Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var soldakinde ve onun yanındakinde yaptım beklemedim kenara koydum merak ettim sonradan tekrar baktım iki çizgiSoldakinde silik çizgi var mu fotoğrafta mı öyle çıkmış birden kaçıncı dkda fotoğraf çekildi test markası nedir
Ama erken gebelik testinde çıkmadı negatifti kaset testin markası artırmaSilik çizgi var soldakinde ve onun yanındakinde yaptım beklemedim kenara koydum merak ettim sonradan tekrar baktım iki çizgi
ArtımedAma erken gebelik testinde çıkmadı negatifti kaset testin markası artırma
Pyro clınıce diye bi marka bende ilk defa duydum bu markayıArtımed yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar hiç kullanmadım. Ama muhtemelen test kaynaklı bir durum erken gebelik testi markanız neydi
Bugün kan vermeye gideceğim bakalım inşallah doğrudurİkisinide hiç bilemiyorum sizin yerinizde olsaydım güvenilir bir erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla denerdim. Markaya güvenilmeyince pozitif çıksada insan tekrarlamak zorunda kalıyor
Bende 1 yıl sayılır evliyim 1 kürtaj geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim. Olup sıkıntı olmasından olmaması daha iyi gibi ya insan daha çok çöküyor2 yıllık evliyim bir tane kimyasal gebelik geçirdim eşimde de bende de bi sorun yok ama olmadı
Canım merhaba ovülasyon testiyle gebelik anlaşılmaz en iyisi kan verKızlar reglime 4 gün varken ovulasyon testimin böyle çıkması gebelik olmadığı anlamına mı geliyor gebelik varsa ovulasyon testi de kpyu çıkıyor diyorlar![]()
Gerçekten çok haklısın aldığım kaçıncı test oldu sayamadım insan yıpranıyorBende 1 yıl sayılır evliyim 1 kürtaj geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim. Olup sıkıntı olmasından olmaması daha iyi gibi ya insan daha çok çöküyor
Umudunu yitirme hepimiz dert ortağıyız bende aynı bir kimyasal oldu bide yalancı pozitif çıkmıştı testte kanda çıkmamıştı çok yıkılmıştım mental olarak çöktüm ama Allahın bir bildiği var ki geçiktiriyor sonu güzel olucak birbirimize destek olalım psikolojimizi bozmayalımCanım merhaba ovülasyon testiyle gebelik anlaşılmaz en iyisi kan ver
O kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki gebelik testim var ama yapamıyorum çünkü yine hayal kırıklığı olacak biliyorum 2 kez kimyasal gebelik geçirdim artık hiç umudum kalmadı ovulasyon da böyle çıkınca iyice umudumu yitirdim şu an
Canım merhaba ovülasyon testiyle gebelik anlaşılmaz en iyisi kan ver
O kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki gebelik testim var ama yapamıyorum çünkü yine hayal kırıklığı olacak biliyorum 2 kez kimyasal gebelik geçirdim artık hiç umudum kalmadı ovulasyon da böyle çıkınca iyice umudumu yitirdim şu an
Sürekli erken test yapıyoruz beklemiyoruz o yüzden yıpranıyoruz. Zaten adet tarihinde kimyasalı atıyoruz test yapmasak bilmeyeceğiz kimyasal geçirdiğimizi ama dayanmıyoruz ne yazık kiUmudunu yitirme hepimiz dert ortağıyız bende aynı bir kimyasal oldu bide yalancı pozitif çıkmıştı testte kanda çıkmamıştı çok yıkılmıştım mental olarak çöktüm ama Allahın bir bildiği var ki geçiktiriyor sonu güzel olucak birbirimize destek olalım psikolojimizi bozmayalım
biraz akışına bıraksak güzel olucak Allah kucaklarımızı boş bırakmasınSürekli erken test yapıyoruz beklemiyoruz o yüzden yıpranıyoruz. Zaten adet tarihinde kimyasalı atıyoruz test yapmasak bilmeyeceğiz kimyasal geçirdiğimizi ama dayanmıyoruz ne yazık ki![]()