Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla yumurta toplanan kişilerde oluyor genelde ağrı şişlik özellikle idrara çıkamama gibi sorununuz varsa tedavi gördüğünüz yere gidin benimde olmuştu 2 kere serum aldımYumurta toplama sonrası karında şişlik ağrı nasıl geçiyor ??
Bol bol su için. Zamanla geçiyor, benim ilk 5 gün devam etmişti. Sonra gecti.Yumurta toplama sonrası karında şişlik ağrı nasıl geçiyor ??
Fazla yumurta toplanan kişilerde oluyor genelde ağrı şişlik özellikle idrara çıkamama gibi sorununuz varsa tedavi gördüğünüz yere gidin benimde olmuştu 2 kere serum aldım
Bol bol su için. Zamanla geçiyor, benim ilk 5 gün devam etmişti. Sonra gecti.
Ben tam 6 gun cektim onu sadece şislik ve gaz çıkaramama vardı kendiliginden azalarak gecti.
Bol bol su için. Zamanla geçiyor, benim ilk 5 gün devam etmişti. Sonra gecti.
evet ben cok korkmustum öyle kalicam gecmicek diye.Şişlik ve gaz çok kötü
evet ben cok korkmustum öyle kalicam gecmicek diye.
Onun icin doktorum rahim dinlendrme yapiyor bu sıkntilar arasnda transfer zor olur diye ben 2 ay sonra transfer olmustm .
6 7 gun surdu sonra gectiEvet hiç geçmeyecek gibi sizinkisi kaç günde geçmişti
Benim tartıda 4,5kg farketmişti. Sislik gecince kg da gitti.ŞUAN BENDE O DURUMDAYIM BAYRAMIN 3. GÜNÜ TOPLANDI AMA AĞRILAR HALEN DEVAM EDİYOR. KOCA Bİ KARIN GAZ VE SANCI.
SANIRIM ZAMANLA GEÇİYOR
BİDE TARTIDA DA FARK ETTİ. U SUNİ Bİ KİLO MU YOKSA KALICI MIDIR
ımsaŞUAN BENDE O DURUMDAYIM BAYRAMIN 3. GÜNÜ TOPLANDI AMA AĞRILAR HALEN DEVAM EDİYOR. KOCA Bİ KARIN GAZ VE SANCI.
SANIRIM ZAMANLA GEÇİYOR
BİDE TARTIDA DA FARK ETTİ. U SUNİ Bİ KİLO MU YOKSA KALICI MIDIR