ben 1 ocakta adet oldum 13. gün yumurtlama oldu sanırım yumurta kıvamında akıntı birde kasık ağrısı oldu ondan tahmin ediyorum eğer döllenme olduysa idrarda ne zaman belli olur çok fazla belirti yok ama ani harekette kasık ağrısı oluyor bu ay farklı hissediyorum her ay daha çok belirti yaşıyordum ama fos çıktı hayırlısı bakalım cevaplarınızı bekliyorum
evet canım benim 2. olacak Allah verirse inşallah 10 yaşında benim oğlum var biraz geç kaldım ama oğlum kardeş çok istiyor benim yumurtalar tembelleşti heralde oğlum hemen olmuştu bunuda öyle olacak sandım bkalım en kısa zamanda olur inşallah doktara gittinmi canım ben eğer bu ayda olmazsa gidicem inşallah görüşmek üzere
evet canım benim 2. olacak Allah verirse inşallah 10 yaşında benim oğlum var biraz geç kaldım ama oğlum kardeş çok istiyor benim yumurtalar tembelleşti heralde oğlum hemen olmuştu bunuda öyle olacak sandım bkalım en kısa zamanda olur inşallah doktara gittinmi canım ben eğer bu ayda olmazsa gidicem inşallah görüşmek üzere
evet canım eşimde bende doktora gittik çok şükür hiç sorunumuz yok ama olmayınca olmuyor.
allah bağışlasın oğlunu.tabi bi kardeş lazım.kardeşsiz çocuk olmaz