• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yeniyim yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Omurahsen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
15
1
1
32
Karantina günlerinden sonra eşimle işsiz kaldık eşim şimdi yeni yeni gündelik işlerde çalışır.elimden bişey gelmiyor artık sizden ricam bir YouTube kanalı açtım ona abone olursanız çok sevinirim linke tıklayıp abone ol yapmanız yeterli olacak 1 dakikanızı bile almiyacak elim kolum bağlı
....link bu ilginiz için teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtubetan öyle pat diye gelir elde ediliyor mu hemen? Gelir elde etmek duruma gore belli bir surec gerektiriyor diye biliyorum.
Birden patlayip gundem olup, takipci yağmadigi surece kisa vadede para kazandirmaz. Daha iyi bilenler vardir elbette.
O yuzden kamera karsisina cocugu koymak yerine kendinize bir kanal oluştursaydiniz keşke.

Youtubetan öyle pat diye gelir elde ediliyor mu hemen? Gelir elde etmek duruma gore belli bir surec gerektiriyor diye biliyorum.
Birden patlayip gundem olup, takipci yağmadigi surece kisa vadede para kazandirmaz. Daha iyi bilenler vardir elbette.
O yuzden kamera karsisina cocugu koymak yerine kendinize bir kanal oluştursaydiniz keşke.
Bnm için çocuğumun hatırası daha önemli bu zor günlerde telefonumdan da oldum tüm hatıralarım gitti :(
Çocuğuma ait ne varsa...

Bnm için çocuğumun hatırası daha önemli bu zor günlerde telefonumdan da oldum tüm hatıralarım gitti :(
Çocuğuma ait ne varsa...

Para kazanmaktan hatiraya nasil geldik anlamadim simdi ama neyse.
Abone olup yorum yapmaktan ziyade asil para getiren şey izlenme uzunluğu, insanlari videoda ne kadar tutabildiginiz diye biliyorum.
Oyle rastgele cektiklerimi koyup abone cagirayimla çok zor bilgi vermek istedim. 👍
Kolay gelsin.

Allah yardımcınız olsun sizi üzmek istemem ama youtube ortalama 1000 izlenmeye 1 tl gibi ücret ödüyor.Yani bu işle olacak bir şey değil.Bir de anı kalsını anlarım ama çocuğun hiçbir şeyden haberi yokken yaptıklarını internete koymak bana sağlıklı gelmiyor.Bir para kazanma aracı olarak kullanılıyor çünkü.Daha kalıcı bir iş bulursunuz insallah.

Para kazanmaktan hatiraya nasil geldik anlamadim simdi ama neyse.
Abone olup yorum yapmaktan ziyade asil para getiren şey izlenme uzunluğu, insanlari videoda ne kadar tutabildiginiz diye biliyorum.
Oyle rastgele cektiklerimi koyup abone cagirayimla çok zor bilgi vermek istedim. 👍
Kolay gelsin.
İlginiz için teşekkürler

Allah yardımcınız olsun sizi üzmek istemem ama youtube ortalama 1000 izlenmeye 1 tl gibi ücret ödüyor.Yani bu işle olacak bir şey değil.Bir de anı kalsını anlarım ama çocuğun hiçbir şeyden haberi yokken yaptıklarını internete koymak bana sağlıklı gelmiyor.Bir para kazanma aracı olarak kullanılıyor çünkü.Daha kalıcı bir iş bulursunuz insallah.
Evlat sahibi olduğunuzu düşünmüyorum cunku bir çocuk için araç diye hitabinda bulunmak bana göre aşırı absürt bi durum .yine de ilginiz için sağolun

Evlat sahibi olduğunuzu düşünmüyorum cunku bir çocuk için araç diye hitabinda bulunmak bana göre aşırı absürt bi durum .yine de ilginiz için sağolun

Evlat sahibi değilim,günümüz sosyal medyasında görüyoruz Çocukların nasıl kullanıldığını.Bu da melek gibi canlılara araç muamelesi yapıldığını gösteriyor.Benim bu kelimeyi kullanmamam bu gerçeği değiştirmez.Keşke olmasa,bununla ilgili çeşitli davalar da açıldı.200-300 bin takipçili insanlar sırf çocuklarının fotoğrafını koyarak deliler gibi reklam alıyorlar.Şimdi söyler misiniz insanlar çocuklarının anısını mı paylaşıyor bu şekilde kazanç mı elde ediyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X