Arkadaşlarım destek bekliyorum

Benimde 1 bucuk aylık ilişkim sadece 1 senedir tanıyorum fark bu. Adam acayip rahat ya dün bana diyor ki hep benimle olacağını biliyorum bu sekilde zor dedim suna bak cepe kekliğim ben vazgecemem ondan hiç sanki halbuki korkutuyorm da hep ama anlamıyorum bu rahatlığı..

İnan bende anlamıyorum canım, gerçi ben korkutamıyorum bile ama suç bizde ne kadar çok sevdiğimizi belli etmişiz bir kere o rahatlık bunun rahatlığı şimdi de bize bu durumla ilgili kara kara düşünüp bir yol bulmak kalıyor. Ben bugün biraz soğuk davranmaya çalıştım ama inan ki şuan çok pişmanım her an bu tavrımı değiştirebilirim, yani uzak tut diyorlar kendini ama bu da çok zor oluyor o yüzden bunu da bir çözüm olarak söyleyemeyeceğim hani kelin ilacı olsa başına sürer derler ya aynen o durumdayım. Ayrılmaktan falan bahsediyorsun sanırım ama bu da seni üzecek ama böyle de mutlu değilsin, çok zor durum gerçekten canım ama ben biraz daha duygusal yaklaşacağım, hemen karar verme bence birisini gerçekten sevmek yanında mutlu olmak onu sürekli düşünmek yaşamının orta noktasına koymak ne biliyim bunlar zor işler çok iyi düşün diyorum tekrardan

İnan bende anlamıyorum canım, gerçi ben korkutamıyorum bile ama suç bizde ne kadar çok sevdiğimizi belli etmişiz bir kere o rahatlık bunun rahatlığı şimdi de bize bu durumla ilgili kara kara düşünüp bir yol bulmak kalıyor. Ben bugün biraz soğuk davranmaya çalıştım ama inan ki şuan çok pişmanım her an bu tavrımı değiştirebilirim, yani uzak tut diyorlar kendini ama bu da çok zor oluyor o yüzden bunu da bir çözüm olarak söyleyemeyeceğim hani kelin ilacı olsa başına sürer derler ya aynen o durumdayım. Ayrılmaktan falan bahsediyorsun sanırım ama bu da seni üzecek ama böyle de mutlu değilsin, çok zor durum gerçekten canım ama ben biraz daha duygusal yaklaşacağım, hemen karar verme bence birisini gerçekten sevmek yanında mutlu olmak onu sürekli düşünmek yaşamının orta noktasına koymak ne biliyim bunlar zor işler çok iyi düşün diyorum tekrardan

Sonunda dedim ayrılalım o zaman diye ohh .. Sen bilirsin ben ayrılmıyorum işte sen kendin memnun değilsn sen ayrıl ben ayrılmıcam . Sen özel dönemindesn o yüzden böyle düşünüyosun düşün bikaç gün pişman olursun demicem zaten pişmansın benle olduğun için dedi.. Kızlarr birşeyy söyleyyinnnnn

Canım bence çok çabuk karar verip söyledin ayrılalım diye ama onunda tavrı biraz sinir bozucu olmuş. Dediği gibi sakin kafayla bir daha düşün bence, gerçi tam bilmiyorum ilişkinizi falan ama konuştun değil mi bu durumları bu kadar vurdumduymaz olduğunu falan?

Canım bence çok çabuk karar verip söyledin ayrılalım diye ama onunda tavrı biraz sinir bozucu olmuş. Dediği gibi sakin kafayla bir daha düşün bence, gerçi tam bilmiyorum ilişkinizi falan ama konuştun değil mi bu durumları bu kadar vurdumduymaz olduğunu falan?

Konuştum canım zaten bu ayrılma mevzusu dah acok korkutmak içindi tabiki istemiyorm seviyorm onu :( Seni kaybetmek istemiorm iyice düşün dedi seviyorm yanımda olmanı istiyorum dedi.

