arkadaslar yorumlarınıza ihtıyacım var

haklısın cnm ama insanın içinde bi ümit oluo yıne çünkü normalde silio bunu nıe sılmedı kafama takıldı...senağlamasenağlama

ya arkadaslar ben dayanamayıp yıne maıl yolladım 1 gun sonra onun msnıne baktım benım yolladım butun maıller duruo sılmemış napmaya calışıo bılmıom çok kotuyum artık doncekse bana artık dönsun dayanamıom...

bende aile yalanını cok uydurdum o sadece bir bahane bence bırak gitsin bide biten bi ilişkiye tekra baslamak yıkılan bi binanın eski temelleri üstüne yeni tuglalar koymak gibi birsey bence

Canıııımm bak hala umutlanıyosun..Bi maili silmemesi bu kadar umut veriyor sana :uhm:

Umutlanman çok doğal çünkü dönmesini istiyosun, maili silmemesi de seni umutlandırıyoo..Yapma be güzelim, umutlandıkça sana daha çokk acı verir inan..
Dönecekse döner ama dönmeyecekse napsan boş :1no2:

sadece yapacagın beklemek senı gercekten sevıyosa gelır bayramda mesaj atarsın eger cevep verıyosa konusmaya hevslıuse konus yoksa bosver

bence unut gitsin.. sakın üstüne gitme arama.. seni seviosa zaten döner..
ama ayrılıklarda yapılan en büyük hata bu bence. o senden ayrılmışsa bırak da o seni arasın. döndüğünde de duruma göre bakarsın kabul edip etmeyeceğine

şimdi ne durumdasın gitarist merak ettim buralardaysan cevap verir misin inşallah herşey yoluna girmiştir

arama sakın arama sebepsiz yere biten ilişkilerde insanın canı çok yanar bilirim mantıklı bi açıklama ile bitirse bu kadar acımaz eminim ama sakın arama derim bekle sessiz kal .... bian önce herşey yoluna girer inşallah...üzülmek için birçok sebep var hayatta sen sebepsiz yere mutlu olmayı dene şu durumda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…