Ben corekotu bal tarcin karisimi yaptim pazartesi baslayacam bundan once saracoglunun kurunu aldim testeredisli aslan pencesi melisa karabas otu vardi icinde uzum cekirdegi yagi falan ise yaradimi bilmiyorum 5 yumurtam vardi 2 si dollendi 1 i donduruldu sadece
Yani bende de yumurya sorunu var hem sayi hem kalite esimde de sperm sorunu var hem sayi hem kalite :) iyi denk gelmisiz birbirimize :)[/QUO
İns hayırlısı olur
Her gün 6 ayrı vitamin+sabah aç karnına bal-polen-arısütü-propolis karışımı+İncir.Her gün min 40 dk yürüyüş.Şeker un ve paketlenmiş gıdadan yalıtılmış protein ve taze sebze ağarlıklı beslenme.Kaliteli uyku,Bol ve iyi su.Haftada en az bir kez norveç somonu.Yerlisi lezzetsiz ve yetiştirme.Daha bir çok şey:)
Canım ben yumurta toplamadan 1 ay öncesinde d vitamini almaya başladım.eczacıbaşının üretmiş olduğu içinde çok fazla vitamin olan hap şeklinde bir takviye aldım günde 1 tane. Paketli gıdaları hiç tüketmedim şekerden uzak durdum..çok şükür 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı şu an 13 tanesi 5.güne geldi ve donduruldu
Canım ben yumurta toplamadan 1 ay öncesinde d vitamini almaya başladım.eczacıbaşının üretmiş olduğu içinde çok fazla vitamin olan hap şeklinde bir takviye aldım günde 1 tane. Paketli gıdaları hiç tüketmedim şekerden uzak durdum..çok şükür 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı şu an 13 tanesi 5.güne geldi ve donduruldu
insallah amin cumlemiz ağzı kapalı 3 dk klorsuz suda kaynat sabah akşam yemekten 15 dk once iç diye biliyorum ben ogle yaptım
ama çok güzel bitki
hayıt suyu daha kötü