Inancınızı kaybetmeyin mucizeler kapida olabilir

gicix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
3
3
35
Merhaba arkadaslar aranizda umutla bebek bekleyen arkadaslara belki bi isik olur die yazmak istedim konuyu. 24 yasinda evledim esimle aramizda 8 yas oldugu icin hic beklemeden cocuk sahibi olmak istedik. hic korunmadik.benim cocuklugumdan gelen polikistikover hastaligim oldugunu bildigim icin evlendikten 2 ay sonra doktora gittik doktor 3 ay kendiliginden olmasini bekleyelim dedi o siralar benden kisa bi sure sonra evlenen eltimde doktora gitti ve doktor onun cocugunun olmayacagini yumurta rezervinin cok az oldugunu soylemis 3doktora gittiler 2si kesin olmZ demis 1 tanesi olur bekle biraz demis 1 ay gecmeden hamile haberini aldik bu arada benim 3ay gecti ve ben regl oldukca bi sorun var die icim icimi yemeye basladi doktora gittik tekrar ilac tedavisine baslamadan hgs cekelim dedi o nasil igrenc biseydir ölüyorum sandim bütün hastaneyi inlettim esim yanima geldiginde gozleri dolmustu ve sonuc cikti tam tahmin ettigim gibi sag tupum tamamen tikali sol tupumde yapisilklik var 3 ay klomen tedavisi 2 tane catlama ignesi ilk ignemi hatirliyorum kendim yaptim ignemi canim cok azdir halbuki esime yalvardim sen yap die o birak yapmayibakamadi bile hersey senin icin bebegim dedim nefes alip yaptim kisa bi sure icine okadar cok sey sigdiriyosunuzki bide ustune eltimde hamile kalinca kiskanclik degildide dahada istiyosunuz ilac tedavisi sonuc vermeyince doktor tup bebek yapalim dedi lakoroskopi istedim gereksiz para harcamayin tup bebege gecelim dedi ben tedaviyi biraktim kendimizi toparlayip tup bebek icin hazirlanmaya basladik o siralara eltim dogum yapti eltimde doktorumuz ayniydi hastaneye kontrole geldigi esnada benim durumumu sormuslar doktor % 95 bebegi olmaz demis eltim eve gectiginde biz sık sık gitmeye basladim bebegi seviyorum kayinvalidem insallah sizinde olurlar felan filan insan o durumda iyide soylense kaldiramiyo olmuyo arkadasim sus otur demek geliyo icinden bebek buyudu her bir araya geldigimde kayinvalidem gene ,siz hazirlanin tup bebek yapalim ya sunu yanlizken soyle nolur sanki ,zaman gectikce her regl oldugumda sesizce aglamalarim artti esime herseferinde bebegimiz dustu die msj attim sonra bi doktora daha gitmeye karar verdik hgs sonucumu gosterdim buda farkli bisey soyledi hgs sonucuna gore sag tupum acik olabilirmis kendimi kastigim icin tikali gorunuyo olabilirmis sol tupum tikaliymis laporoskopi yapalim ona gore tup bebege gecelim dedi kararimizi vermistik mantikli geldi eylulde 2015 tup bebege gececektik ve bigun isten eve donerken cebimde kalan son 5 lirayla test aldim eve geldim yapmayi unutmusum esim geldi yemek yedik aklima geldi yaptim ama bu seferde okadar eminimki hamile olmadigima bakmayi unutmusum1, 5 saat rahat gecmistir elektrikler gitti mum ariyoruz bulduk yaktim aklima geldi silik bi cizgi var esime gosteriyorum umutllanmayim die bisey demiyo evet var gibi dio ama emin degilim belkide mumum isik yogunlugundan ole gorunuyo esime hastaneye gidelim dedim oda beni kirmadi yuruyerek yarim saatte hastaneye gittik gece 11, 30 eve gelirken esimle konuyoruz simdi hamileysem ocakta dogar esim dio babasinin oglu olcak ozamn ben kiziyorum ya kiz olursa die esim arada uyario beni heveslenme cok die esim yatti bende 1de yattim 2ye saatimi kurdum bakiyorum sonuca intrnetten ama anlamiyorum aradim hastaneyi pozitif dedi benim mucizem buydu mayis 2015te bebegim olacagini ogrendim kolay degil ama bazen umutsuzluga kapilmamak gerekiyor biliyorumbu sadece dile kolay banada kolay degildi cunku interneten bakmadigim okumagim site kalmamamisti yok maydonuzu kaynat otur yok saganin suyunu ic kocana sunlari yedir hic birini yapmadim sadece dua ettim suan 5 aylik hamileyim ve bi kizim olcak 2hafta oncesine kadar hamile olduguma inanamiyordum bebegim tekmelemeye baslayana kadar suan bile tekmeliyo evet kisa sureli bi ugras sonucu kavstum ben bebegime aranizda nekadar zamandir bebek isteyenler varAllah herkezin gonlune gore versin ama unutmayin mucizeler kapida olabilir ...