Arkadaşlarım ablalarım lütfen bana yardım edin :( kalbim acıyoor

cicadas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
30
0
6
35
İzmir
iki buçuk yıllık bi ilişkim bi hafta önce bitti çoğu benim yüzümden bana çok kızgın bi de ayrılalım dedikten sonra çok üstüne gittim iyice sinirlendi faceden sildi arama mesaj atma dedi kafamda bitirdim diyor daha önce de yaşadık benzer bi durumları ancak yüzyüze konuşunca dayanamıyorduk o da bende farklı sehirlerde üni okuduğumuz için yanına geleyim dedim gelme istemiyorum görüşmem senle otur ders calış dedi ne yapacağım ben beni sevdiğinden eminim çok kızgın kendimi nasıl affettirebilirim inancını nasıl geri kazanabilirim tekrar? çok sert ve acımasız canımı yaktın ondan diyor mesaj atmadan duramıyorum ne yapmam gerek benim :(:50:

Biuraz bekleyin.
Suskunluk iyidir her zaman.
Niyetinizi öğrendi. Bundan sonra gerçekten istiyorsa, kızgınlığı geçer geçmez yaklaşacaktır.

canım öncelikle bir sakin ol sen,bir süre kendine de ona da zaman tanı ,dayan mesaj atma arama yanınada gitme,ikinizde sağlık kafayla düşünün,tartın kafanızda artı larınızı eksilerinizi,önce sen neyi neden yaptığını bir kendine açıkla sonra da sevgiline açıklarsın

Bi sekilde onun gonlunu almaya calis.. sen onu bizden fazla taniyorsun. Nasil ve hangi sekilde yumsiyabilicgni daha iyi bilirsn.
Onun yanina gidebilirsin mesala.. supriz yap. Zaten yuz yuze gelince senden kacamicak. Konusursunuz yuz yuze.
Bidahada ayni hatayi yapma..
Erkeklerinde duygulari var bi sadece senin degil. Mutlu olucaginiz sekilde bile bile mutsuz yapiyorsun kendini ve onu..

Bi sekilde onun gonlunu almaya calis.. sen onu bizden fazla taniyorsun. Nasil ve hangi sekilde yumsiyabilicgni daha iyi bilirsn.
Onun yanina gidebilirsin mesala.. supriz yap. Zaten yuz yuze gelince senden kacamicak. Konusursunuz yuz yuze.
Bidahada ayni hatayi yapma..
Erkeklerinde duygulari var bi sadece senin degil. Mutlu olucaginiz sekilde bile bile mutsuz yapiyorsun kendini ve onu..

Sürpriz yapmayı düşündüm aslında ama oraya gittiğimde kalacak yerim yok daha da sinirlenebilir tanıyorum onu o yüzden sömestr tatilini bekliyorum ama o zamana kadar benden soğumasından korkuyorum :/

Uzun bi sure arama sorma.
Baska seylerle ugras.
Ustelemezsen neden aramiyor der. Merak eder.
Seviyora zaten sana geri doner.
Kendini uzme, bu yasina bi daha gelemicksin..

Biraz zaman tanı.Demek onun da gücüne gitmiş yaptığın..Sakın üstüne fazla gitme ters teper daha çok sıkarsın çocuğu.Sevdiği bişey varsa onu yap belki yumuşar ama abartmadan yap

Benden soğumasından korkuyorum yüzyüze konuşana kadar:/

Sürekli alttan mı alacaksınız soğumasın diye.
Tamam hatanız olabilir onun da olabilir.
Kızgın olduğunu biliyorsunuz.
Uzatmayın.
Yanına gitmeyi düşünüyorsunuz ya bir de.
Böyle bir emrivaki hoş olmaz.
Yalvarıp yakarıp durmayın artık ona bence..

Sürpriz yapmayı düşündüm aslında ama oraya gittiğimde kalacak yerim yok daha da sinirlenebilir tanıyorum onu o yüzden sömestr tatilini bekliyorum ama o zamana kadar benden soğumasından korkuyorum :/

Ararsan yanina gidrrsen asil o zmn senden sogur. Yapmaa, hayatinaabak. Hersey sevgilin dgil.. onune baak gelecegni kur. Ltfn dinle beni..

