Kızlar ayrıldım ama ciddi ciddi denedim 2 gün önceki blöftü bu kez yeter artık dedm pazar günü geldi yanıma ben salak gibi tmm gel dmeiştim oysa dememeli kararımın arkadasında durmalıydım geldiğinde bana ayrılmıcaz ben ayrılmak istemiyorum bu hafta dene gör değişicem hemen öyle değişemem ki dedi birşey katbetmezsn en fazla 1 hafta dedi seni seviyorum kaybetmek istemiyorum dedi bende yumusadım tabi yanyana gelince barıstık aramızda soğukluk olustu ama normal bir şekilde evlerimize gittik ayrıldık. Sonra davranıslarına baktım hala umursamaz aynı bok hiç değişmedi aksine önceden sevgisini gösterirken şimdi onu da yapmaz oldu belkide ayrıldım ya ondan bunun acısını cıkarmaya calısıyor bilmiyorum..
Bir karar aldım 2 gündür uyguluyorum o bana nasıl umursamaz rahat davranıyorsa öyle yapmaya öyle konusmaya basladım onunla tepkisini hemen anlayabildm mesajıma verdiği cevaplarda . Şuan inanamıyor tabi umursamaz davranmama ama ben onun beni anlaması için yaparken o daha da üstüme geliyor o da bana inat yapıyor inat gidiyor..
Ben ondan ayrılabilirim evet bırakırım 1 senelik arkadaslığımız vardı 2. ay dolacak sevgili olalı onun ikna etme cabalarıyla baslamıstı ama basta hersey güzeldi beni bebek gibi severdi öperdi koklardı sarılırdı

sırf bunlar içimi yakıyor düşününce beni tutuyor belki dğeişir gör biraz daha sabret diyorr. Vardiyalı calıstığı için bu hafta görüşmedk hiç zaten pazar günü görüşürüz ancak o da kurs cıkısıma geliyor filan. Ama ben şimdi böyle davranıyorum ya bugün beni gıcık etmeye calıstığını farkettm süslendm tras oldm söyle böyle giyindm dedi bende caktırmadım ne güzel aşkım dedim baktı o tutmadı bu arada bu pazar kardeşimle annemi sinemaya götürim diyorum biraz eğlensinler dedi o an sinir fıskırdı benden ama belli etmedm yine dedim ki tabiki askım annen ihtiyacı var zaten iyi olur dedim (annesi depresyondaymıs su sıra.) sonrada bnmde işim var zaten dedim isabet oldu dedm . Bakk sen ne işin varmıs dedi birşey uydurdum.
Şimdi size soruyorum sizce pazar gününe kadar bekleyip tavırlarını görüp son kez onunla konusup davranıslarımın işte beni anla diye yaptım diyip cevabına mı baksam ?
Hemen şimdi mi acıklasam?
Yoksa pazar günü işim var dediğim için zaten görüşmeyeceğiz annesini mi götürür sinemaya biriyle mi görüşür bilmem aklıma hersey geliyor. Pazar günü gecince hala bana tepki götermezse hani bu ne biçim sevgili hali zorla yürütyoruz durumundayız buz gibiyiz die o zaman mı herseyi söylesem ve bitirsem ...?
Bitirmek istemedim cünkü dediğim gibi güzel günlerimizi özlüyorum o benimle iyi dosttu herseyimizi paylastık anlattım güvendim ona aileme kadar rahattım onunla mutluyduk

((((
Ama sevgili hali artık bu umursamaz rahat hali bitirdi beni bıktım usandım kendimden gidiyor sürekli bunu anladım bu yüzden de uzatmak istemiyorum hani değişmeyecek birine boşa kürek cekmek istemem.
Üstelik dikeygeçiş sınavına hazırlanıyorum 6 gün calısıp bir pazarım dershaneye gidiyor onun beni engellemesinden korkuyorum ayrılınca özlemekten pişman olmaktan o lanet olası halini bile özlermiyim acaba diye düşünüyorum .. Beni sevse böyle üzermiydi böyle davranırmıydı kaybedebileceğini bile bile of kafam cok karısık yorumlarınız benim için değerli lütfen yazın..