Arkadaşlar çok mutsuzum .. Sebebine gelince kararsızlıklarla başlayan bir ilişkim var daha doğrusu güvensizlikle basladı 1 bucuk yıldır arkadastık sevgilisi vardı yeni tanıstığımızda ama bana karsı cok samimiydi o ara sevgilisiyle sorunları vardı sürekli küserlerdi. Sevgilisinin kıskanclıklarından baskısından bıkmıstığını söylerdi aşık değilim ama seviyorum onu demişti birgün bana. Biz böyle konusup giderken ben konusmayalım artık sevgilin duysa kızar yani dedim arkadaslığımız sona erdi bu arada araları düzelmiş onların demek ki 6 ay konusmadık etmedik sonra birgün yine mesaj atmaya basladı konustuk konustuk birbirimize cok iyi gleiyorduk bende yanlızdım beni anlamasını onunla konusabilmeyi seviyordum. İlk zamanlar arkadastık gitgide aramızda sevgili muhabbeti gecmeye basladı o cesaret edemiyordu ama anladım ve sonunda benimle olmak istediğini söyledi zaten baya yakındık artık sevgilisi gibi takılıyorduk derken sinemada birgün pat die öpüştük o gün adını koyduk ve yola sevgili olarak devam etmeye basladık. Tabi o gün ben kızmıstım öptüğü için baya kavga etmiştik özürler dileyip birdaha olmayacak dmeişti. Sonrasında bend eöpmek istedm yine birgün sinemada öpüşürken göğsüme dokunacaktı tuttum biranda oldu dedi yine özürler diledi baya kavgalar ettk affettim sinemaya da gitmicez artk dedi kendi koydu bu yasağı. Neyse bunlar kafamı karıstırmıstı sevgisiyle ilgili o yüzden yazıyorum. Şimdi gelelim esas meseleye önceleri onu cok umursamazken şimdi seviyorum duramıyorum onsuz mesela sarılmak istiyorum yanıma gelsn istiyorum iş çıkışlarımda geliyor ancak 1 saat filan görüşebiliyoruz. Benim içim içimi yiyor hep baskasıyla konuşur mu acaba diye düşünüyorum korkuyorum kaybetme korkusu yaşıyorum onu kıskanıyorum o yapısı mı öyle bilmyorm ama cok rahat birisi hep pozitif düşünüyor beni de ilişkiye öyle ikna etmişti zaten ben hep biter sürmez daha okumayı düşünüyorm filan diyordum o ise anını yaşayan biri bence. Birde kıskanc değil hiç bunu da ona söylediğim için mi bilmiyorm son zamanlarda kıskanıyor biraz işte benim cıldıracağm seylere o gayet rahat relax cevaplar veriyor . Ben ayrılmayı düşünüyorum bazen o ise cok sıcak davranıyor üstüne vazgeciyorm . Aklımda hep kötü düşünceler var ayrılmaktan acı cekmekten deli gibi korkuyorum yanlız basıma yapamam gibi gleiyor önceki yasadklarımın etkisi mi pskolojk mi kendime güvenm mi gitti bilmiyorum ben ki herkes tarafından kıskanılan biriyim alsında örnek gösterilen ama son zamanlarda cidden kendimi anlamıyorum. Sürekli tartısma cıkarıyorum gec cevap verdin sunu bunu yaptn beni sevmiyor mu acaba diye :(
Sevip sevmediğini nasıl anlarım ? Yanındayken gayet sıcak sarılıyor öpüyor beni hissediyorum ama bazen cok fazla rahat oluyor hani kaybetme korkusu yok gibi acayip rahat ben kendi kendimi yediğimle kalıyorum. Sizce sorun bende mi onda mı ilişkide mi ? Ne yapmalıyım lütfen birşeyler söyleyin ne zmaandır buraya yazıcam vaktim olmuyor.. Bu arada biz sevgili olalı 1 bucuk ay oldu. Gecen yıldan beri tanısıyorduk.

benım sevgılımle aramızıda senın gıbı bı kız bozmuştu mutlu olcagınızı hiç sanmıyorum ve bıan acaba benım eskı sevgılımın sevgılımısın dıyede gecrdım ıcımden....bu sekılde baslayan bı ıişkden hayır gelmez.....

benım sevgılımle aramızıda senın gıbı bı kız bozmuştu mutlu olcagınızı hiç sanmıyorum ve bıan acaba benım eskı sevgılımın sevgılımısın dıyede gecrdım ıcımden....bu sekılde baslayan bı ıişkden hayır gelmez.....

