• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yeniyim acil bakarmısınız gebelik var mı

Evet çok haklısınız biraz akışına bırakıp takmamak lazım ama 8 ay oldu elde değil insan takıyor kafasına 😞
Kafaya taktığın zaman stres yapıyorsun kortizol hormonun artıyor zaten oda şansını düşürüyor. Aslında çocuk istemiyorum diye kendimizi şartlandırırsak o ay olur. Ben ilk hamileliğimde korunmayı bıraktım direk bıraktığım o gün olmuş. Sonra kürtaj oldum korunmayın dedi doktorumuz deniyorum olmuyor olmuyor dedim kafaya taktım kimyasal oldu.

Kafaya taktığın zaman stres yapıyorsun kortizol hormonun artıyor zaten oda şansını düşürüyor. Aslında çocuk istemiyorum diye kendimizi şartlandırırsak o ay olur. Ben ilk hamileliğimde korunmayı bıraktım direk bıraktığım o gün olmuş. Sonra kürtaj oldum korunmayın dedi doktorumuz deniyorum olmuyor olmuyor dedim kafaya taktım kimyasal oldu.
Kafaya takma canım inşallah buradan olumlu sonuçlarımızı da atmak nasip olur

Merhaba kızlar ilk test ilk yaptığım test 5 dk içerisinde hayalet cızgı çıktı çok sevınıp hemen doktora gıttım kanda negayatif çıktı üzüldüm 2 gün gectı adet olmadım tekra test yaptım yıne çizgı cıktı diğeri akşam bısey çıkmadı sabah çok net cızgı çıktı böyle olan var mı suan adetımden 4 gün gectı tekrar test almadım bıraz daha gecöeısmk beklıyorum ama kafamda delı sorular

Eklentiler

• IMG_2048.webp
    IMG_2048.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_2049.webp
    IMG_2049.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2050.webp
    IMG_2050.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_2059.webp
    IMG_2059.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2112.webp
    IMG_2112.webp
    14 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba kızlar ilk test ilk yaptığım test 5 dk içerisinde hayalet cızgı çıktı çok sevınıp hemen doktora gıttım kanda negayatif çıktı üzüldüm 2 gün gectı adet olmadım tekra test yaptım yıne çizgı cıktı diğeri akşam bısey çıkmadı sabah çok net cızgı çıktı böyle olan var mı suan adetımden 4 gün gectı tekrar test almadım bıraz daha gecöeısmk beklıyorum ama kafamda delı sorular

Canım merhaba stres yaptıysan adetin o yüzden gecikmiştir kan testi en net sonuç veriyor

Dayanamadım 8.22 de tekrar yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_7536.webp
    IMG_7536.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 46
Kan verdin mi canım

Kan verdin mi canım
Adet olmadım hala dün iki tane test alıyım dedım çoğu adet ağrım gıbı ağrı vardı ama olmadım aldığım tesleto yaptım bırını gece bırını sabah gece yaptığımda bısey çıkmadı sabah olanda yıne silik ikinci çizgi niye böyle oluyor ya

Back
X