Arkadaşlar yumurta kalitesi düşük olup ve tedaviden çabuk etkilenenlerr toplanalım dertleşelim

bernisada

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
103
49
13
39
Herkese merhaba arkadaşlar bunları yazarken o kadar çok ağlıyorum ki insanın hayallerinin olmasıda yıkılmasıda anlıkmış bugün anladım. Ben 30 yaşındayım üç yılı geçti evliyiz bugün tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ilk denememdi . Transfer öncesi bana sen çabuk gelişen hastasın diğer destekleyici iğnelere gerek yok ddnerek beş günlük iğne sürecim oldu sonra transferi yaptılar ve sonuç negatif oldu. Bizim bilinmeyendi sebebimiz. Bugün doktor diyorki sen başkasınyapmış gibi sen çabuk gelişmiş bunu çok istemiyoruZ yumurtaların çabuk uyarılmış diyor. Bu bir sebep olabilir dedi sonrada zaten senin yumurtan kalitesi düşükmüş biz şansımızı denedik sadece böle olanda var dedi bu yöntemin dışında pek bişey uygulamayız dedi belki uzun döneme bakarız ama söz vermeyelim dedi not düşdü dosyama ikiyi üçü dene ama olmayabilir dedi olabilirde tabi dedi moralim çok bozuk araştırma hastanesinde yaptırdım şimdi özel araştıracağım böyle kalitesi düşük olup da hamile kalan varmı

Canim moralini bozma sakin.bende gecen hafta negatifimi aldim.ama benim 4.ilac kullanisim ve ilk defa transfer yasadim.negatif olsada bir gelismeydi benim icin.bu surec gercekten cok zor ve yipratici.dr lar nekadar olumsuz konusursa konussun bizim herzaman umudumuz olmali.neticede yaradan istedikten sonra önünde hicbir engel yoktur.

Umarım canım çok büyük bir yıkımmış yani anlayamıyorum başlangıçta farklı diyip sonuçta farklı konuştu çok yıktı buda beni gerçekden umut çok önemliymiş toparlamam gerekşyo kendimi senin durumun nedir canım

Bende yumurta sayisi az dolayisiyla da kalitede de sorun oluyo.bu ilk transfer deneyimimdi.bu heyecani da yasamis oldum simdi bir sonraki denemeyi nisanda dusunuyorum.ilac kullaniyorum sayi ve kalite icin.hayirlisi artik.umarim Allah bu ugurda emek verenlerin emegini karsiliksiz birakmaz.

Aminn canımmm aminnn. Kalite için bir ilaç verdimi doktorun ve nereye gidiyorsun doktorun olarak? Bana direk bu araştırma hastanesi yapılcak bişe yok dedi de bekliceksin dedi tedavisi yok dedi oyuDen merak edıyorum çok

Dhea kullaniyorum birde teatrio vitamin gibi bisey sanirim 3 ay kullanmak gerekiyor

Doktorun verdi değilmi canım bunları ? Bende bir an önce doktor bulmalıyım ozman hemen yapılmaz bir araştırma süreci olursa anca olur değilmi belkide Tüpe kadar ilaç kullandıracak

Oncelikle guvenebilecegin bir merkez ve dr bulmani tavsiye ederim.evet dr verdi.hatta bunlari kullanirken benim grubumdaki bazi hastalarinda kendiliginden gebelik olusmus.birde bu sürecte sanirim kafayi rahatlatmak gerekiyo.ben pek beceremiyorum bunu :) sen hangi merkeze gidiyosun ben adana baskente gidiyorum

Sanırım o rahatlama işini ben asla yapamam:) her an bir şey düşünüyorum:) canım ben eskişhşr osmangazi hastanesinde yaptırdım devlette ama şimdi izmire gitmeyş düşünüyorum

Umarim sana iyi gelecek bir merkezi ve dru biran once bulursun.ama umudun herzaman olsun.ben tüp bebek tedavisindeki en zor hasta grubundayım ama bence imkansiz diye birsey yok drlar istedigi kadar imkansiz desinler.heran bir mucize kapimizi calabilir :) duanı ve inancını hic eksik etme bence.

Umarımm canım inanın bütün dualarımda yer alıcaksınız allah anneliği isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşş inşş seninde hayırlı olucakk bu zorlukları çocuklarımza anlattığımız günlerimiz olsun inşllah

İnşallah canım :)

Merhaba, üzerinden 2 yıl geçmiş, merak ettim olumlu bir sonuç aldınız mı? Benim de 4 başarısız tüp Bebek denemem oldu ve artık kapattım tüp Bebek konusunu kafamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…