arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

cocuklargzl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
2
0
6
35
İstanbul
4,5 yaşında kızm var ve sağ böbreğinde 13 mm taş çıktı, dr operasyonla alınması gerektiğini söyledi, fakat ben biraz korkuyorum ,doğal yollarla düşürmek için fikri olanlar yardımcı olmanızı istiyorum.

Merhaba. Kendi yöntemlerimiz kimi zaman çok acı verici ve üstelik zararlı olabiliyor. Birkaç farklı hekime daha danışıp, ona göre bir yol izlemenizi öneririm. Bitki çayı vb gibi şeyler korkunç ağrılar yapabiliyor, taşı oynatıp kanalları tıkayabiliyor, doktor tavsiyesinden şaşmayın derim. Çok geçmiş olsun.

Tarkan Soygür. İbni Sina hastanesi doktoru çocuk üroloji uzmanı.Doğal yollarla düşürülemeyecek bir taş.Bu doktora Yiğenim (erkek) 5 yaşında taş kırdırdık. Hiç bir sorun yok.

öncelikle geçmis olsun...
bende 7 yasinda ayni durumda kalmistim yaz tatiline giriyorduk herkes gidecegi tatilin hayalini kurarken ben olucam ameliyati dusunup korkuyordum.
ama bilinçli bir anneyle ameliyat olmadan o kalkerleri böbregimden 3ayda temizledim.
1.ci böbrekte tas olusumu kalkere bagli bisy o suyu herkes içiyor bisy olmuyor biz içince neden kalker birikiyor? cevap mg (magnezyum eksikligi)
örnekle açiklarsam: çamas makinemize antikal koymazsak nasil kalker birikiyor onun gibi vucudun anti kalkeri gibi magnezyum eksikliginde de böbreklere çöküp kaliyor.
ayrica bu mineralin eksikligi insanda sinir yapiyor ellerde egzama yapiyor daha ileri vakada tikler olusuyor kolda bacakda gözde
sebebse çok terleme stres yasama sicak odada uyuma yasama simdilik aklimla gelenler bunlar
yapilmasi gereken dogal seylerde
yogurdun dibinde çöken suyu içmek
maydanozu kaynar suyu atip bi kösede biraz dinlendirip çay gibi içirmek
birde mg (magnezyum ) tozlarindan içirmek
ben bu sekilde kurtuldum hemde 2böbregimde vardi suan ara ara hala mg alirim strese hiç gelemem hemen ter basar tabi haliyle mg su gibi akar gider..
nacizane fikrimi yazdim yardimci olursam sevinirim.

sunuda eklemek isterim ameliyata varana kdr baska teknilerde var mesela lazerle tasi kirabiliyorlarda bol suyla idrar yoluyla tortu vücudu terkediyordu netten bir arastirmani tavsiye ederim.

Ama mecburen kızıma opersayon yaptırmak zorunda kaldık , taşı furlas denineln yöntemle kırıldı ama zamanla kendi düşürücek inşallah, magnezyum eksikliğini araştırıcam doktorlar henüz taş düşmediği için neyin sebep olduğunu söylemediler , beklicez ve görücez Allah birdaha o sıkıntıyı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…