Arkadaşlar yerleşme kanaması yaşayan oldu mu?

Aybala42

''me veddeake rabbuke ve ma kale...''
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
1.332
206
163
Ncadiarzuasil oluyor?bir kaç damla kahverengi ya da açik pembe mi?hemen kesiliyor mu?cadiarzucadiarzu

Yağmurcn biraz tarif eder misin? Adete kaç gün kala oluyor? Miktari ve rengi nasil? Beni rahatlat lütfen.

EET CANIM YA 3 GÜNDÜR MİDEM BULANIYOR AMA ÇIKARACAK DERECEDE DEĞİ,İÇİM KALKIYOR GEÇİYOR,HALSİZLİK BAŞ DÖNMESİ OLUYOR ARA ARA.aKINTIM ÇOK BOL.SÜT GİBİYDİ KAÇ GÜNDÜR.BELİM KASIKLARIM AĞRIYOR AMA ADET AĞRISI.EYVAH DEDİM DAHA 5 GÜN VAR.OLUYORUM SANDIM.TUVALETE KOŞTUM.GÜNLÜK PEDDE KAHVERERNGİ LEKE.TUVALETE EĞİLDİM PEMBE KAN GELDİ BİR KAÇ DAMLA.ŞİMDİ YOK.AMA KASIK BEL BATIYOR,KARNIMDA DA ŞİŞKİNLİK VAR.AY NE BİLEYİM GÜZELİM YA UMUTLANMAK İSTEMİYORUM.

cnm ben tüp bebk yapmıştım adetime 3 gün kala falan kahverengi lekenlenmeler oldu kaç kere gece hastaneye gittim birşey olmadı umarım sendede sorun olmadı bende aşırı bi kanamayla hastaneye gşttim resmen bişey kesersin kanar akarya öyle nasıl damlıyordu 3 kere oldu öyle ve gğn içersinde durdu ama malesef kanamayla değil erken doğumla kaybettim......

canım umarım düşündüğümüz gibidir ama psikolojikte olabilir yani bu psikolojiyle adetimizi erken yada geciktirme durumunu bazen biz neden olabiliyoruz bekle bakalım yada direk tahlil yaptırıp stresten kurtul dilerim içimizden geçen olmuştur hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

arkadaşlar bizde 7 aydır uğraşıyoruz ve bu ay adetime 5 gün kala 5 6 damla yoğun bir kan geldi.ama devamı olmadı.adet günüme kadarda belki günde birer damla kahve rengi çok az akıntım oldu ve kesildi.kanda gebelik testi yaptırdım ve çok şükür pozitif.yani implantasyon(yerleşme)kanaması yaşadım.inşalllah dileyen herkesin dileği gerçekleşirde bebeğimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza....

Canim ben bes haftalik hamileyim benimde adetim uc gun gectikten sonra basladi kahverengi leke ikigun bayagi oldu ama sonrasindaki ucgun leke seklinde devam etti yani toplam bes gun surdu.Insallah hayirlisiyla sende hamilesindir.

kızlar bendede oldu yerleşme kanaması.reglimden 5 gün önce sadece 1 damal günlük pedimde vardı kahverengiydi.hatt hiç hamile olacağım aklıma gelmedi tam tersi çok yorulmuştum o akşam ve hep ayaktaydım dedim erken geldi diye düşündüm hatta o günden sonra ne olur ne olmaz diye pedlerle dolaştım.meğer yerleşme kanamasıymış.öeğer bebeğim gelmişte annesin hebr veriyormuş :)

ay kızlar çok heyecanlandım valla adetime 5 gün var ve bunlara benzer şeyler yaşıyorum adetimin bitiminden 24 gün sonra kahverengi akıntım geldi adetim geliyor dedim adetten önce lekelnme olur ama ondan sonra akıntımda çok açık belli belirsiz leke geldi sonra gelmedi yorgun ve ayakta olduğum zaman tekrar geldi üzüldüm ama 2 gündür birşey yok ama yarın okul var mesleğğin hep ayakta olmamı gerektiriyor ne yapsam ya

aynılarını bende yasıyorum canım allah gonlune gore versın

İşallah yerleşme kanamasıdır ve hamiş haberlerimizi hayırlısı ile birbirimize veririz kızlar.

arkadaslar kafama takıldı sımdı bende 6haftalık gebeyım ama bende hıc kahverengı leke olmadı herkezde olymuymus bu yerlesme kanaması merka ettım acıkcası

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum. adetimin çok düzenli olduğunu söyleyemem 28 ve 35. günler arası oluyor muhtemel tarihhim 5 kasım ama 16.günün akşamı aşırı akıntıyla birlikte kan gelmeye başladı ama kan gibi değil pembe 2 gün devam etti şimdi yine akıntım çok yoğun. sizce erken döllenme olupta yerleşme kanaması olabilirmi bu arada kasıklarımda ağrılar var sanki içerde harfiyat var gibi sırtım inanılmaz ağrıyor göğüslerimde hassaslaştı ara ara sızlamalar oluyor. ama daha çok erken değilmi bukadar erken yaşayan varmı????

benim adetime 1hafta kala oldu kahve rengi lekelenmem hemen gidip kan testi yaptırdım ve çıktı 5haftalık hamileykende çok oldu kahve lekelenmem doktor bişi olmaz dedi kan olmadığı sürece bence sende hamile olablirsin kanda baktır derim

Ben reglime 8 gün kala hamile olduğumu öğrendim... Öğrendikten 3 gün sonrada akşam ilişkiye girdikten sonra pembe az bir kanama oldu. Çok korktum. Ertesi sabah kalktığımda yine pembemsi bi akıntı vardı. Öğleden sonra kahverengi oldu. Doktoruma sordum yerleşme kanamasıdır dedi. Devam ederse gel hemen dedi. Ertesi günde az ama yine kahverengi şekilde geldi ve bitti... Şükür ki yerleşme kanamasıymış...

ay bende hıc oyle olmadı ya bu anormalb ı durummu acaba ya ınsalah normaldr bende 6hfatalık olcak ıste oyle bısey olmadı hayret bılgısı olna varsa kouda yazsın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…