Arkadaşlarım Bir Fikir Verin Lütfen

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Merhaba arkadaşlar işin içinden çıkamadığım zamanlarda ilk size koşuyorum... Konuma gelecek olursak;
Benim eşim bekarken arkadaşlarıyla ev tutuyor bundan 1,5 yıl önce su ve elektrik faturalarını kendi üzerine yapıyor sonra evden çıkarken faturaları kapatmayı unutuyor ve o günden bugüne başka bir kiracı oturuyor adam da ne kirasını ne de faturaları ödüyor (eşim eski ev sahibi ile görüşüyor) geçenlerde adam eşime faturanın bir kısmını ödedim demiş bugün öğrendik ki ödememiş ve şuan ne kadar borç var bilmiyoruz yarın eşim su ve elektrik idaresine gidip borcu öğrenecek... Adamı cep telefonundan arıyoruz açmıyor evine gitti eşim evde de kimse yokmuş...şimdi biz ne yapabiliriz ne olur yardım edin ... Hiç borç yokken bedavadan borç çıktı ( çok üzgünüm (

merhaba arkadasım gercekten cok kotu bı durum ama fazla yapabılecegınız bısey yok gıbı gorunuyo sonucta esınızın uzerıne faturalar yanı kurumlara ıtıraz etme gıbı bı sansınız yok tabıkıde sadece ev sahıbının vıcdanına kalmıs evınde zıyaret edıp ortak nokta bulun derım adamın fazla ustune gıdersenız olaylar sarpa sarabılırım guzellıkle cözmek en ıyısı Allh yardımcnız olsun umarım bı an önce kurtulursunuz bu durumdan..

of gerçekten kötü olmuş.bence ödemesi gerekenlerin ödemesi için uğraşın.inşallah vicdanlılardır.yoksa başka yapabilecek birşey yok

Sormayın çok kötüyüm eşim de mahcup bana karşı elim kolum bağlı yok mu bir çözümü üstelik ev sahibi de avukat eşime demiş ki " yeter ki evden çıksın para istemiyorum 7 milyar borcu var " demiş (

sıkmayın canınızı herşeyde bir hayır vardır yoluna girer inşallah

eşin o evde kaldığı aylar kadar ödemediği ayı sorgulatsın sadece, vede kira sözleşmesi varmıydı eve ne zaman girdi ne zaman çıktı inş. vardır, ev sahibide bilir kimin kim olduğunu, yani o kendi borcunu kapatsın gerisi diğer kişiye aittir hakkınızı hiç ezdirmeyin

Sayaç üstünüze olduğu için pek bir şey yapamazsınız ama artık hemen kesiyorlar iki fatura ödemeyince umarım bide kaçak kullanım bedeli falan çıkmaz.
Yani çok oduğunu tahmin etmiyorum o kadar zaman hiç fatura ödemeden saat açık kalmamıştır.

biraz önce eşimle konuşuyorduk da orada oturmadığı belli sonuçta ikameti vardır,oturmadığı zamanki borçlara itiraz eder dedi.mantıklı geldi.inşallah ödemek zorunda kalmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…