arkadaşlar yasmini bıraktıktan kaç ay sonra hamile kalırım?

arksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
106
0
66
Giresun
arkadaşlar ben 25 kasımda ewvlnedim yaklaşık 6 ay yasmin doğum kontrol hapı kullandım suan bebek düşünüyoruz acaba ne kadar sürede hamile kalırız hemen olur mu yoksa 1 yıl falan olmaz mı hapın etkisi ne zaman geçiyor bebeğim doktora gitmeye gerek var mı hamile kalmadan önce? birde eşim de bende ne gibi besinler yememiz lazım ?bun bir etkisi var mı

Canim bildigim kadarıyla 6 ay geçmesi gerekiyor ve konuyla alaksiz biliyorum ama ben yeni üye oldum ve nasil konu açacağımı ve diğer seyleri pek anlamadım yardımcı olurmusun bana lütfen

forum GİRİYORSUN İSTEDİĞİN KONUYA TIKLA KONU AÇ VAR ONA TIKLA YAZMAK İSTEDİĞİN KONUYA YAZ SONRA EN ALTTA CEVAPLA YAZ

selam cnm yasmını cok uzun yıllar kullandım meleğim 7 ay sonra geldi kocana türk kahvesi içir ben en son onu denedim ve herseyden once dua

hemen kalabilirsin, doğum kontrol hapları gebelik oluşturmak için de kullanılıyor adetini düzene sokar rahmini hazırlar. ben yaklaşık 1,5 sene kullandım. geçen aralık ayından itibaren ilacı kestim ama nisan ayına kadar eşim korundu. hapın etkisi hormonel olarak kalmasın diye bunu yaptım. korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım. ben yasminin faydası olduğunu düşünüyorum. bence hap bıraktıktan sonra 3 ay boyunca korun daha sonra gebe kalmaya çalış.

Back
X