Pardon da ben kimsenin ilişkisini bozmadım biz normal arkadastık sonra kız üzülmesn kıskanmasn diye konusmadık onlar ayrıldıktan sonra tekrar basladı konusmamız önce bir konuyu anlayın lütfen ben ne diyorum sen neyin peşindesn..

Pardon da ben kimsenin ilişkisini bozmadım biz normal arkadastık sonra kız üzülmesn kıskanmasn diye konusmadık onlar ayrıldıktan sonra tekrar basladı konusmamız önce bir konuyu anlayın lütfen ben ne diyorum sen neyin peşindesn..
umarım ankarada degılsındır cunku senı bırıne benzettıım acıkcası... ben yorum yapamıcam keşke okumasaydım. bneım ardımdan olanların aynısı.. ama sunu untma erkege cok ınanma .. mesela bız 1 ekımde ayrılmamıza ragmen ve daha o an bana evlılık derken. yanı sevgılısıne yazın ayrıldık demış... ıyıce arastrmalısın bnece guven olmaz kotuluk ıcın yazmadım bunu ama arastrmalısın.. tek taraflı bı erkegede ınanma asla bunu yapma....

Bu konuyu defalarca konustuk onunla ama herkesle aynı olacak diye birşey yok kendini sürekli onunla kıyaslama ve hep kötü düşünüyorsun sana karsı seffafım gayet dedi. Facebook şifresini verdi mesela numarasını değiştirmesini istedim hala değiştircek heryerde o nosu var diye artık üstüne gitmek istemiyorum kavga ettik daha önce bu sebebten. Gvensziliğimi de biliyor ve inanmazsan bana hep mutsuz olacaksın inanmalısın elimden geleni yapıyorum mutlu olmamız için diyor.

Elbette öyle diyecek ne demesini bekliyordun arkdaşım ben kaypağın biriyim çabucak sıkılıırm öyle kıskançlık filan çekemem hoop gönlüm hemen başkasına kayar minvalinde bir açıklama mı yapacaktı.

Elbette öyle diyecek ne demesini bekliyordun arkdaşım ben kaypağın biriyim çabucak sıkılıırm öyle kıskançlık filan çekemem hoop gönlüm hemen başkasına kayar minvalinde bir açıklama mı yapacaktı.

Blmiyorum düzelecek filan diyor bazen onu cok seviyorum bazen ise sevmiyor gibiyim aradığım o değildi gibi zaten kararsız bbasladım ama son zmanlarda seviyorum suan ayrılalım dedim ama kabul etmedi ya içim rahat yoksa biliyorum felçti durumum yine. Ya ben niye bu kadar bağlanıyourm psikloğa mı gitmeliyim sizce :S

Blmiyorum düzelecek filan diyor bazen onu cok seviyorum bazen ise sevmiyor gibiyim aradığım o değildi gibi zaten kararsız bbasladım ama son zmanlarda seviyorum suan ayrılalım dedim ama kabul etmedi ya içim rahat yoksa biliyorum felçti durumum yine. Ya ben niye bu kadar bağlanıyourm psikloğa mı gitmeliyim sizce :S

Orasını bilemem elbette birilerine bağlanıyoruz aşık oluyoruz ama biraz da düşünmek gerekiyor körü körüne aşk hiç kimseye mutluluk getirmiyor malesef gerçekten her yönüyle karşındaki insanın aradığın insan olmasını hissetmen lazım bunu hissedemiyorsan bir şeyler eksiktir zaten o ilişkide demek istediğim bu.

