Tüp Bebek Merkezleri Arkadaslar,yumurta sayinizin artmasi ve sağlıklı olmasi için neler yiyip içtiniz. Paylaşabilirsiniz?

Brc48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
76
79
3
30
Deneyimli olan arkadaşlar yada tedavi sürecindekiler. Kızlar neler yediniz artması ve sağlıklı olması için. Birde kaç yumurtaniz oldu.

Ben corekotu bal tarcin karisimi yaptim pazartesi baslayacam bundan once saracoglunun kurunu aldim testeredisli aslan pencesi melisa karabas otu vardi icinde uzum cekirdegi yagi falan ise yaradimi bilmiyorum 5 yumurtam vardi 2 si dollendi 1 i donduruldu sadece

Yani bende de yumurya sorunu var hem sayi hem kalite esimde de sperm sorunu var hem sayi hem kalite :) iyi denk gelmisiz birbirimize :)

Her gün 6 ayrı vitamin+sabah aç karnına bal-polen-arısütü-propolis karışımı+İncir.Her gün min 40 dk yürüyüş.Şeker un ve paketlenmiş gıdadan yalıtılmış protein ve taze sebze ağarlıklı beslenme.Kaliteli uyku,Bol ve iyi su.Haftada en az bir kez norveç somonu.Yerlisi lezzetsiz ve yetiştirme.Daha bir çok şey:)

Yani bende de yumurya sorunu var hem sayi hem kalite esimde de sperm sorunu var hem sayi hem kalite :) iyi denk gelmisiz birbirimize :)
Aynen canım eşim varikosaldi ameliyat oldu değerler düştü benim konuma yarum yapmistin zaten amh 0.35 laparoskopi olucam tek dert değil yani

Canım ben yumurta toplamadan 1 ay öncesinde d vitamini almaya başladım.eczacıbaşının üretmiş olduğu içinde çok fazla vitamin olan hap şeklinde bir takviye aldım günde 1 tane. Paketli gıdaları hiç tüketmedim şekerden uzak durdum..çok şükür 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı şu an 13 tanesi 5.güne geldi ve donduruldu

Benimde kalite problemim var,ari sutu aldim,e vitamini kullaniyorum,hayit otu iciyorum,birde instigramdaki macunu alip kullanicam ,insallah faydasini gorurum

Canım ben yumurta toplamadan 1 ay öncesinde d vitamini almaya başladım.eczacıbaşının üretmiş olduğu içinde çok fazla vitamin olan hap şeklinde bir takviye aldım günde 1 tane. Paketli gıdaları hiç tüketmedim şekerden uzak durdum..çok şükür 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı şu an 13 tanesi 5.güne geldi ve donduruldu
Mojo kullandigin vitamin hangi marka belki onuda alirim

Kullanip fayda gordugunuz tedavinizi olumlu etkisi olan neler yaptiniz

her sabah yumurta arısutu polen yayla balı ve zeytin yağda bekletilmiş incir hayıt suyu içiyorum :kusmuk:

Insallah faydasini gorursunuz,
insallah amin cumlemiz ağzı kapalı 3 dk klorsuz suda kaynat sabah akşam yemekten 15 dk once iç diye biliyorum ben ogle yaptım
ama çok güzel bitki
hayıt suyu daha kötü

kızlar şu testere dişli aslan pençesini nasıl kullanıyorsunuz
Testere disli aslan pencesi poset caysa eger: suyu kaynat cayi icine at 10 dk bekle ılıyınca ic. 10 dk fazla bekletme aci oluyor. Ben saracoglundan aldim tarif böyleydi

Back
X