ve 2 ay sonra tekrar hamile kaldım.Ve malesef ki tekrar düşük tehlikem vardı.4 ay tehlike sürdü.Ali bey her an yanımdaydı.Bu şekilde 9 ayı tamamladık,normal dogumu 40 haftaya kadar bekledik.Bebek dogum seklini alamadığından sezeryan yaptı.İşinde mükemmel bir doktor.Hic bir zaman para mevzusunu açmaz ve seni riske atacak bisey yapmaz.Kendisi zaten riskli gebelik uzmanı.Ayrica kendisi hamilelikte kadın sitelerinden uzak durmamiz gerektigini söylüyor.3 ay önce dogum yapmis biri olarak,kesinlikle tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar ankarada yaşayan ve Ali Ergün e giden var mı acaba?

O kadar saygısızdır ve bir o kadar da paragözdür. Önce sizi çok küçük ihtimaller korkutur. Sonra en pahalı testleri dayatır. Parayı nakit elden ister. Fatura vermez. Vergi kaçırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…