Orasını bilemem elbette birilerine bağlanıyoruz aşık oluyoruz ama biraz da düşünmek gerekiyor körü körüne aşk hiç kimseye mutluluk getirmiyor malesef gerçekten her yönüyle karşındaki insanın aradığın insan olmasını hissetmen lazım bunu hissedemiyorsan bir şeyler eksiktir zaten o ilişkide demek istediğim bu.

Blöf yaptım ayrılmayı isteyen yok aslında pekte onsuz da mutlu olmucam ki yanlız basıma :S

Barıstık kızlar konustuk filan normal knousuyoruz çok ilgi bekliyorum onsuz duramıyor duruma geldim hiç bu kadar olmamıstım noluyor bana bilmiyorum kaybetme korkum hat safhada tabi suan skinlestm bni sevdiğini düşünüyorum ama cok seviyorum korku var yanında olmak istiyorum hep hayatımın merkezi olmasn diyorm ama elimde dğil öylece ondn mesaj bekliyorum.... :S:S

konuyu okuyunca kendimi gördüm desem yalan olmaz :emir_bebek: aynı şekilde benimki de fazla kıskanmaz çok rahattır güveniyorum sana der sürekli ama ben onun gibi olamıyorum çok düşünüyorum çok kıskanıyorum kaybetme korkusu hat safhada :ssz: mesaj bekliyorum sürekli atmayınca da kafama takılıyo üzülüyorum paranoyaklık ediyorum falan :37: akışına bırakmak lazım heralde özellikleri bu fazla üstüne düşmemeye çalışcaz başka yapcak bişey yok

konuyu okuyunca kendimi gördüm desem yalan olmaz :emir_bebek: aynı şekilde benimki de fazla kıskanmaz çok rahattır güveniyorum sana der sürekli ama ben onun gibi olamıyorum çok düşünüyorum çok kıskanıyorum kaybetme korkusu hat safhada :ssz: mesaj bekliyorum sürekli atmayınca da kafama takılıyo üzülüyorum paranoyaklık ediyorum falan :37: akışına bırakmak lazım heralde özellikleri bu fazla üstüne düşmemeye çalışcaz başka yapcak bişey yok

Sinir bozucu bence bu halleri seven insan böyle mi olur yaa ayrılmak en doğrsu çekemiyorsak ama onu da yapabilsek vallahi dün korkuttum ayrılık haline geldk barıstık ona rağmen öküz gece msj atarken uyudu yine bu konuyla ilgili konusurken hemde ne rahat hayvan kızdım tabi günaydn filan da demedm uyanmadı hala snaırım uaynsada bilerek atmaz belkide öyle huyları var biliyorum inat var gerizekalı

KIzlar dün bulustuk filan konustuk gayet sıcak davrandı yine sarıldı öptü sevdi beni.. Ama ben anlamıyorum bu rahatlığı eski kız arkadsı da ona kendine cok güveniyosn dermiş ki ben öyle düşündm dedm yani kaybetme korkusu hiç yaşamıyor neden dedm cünkü hep yanımda die düşünüyorum snaırım dedi ama değilim işte bıktırma giderim dedm anladım bunu zaten benden ayrılmak isteyince dedi. Ama cidden hala cok rahat anlıyorum karakteri bu onun dğeiştiremem onu. Sizce ne yapmalıyım onu seviyorum onsuz olmak istemiyorum ama böyle sürekli bn kaybetme korkusu yaşayarak onun rahat olmasına dayanamıyorum... Lütfen ne yapmam gerekiyor bir yol göstern uzak da duramıyorum o zaman soğukluk giriyor aramıza.. Ne yapacağımı sasırdım mesela gece uyanmıs saat 3 gibi bnde uyanmıstm tesadüf msjlastk bnm sorunm vardı aile için o ölesine uyandım uyurum geri sn uyu askm filan deid şüphe duyuyorm elimde olmadan cok içten cevaplar bekliyom olmuyor ben mi cok sey istiyorum varmı böyle sevgilisi olan napıcam ben ya :S

