arkadaşlarım bilgili olan yazsın yalvarıyorum :( hamileyim ama

zbsemrh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
21
0
36
İstanbul
buğün doktora gittim hamile dedi ama riskli düşük tehlikeli kese falan yok degerimde okadar cok yüksek değil 7 cıktı. ama muayene sırasında kanama geldi .:( doktorumda 2 gn daha bekleyelim dedi ve folik asit ve progestan verdi. ama az aaz kanama var bilgil olnlar acaba bebeğim bana tutunurmu yoksa gidermi

insallah tutunurda saglikli sihatli kucagini alirsin RABBIM yardimcin olsun bol bol dua et

cnm basima hic boyle bisey gelmedi ama Allahtan umit kesilmez sen buna inan zaten kismetinde varsa dunyada yiyiecek nasibi varsa sana tutunur
veren Allah alan Allah cok zor bi durum ins. mucizen seninle olur :nazar: Allah yardimcin olsun sabir versin

Arkadasim hic kipirdama, sagindan soluna donerkwen bile yavas ol, cokca dua et, cevsen oku, tuvalette uzun kalma. Ins bebisin tutunur. Doktorun tecrubeli biri mi? Acaba baskasina gitmen faydali olur muki? Ama sakin kalkma yat hep, ayaklarini yukari kaldir yastikla derler ama bilimsel mi onu bilemiyorum. Hayirlisiyla tutunsun ins yavrun

Ümitt güzel şey sakın ha yitirme ümidini Allah büyüktür hayırlısıyla seni bırakmz inş. hakkında hyrlısı neyse o olsn cnm..

Walla arkadşlarım cok dua ediyorum dün gece bebek bile gördüm ama sabah bi kalktım simsiyah kanama ama ilaçı kulnıyorum kesmesi gerekirken benmki şiddetlendi yarın kan testi yaptırcam kesinleşecek ama korkuyorum degerlerim düşücek bu progestanı kullananların bebekleri durdumu acaba :( allahım sen beni ve bebeğimi korusun bilgileriniz için cok teşekr ederim:46:

Back
X