Arkadaşlar yeniyim yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk videoları yerine bu sıralar izlenmesi yüksek olan temizlik, düzen vb videolar çekseniz daha çok izlenirsiniz diye düşünüyorum. Youtubedan para kazanmak için gereken şey izlenme süreniz. Hatıra kalsın diye attığınız, yalnızca sizin ilginizi çeken videolar ile çok para kazanabileceğinizi sanmıyorum.

:((( duygularıyla oynanmış hissettim....

Bunlardan arada düşer buraya. Çocuğuna bez alacak mama alacak parası falan olmaz. Kıyafet isteyip de sonra o kıyafetleri ikinci el sitelerinde satanlar falan olur. Yardımcı olmak istiyorum bilgilerini verir misin özelden dersen anında kaybolurlar. Çocuğu bir şeylere alet eden insanlara inanmayın.

Yanılmıyorsam siz daha öncede(2019daydı sanırım) bu forumdaki bir ekonomi topiğine yazıp abone olmamızı istemiştiniz.Daha sonrada banlanmıştınız şimdi tekrar üye olmuş yine takipçi istiyorsunuz.😯
Sizi videonun adından tanıdım.

Milyonlarca içerik üretme sansınız varken neden çocuğunuz? Kendi isteği ile olmuş olsa bi nebze anlayayım hadi ama dünyadan bi haber minik bir çocuğu videoya alıp, geçiminizi sağlayabileceğinizi düşünmeniz çok yalnış. Ciddi anlamda varsa ihtiyacınız, Allah yardımcınız olsun.

Üzgünüm ama YouTube dan hayal ettiğin gibi paralar kazanamayacaksın. Muhtemelen "şu kadar para kazandım" videoları izledin gaza geldin ama o iş o kadar kolay değil. Kaliteli içerik şart. 1000 takipçiye ulaşmadan içerik sağlayıcı işlemi de başlatamıyorsun ve ulaştığında da o süreç hayli uzun ve zor. Hadi hepsini yaptın diyelim haftada 0.003 cent filan kazanacaksın. Çünkü içerik kalitesi yok. Kim neden izlesin. Keşfete düşse kaç kişi tıklardı? Çocuğun geleceğine yazık. İleride bu videolarla okul arkadaşları dalga geçecek.

Eğer evden para kazanmak istiyorsan öncelikli olarak emek vermeden ekmek alınmaz sözünü aklına yaz. 8 yıllık grafik tasarımcı ve programcıyım. Aptal mıyız da çalışıyoruz.

Yap birşeyler sat instada orda burda, destek olmazsak o zaman gel laf et.

Burdan üç beş aboneyle iş yürümez. İçeriklerinizin ilgi çekici olmasını öneririm bir de biraz üstünde çalışmalısınız. Madem bu işten para kazanmak istiyorsunuz ciddi çaba sarfetmeniz gerekiyor. Umarım en yakın zamanda iş bulursunuz. Allah yardımcınız olsun

Gerçekten ihtiyacı olan herkesin Allah yardımcısı olsun lakin YouTube kanalı, instagram vb hesapların linkini verip abone toplamak yasak ve reklam içeriği sayıldığından üyelik iptal sebebidir.

Youtube üzerinden kısa zamanda para kazanma diye bir hayalin peşinde koşmak yerine lif, bebek patiği, tülbent kenarı oyalayıp nete koysanız daha çabuk reaksiyon alırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X