ben boyle seylere cok kızıyorum
ben ılıskıde cok sorun cıkarmayan tarafım
altan alan degılde daha bırıktırıyorum baska bır zaman konusuyorum
yakınımdada var , hatalı oldugunu bılıyor bayan ama ınadına ınadına yapıyor
ee kendı düşen aglamaz

hatalıymısınız, ayrılalım sız demıssınız ve ısrarlamıssınız ve ayrılmıssınız

sözünde duramayacağınız seyleri yapmamayı öğrenirsiniz sanırım bu tecrube ile

ve boyle seyler okudukca ıyıkıde erkek degılım kadınları cekemezdım dıyorum :9:

ben boyle seylere cok kızıyorum
ben ılıskıde cok sorun cıkarmayan tarafım
altan alan degılde daha bırıktırıyorum baska bır zaman konusuyorum
yakınımdada var , hatalı oldugunu bılıyor bayan ama ınadına ınadına yapıyor
ee kendı düşen aglamaz

hatalıymısınız, ayrılalım sız demıssınız ve ısrarlamıssınız ve ayrılmıssınız

sözünde duramayacağınız seyleri yapmamayı öğrenirsiniz sanırım bu tecrube ile

ve boyle seyler okudukca ıyıkıde erkek degılım kadınları cekemezdım dıyorum :9:

yok o istedi ayrılmak ben üstüne gittim iyice delirdi işte

Şu anda yapabileceğin tek şey sadece beklemek..
Ayrılma kararının üstüne bayaa üstelemişsiniz ve sevgiliniz fazlasıyla sinirlenmiş..
Bir süre sinirinin geçmesini bekleyin.. öyle peş peşe mesaj atıp bunaltmayın derim :31:

Son düzenleme:
Biraz zaman tanı.Demek onun da gücüne gitmiş yaptığın..Sakın üstüne fazla gitme ters teper daha çok sıkarsın çocuğu.Sevdiği bişey varsa onu yap belki yumuşar ama abartmadan yap

hayal kırıklığı yaşattın diyor :/ ilk sevgilimdi bilmiyorum ama kendi hatalarım yüzünden kaybetmek istemiyorum onu:50:

iki buçuk yıllık bi ilişkim bi hafta önce bitti çoğu benim yüzümden bana çok kızgın bi de ayrılalım dedikten sonra çok üstüne gittim iyice sinirlendi faceden sildi arama mesaj atma dedi kafamda bitirdim diyor daha önce de yaşadık benzer bi durumları ancak yüzyüze konuşunca dayanamıyorduk o da bende farklı sehirlerde üni okuduğumuz için yanına geleyim dedim gelme istemiyorum görüşmem senle otur ders calış dedi ne yapacağım ben beni sevdiğinden eminim çok kızgın kendimi nasıl affettirebilirim inancını nasıl geri kazanabilirim tekrar? çok sert ve acımasız canımı yaktın ondan diyor mesaj atmadan duramıyorum ne yapmam gerek benim :(:50:

bende aynı şeyleri yaşıyorum :( bende ayrıldım 3 gün önce attım yzkleri denizin dibine

Şu anda yapabileceğin tek şey sadece beklemek..
Ayrılma kararının üstüne bayaa üstelemişsiniz ve sevgiliniz fazlasıyla sinirlenmiş..
Bir süre sinirinin geçmesini bekleyin.. öyle peş peşe mesaj atıp bunaltmayın derim :31:

evet çok fazla sinirlendi :/ senden başkası olmaz uzun çok uzun bi süre seni seviyorum ama hayal kırıklığı yaşattın diyor

aşabileceğiniz bir sorun ise bekle biraz sakinleşsin daha sonra ne seviosa bi süprz yap ona tabi hatalı olduğunu düşünüosan. hatalı değilsnn seviosa bırak o gelsin :( :( :( ben yüzükleri denize attım vee çayını alıp masada kırdm bardağı herkesin içinde ama haketti arıo açmıorum dedim çıkar şimdi çıkartablrsen . görünce bzde hemen barışrdık ama byle olmamalı bi ilişki . görmüon özlüon barışıon evlenince aynı olmucak hergn beraber olucksın ve kolay geçmycek snirim kırgınlığın

Ararsan yanina gidrrsen asil o zmn senden sogur. Yapmaa, hayatinaabak. Hersey sevgilin dgil.. onune baak gelecegni kur. Ltfn dinle beni..

gitmeyeceğim yanına emrivaki yapıyorsun hala deyip kızmıştı zaten sadece kendimi ihmal ettiğimi farkettim kilo aldım bakımsızlastım bu iki ayda kendimi bedenen ve ruhen toparlayıp öyle karşısına çıkmak istiyorum k benim hayata direndiğimi anlasın hep güçsüzlüğümden şikayetçiydi en ufak bi seye pes etmemden :18:

aşabileceğiniz bir sorun ise bekle biraz sakinleşsin daha sonra ne seviosa bi süprz yap ona tabi hatalı olduğunu düşünüosan. hatalı değilsnn seviosa bırak o gelsin :( :( :( ben yüzükleri denize attım vee çayını alıp masada kırdm bardağı herkesin içinde ama haketti arıo açmıorum dedim çıkar şimdi çıkartablrsen . görünce bzde hemen barışrdık ama byle olmamalı bi ilişki . görmüon özlüon barışıon evlenince aynı olmucak hergn beraber olucksın ve kolay geçmycek snirim kırgınlığın

işin kötü yanı yanyanayken çok mutluyuz ama uzaktayken sen değişiyorsun diyor bana

Back
X