Opu (yumurta toplama) sonrası acı

btllbtll

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2024
108
37
18
30
Kızlarım opu sonrası acı durumunuz neydi. Benim sabah toplandı 4 tane olmasına rağmen kasıklarım o kadar çok acıyorki yürürken doğrulamıyorum rahmim kasılıyor yada afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken sanki rahmimi çekiyorlar bağlar kopacak gibi acı veriyor normal mi bu? Benim 2. Opum ilkinde hiç sıkıntım yoktu.

Bebişim bence normal kilonu takip et bir de nefes darlığı olmaması önemli. 3. Gün artık iyileşiyorsun bende böyleydim ilk 2 gün çok zordu şişkinlik totalde 1 hafta sürdü. Bahsettiğin gibi acıyı 2 gün çektim.

Bende ipi işleminden sonra biraz ağrı yaşadım ama bahsettiğiniz kadar olmadı..Kişiye göre değişiyordur belki..Doktorunuza danışın bence.

Bebişim bence normal kilonu takip et bir de nefes darlığı olmaması önemli. 3. Gün artık iyileşiyorsun bende böyleydim ilk 2 gün çok zordu şişkinlik totalde 1 hafta sürdü. Bahsettiğin gibi acıyı 2 gün çektim.
Daha önce olmayınca 4 yumurtayla beklemiyordum açıkçası, ağrı dışında sıkıntım yok ama yarını da bi atlatayım bakayım

Bende ipi işleminden sonra biraz ağrı yaşadım ama bahsettiğiniz kadar olmadı..Kişiye göre değişiyordur belki..Doktorunuza danışın bence.
İlk opu da bende yaşamadım o yüzden beklemiyordum ama yarınıda bi atlatayım bakayım geçmezse sorucam artık

Back
X