• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar

mirayyy_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
29
61
8
34
Bebek kesesi görüldü icinde tomurcuk gibi açıp kapanan kalp gibi atan oda bebişmiş dr artık anne adayısın hayırlı olsun dedi düşük riskim varmı dedim öyle şeyler düşünme dedi korkularım yersizmi birşey olmaz değilmi

"korkunun ecele faydası yok".. düşünme öyle şeyler, hamileliğinin tadını çıkar.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sevgiler:nazar:

Bebek kesesi görüldü icinde tomurcuk gibi açıp kapanan kalp gibi atan oda bebişmiş dr artık anne adayısın hayırlı olsun dedi düşük riskim varmı dedim öyle şeyler düşünme dedi korkularım yersizmi birşey olmaz değilmi
Bismillah, daha ilk günden...güzel şeyler bekleyin hayattan, güzel şeyler olsun.
İnşallah sağlıkla alırsınız bebeği kucağınıza.

İnşallah tek düşüncem o kalp sesini tam net duyamadım 1 bucuk aylıkmışım daha yeniymiş

olacağı varsa olur neden doktor birşey demeden bu kadar negatif düşünüyorsun ki.

Ortada bir problem yokken aklına sokma böyle şeyleri :)

Allahin izniyle olmayacaktir hic bir sey..
Hayirli olsun..

12. haftaya kadar anne karninda durmayan bebek genelde genetiginde problem oldugu icin,saglikli embriyo olmadigi icin duser.yani anne karninda da olsa doga kanunlari isliyor,guclu olan yola devam ediyor o yuzden endise etmeyin..3 ayi atlatirsaniz dusuk yapma riskiniz aza iner ve size gercekten tutunmus demektir.

Back
X