Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bende de yumurya sorunu var hem sayi hem kalite esimde de sperm sorunu var hem sayi hem kalite :) iyi denk gelmisiz birbirimize :)[/QUO
İns hayırlısı olur
Aynen canım eşim varikosaldi ameliyat oldu değerler düştü benim konuma yarum yapmistin zaten amh 0.35 laparoskopi olucam tek dert değil yaniYani bende de yumurya sorunu var hem sayi hem kalite esimde de sperm sorunu var hem sayi hem kalite :) iyi denk gelmisiz birbirimize :)
Mojo kullandigin vitamin hangi marka belki onuda alirimCanım ben yumurta toplamadan 1 ay öncesinde d vitamini almaya başladım.eczacıbaşının üretmiş olduğu içinde çok fazla vitamin olan hap şeklinde bir takviye aldım günde 1 tane. Paketli gıdaları hiç tüketmedim şekerden uzak durdum..çok şükür 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı şu an 13 tanesi 5.güne geldi ve donduruldu
Insallah faydasini gorursunuz,her sabah yumurta arısutu polen yayla balı ve zeytin yağda bekletilmiş incir hayıt suyu içiyorum![]()
insallah amin cumlemiz ağzı kapalı 3 dk klorsuz suda kaynat sabah akşam yemekten 15 dk once iç diye biliyorum ben ogle yaptımInsallah faydasini gorursunuz,
Testere disli aslan pencesi poset caysa eger: suyu kaynat cayi icine at 10 dk bekle ılıyınca ic. 10 dk fazla bekletme aci oluyor. Ben saracoglundan aldim tarif böyleydikızlar şu testere dişli aslan pençesini nasıl kullanıyorsunuz