arkadaslar yardm.. ev..

polyanna_02

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
10
0
16
Nisanlm asker ve askeri lojmanda kalmak istiyo ve ben duyumlarmdan dolayi emin olamıyorum oda güvenli olduğu için ben nöbet mesai falan a kalsam bilr içim rahat eder dio.. askeri lojmanlarda kalanlar hakknda duyumlar aldm yok ustler altlara sorn cikariolarms eslerinden dolayı. . Asker esi olan lojmanda kalan var mı ?

Asker eşi değilim, askeriyeyle bir alakam da yok ama lojman hayatını bilirim. Çocukluğum lojmanda geçti. Şimdi bir fırsatım olsa yine isterim orada yaşamayı. Heleki askeriyenin lojmanlarına hep hayran kalmışımdır. Bence bi dene.

Nisnanlm da bi deneyekim diyo ama ben ev taşıma falanla ugrasmak istemiyorum zaten gittigimiz yerlerde surekli ev tasiyip durcaz ondan emim olamıyorum aslinda mantıklı da geliyo da cesaret edemiyorum duyduklarm yüzünden sanırım

olumsuz ne oluyormuş üsler ve altların eşleri arasında?

Duyduklarimi soylim malum bilgm yok kalmadgm icin
Hanimlar arasnda sorun olunca durum eslerr yansiyomus ve is hayatinda da sorun oluomus die duydum..takıntı yapiyolatms falan diye ne derece dogru bilinmez. Ama dedgm gibi duyduklarmdan ibaret bunlar.

Tam bilmiyorum ama sonuçta bikaç yılda bir tayin olmuyormusunuz? Bi tayin süresince denersin, baktın olmuyor bi dahakine lojman istemezsin. Ki bence isteyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…