Arkadaslarim beni ezikliyormus gibi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ninis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
Ya sınıf arkadaslarim beni ezikliyormus gibi hissediyorum , guzelim mizahimda baya iyi cok kafayim yani (samimi arkadaslarimin söylemleri bunlar) ama samimi olmadiklarimiz sanki beni ezikliyor gibi hissediyorum ben kendimi bi ortamda cok eziklerim acaba ondanmi beni ezik goruyorlar , hani bi kisi olur, herkes onla takilmak ister , kafadir eglencelidir , aslinda bende oyleyim ama kimse benle takilmak istemiyormuş gibi hissediyorum. mesela birinin yanina gidiyorum bos derslerde falan , sadece naber nasilsin geciyo aramizda sonra yanimdan gidiyor , ve baska bi arkadasi gelince direkt satılıyorum , anlatabildimmi bilmiyorum ama bu durum ciddi canimi sıkmaya basladi , bi kız var kıskanıyormu ezikliyormu bilmiyorum mesela tırnakların cok guzel oje neden surmuyon dedim guldum sinirli sekilde sanane dedi ya hani boyle cok sinirli deildi normaldi ama tersledi gibi bise bende umursamadim bise demedim (sakada olabilir bilmiyorum ama normal bi sekil dedi oyle aramizda sorun yok ) ,sonra ayni kiza dersten bi konuyu anlatirmisin falan demistim (o sırada arkadaslarina konu anlatiyodu) birden tepki hosterdi yeter ya anlatmiyom konu falan dedi normal bi tonla , sonra onume dondum diger arkadaslarina anlatmaya devam etti , cidden bilmiyorum niye böyleler. herkese cokmu iyi niyetli davraniyorum ne, bazen gaza gelip herkese kotu davranicam diyorum ,ama olmuyor varmi bi taktigi cozumu

Birine neden oje sür denir ki haklı sana ne iyi demiş . Ben sizi iyi niyetli görmedim bu arada .
Hayir o anlamda demedim tirnaklarina oje cok yakisir anlaminda dedim aekli guzel anlaminda soyledim o anlamda soyledigimide anlafi

Birine neden oje sür denir ki haklı sana ne iyi demiş . Ben sizi iyi niyetli görmedim bu arada .
Yakin arkadasima Bende söylerim Niye sikinti olsun. Ama samimi degilsem biri ile, hic böyle seylere girmem. Konu da acmam fszla sohbette etmem yinede güler yüzlü olurum 😌😇

Dozunu ayarlamıyor olabilirsin geyiğin, onlarda bu da herkesle samimi olmaya çalışıyor şeklinde yorumlayıp itici geliyor olabilir, herkesle samimi olma bence mesafe koymalisin. Herkesle iyi olmak zorunda değilsin. Birak onlar seninle konusmaya sohbet kurmaya çalışsın. Tavırlari boyle olanlari kastediyorum yoksa soguk dur falan demiyorum. Yani bunun bi dozu olmali. Ne cok soguk ne fazla samimi. Lise ortamı galiba

Ya sınıf arkadaslarim beni ezikliyormus gibi hissediyorum , guzelim mizahimda baya iyi cok kafayim yani (samimi arkadaslarimin söylemleri bunlar) ama samimi olmadiklarimiz sanki beni ezikliyor gibi hissediyorum ben kendimi bi ortamda cok eziklerim acaba ondanmi beni ezik goruyorlar , hani bi kisi olur, herkes onla takilmak ister , kafadir eglencelidir , aslinda bende oyleyim ama kimse benle takilmak istemiyormuş gibi hissediyorum. mesela birinin yanina gidiyorum bos derslerde falan , sadece naber nasilsin geciyo aramizda sonra yanimdan gidiyor , ve baska bi arkadasi gelince direkt satılıyorum , anlatabildimmi bilmiyorum ama bu durum ciddi canimi sıkmaya basladi , bi kız var kıskanıyormu ezikliyormu bilmiyorum mesela tırnakların cok guzel oje neden surmuyon dedim guldum sinirli sekilde sanane dedi ya hani boyle cok sinirli deildi normaldi ama tersledi gibi bise bende umursamadim bise demedim (sakada olabilir bilmiyorum ama normal bi sekil dedi oyle aramizda sorun yok ) ,sonra ayni kiza dersten bi konuyu anlatirmisin falan demistim (o sırada arkadaslarina konu anlatiyodu) birden tepki hosterdi yeter ya anlatmiyom konu falan dedi normal bi tonla , sonra onume dondum diger arkadaslarina anlatmaya devam etti , cidden bilmiyorum niye böyleler. herkese cokmu iyi niyetli davraniyorum ne, bazen gaza gelip herkese kotu davranicam diyorum ,ama olmuyor varmi bi taktigi cozumu
Dediğin gibi güzel ve mizahı iyi biriysen kıskanılıyor olabilirsin. Herkese kötü davranıcam falan deme değmez kimse için kötü biri olmaya. Kendi yoluna bak sen. Derslerinle vs ilgilen. Her zaman full pozitif ol o zaman insanlar seninle arkadaş olmak isterler.

Yok artık iyi niyetli görmedin mi nasıl sence niyeti kötü mu arkadaşına tırnakların çok güzel niye oje sürmüyorsun diyince kötü niyetli mi olmuş oluyor

Konu sahibi bence herkesle iyi olmaya calisma alttan alma herkesle yakınlaşmaya samimi olmaya calisma aram olsun diye taviz verme gerekli gereksiz muhabbetlere girme ki hoşuna gitmeyen şeyler duyma boşver 1 tane 2 tane dostun olsun tam olsun kendinden ödün vermeden herkesle iyi olman mümkün değil

Back
X