Kızlar ayrıldım ama ciddi ciddi denedim 2 gün önceki blöftü bu kez yeter artık dedm pazar günü geldi yanıma ben salak gibi tmm gel dmeiştim oysa dememeli kararımın arkadasında durmalıydım geldiğinde bana ayrılmıcaz ben ayrılmak istemiyorum bu hafta dene gör değişicem hemen öyle değişemem ki dedi birşey katbetmezsn en fazla 1 hafta dedi seni seviyorum kaybetmek istemiyorum dedi bende yumusadım tabi yanyana gelince barıstık aramızda soğukluk olustu ama normal bir şekilde evlerimize gittik ayrıldık. Sonra davranıslarına baktım hala umursamaz aynı bok hiç değişmedi aksine önceden sevgisini gösterirken şimdi onu da yapmaz oldu belkide ayrıldım ya ondan bunun acısını cıkarmaya calısıyor bilmiyorum..
Bir karar aldım 2 gündür uyguluyorum o bana nasıl umursamaz rahat davranıyorsa öyle yapmaya öyle konusmaya basladım onunla tepkisini hemen anlayabildm mesajıma verdiği cevaplarda . Şuan inanamıyor tabi umursamaz davranmama ama ben onun beni anlaması için yaparken o daha da üstüme geliyor o da bana inat yapıyor inat gidiyor..
Ben ondan ayrılabilirim evet bırakırım 1 senelik arkadaslığımız vardı 2. ay dolacak sevgili olalı onun ikna etme cabalarıyla baslamıstı ama basta hersey güzeldi beni bebek gibi severdi öperdi koklardı sarılırdı :( sırf bunlar içimi yakıyor düşününce beni tutuyor belki dğeişir gör biraz daha sabret diyorr. Vardiyalı calıstığı için bu hafta görüşmedk hiç zaten pazar günü görüşürüz ancak o da kurs cıkısıma geliyor filan. Ama ben şimdi böyle davranıyorum ya bugün beni gıcık etmeye calıstığını farkettm süslendm tras oldm söyle böyle giyindm dedi bende caktırmadım ne güzel aşkım dedim baktı o tutmadı bu arada bu pazar kardeşimle annemi sinemaya götürim diyorum biraz eğlensinler dedi o an sinir fıskırdı benden ama belli etmedm yine dedim ki tabiki askım annen ihtiyacı var zaten iyi olur dedim (annesi depresyondaymıs su sıra.) sonrada bnmde işim var zaten dedim isabet oldu dedm . Bakk sen ne işin varmıs dedi birşey uydurdum.
Şimdi size soruyorum sizce pazar gününe kadar bekleyip tavırlarını görüp son kez onunla konusup davranıslarımın işte beni anla diye yaptım diyip cevabına mı baksam ?
Hemen şimdi mi acıklasam?
Yoksa pazar günü işim var dediğim için zaten görüşmeyeceğiz annesini mi götürür sinemaya biriyle mi görüşür bilmem aklıma hersey geliyor. Pazar günü gecince hala bana tepki götermezse hani bu ne biçim sevgili hali zorla yürütyoruz durumundayız buz gibiyiz die o zaman mı herseyi söylesem ve bitirsem ...?

Bitirmek istemedim cünkü dediğim gibi güzel günlerimizi özlüyorum o benimle iyi dosttu herseyimizi paylastık anlattım güvendim ona aileme kadar rahattım onunla mutluyduk :(((((
Ama sevgili hali artık bu umursamaz rahat hali bitirdi beni bıktım usandım kendimden gidiyor sürekli bunu anladım bu yüzden de uzatmak istemiyorum hani değişmeyecek birine boşa kürek cekmek istemem.

Üstelik dikeygeçiş sınavına hazırlanıyorum 6 gün calısıp bir pazarım dershaneye gidiyor onun beni engellemesinden korkuyorum ayrılınca özlemekten pişman olmaktan o lanet olası halini bile özlermiyim acaba diye düşünüyorum .. Beni sevse böyle üzermiydi böyle davranırmıydı kaybedebileceğini bile bile of kafam cok karısık yorumlarınız benim için değerli lütfen yazın..

Back
X