Arkadaşıma gittim diye trip yiyorum

Virgülü, bağlaçları geçtim bir nokta koy bari cümlelerin arasına mübarek. İki kere okudum kim neye kızmış, olay ne anlamak için Sonsuza kadar gidiyor cümlelerin.

Ayrı eve çıkmam mümkün değil yaa ayrı eve nasil çıkabilirim daha doğru düzgün dışarıya cikamazken
Yahu iş bulacaksınız, para biriktireceksiniz, haber vermeden evinizi tutacaksınız, sonra da eşyalarınızı toplayıp ben gidiyorum diyeceksiniz. En fazla bağırıp çağırıp soylenirler, zincire vuracak halleri yok ya? Bu süreç belki 1-2 yıl falan alır ama sonunda olur. Bu sitede dayakçı kocalarından gizli para biriktirip ev tutup boşanan kadınlar var, onların kocaları nereye istersen git gez mi diyordu?

Yahu iş bulacaksınız, para biriktireceksiniz, haber vermeden evinizi tutacaksınız, sonra da eşyalarınızı toplayıp ben gidiyorum diyeceksiniz. En fazla bağırıp çağırıp soylenirler, zincire vuracak halleri yok ya? Bu süreç belki 1-2 yıl falan alır ama sonunda olur. Bu sitede dayakçı kocalarından gizli para biriktirip ev tutup boşanan kadınlar var, onların kocaları nereye istersen git gez mi diyordu?
Koca ayrı mesele ama insanin ailesi olunca onun üzenlerin emeklerini düşününce bunu yapamaz ben yapamam şahsen hem ayrı eve çıkarsam biririmim yapamam öyle de olmuyor

Bu zamana kadar çalışmamakla ben haksızlık yaptım kendime onun calismami istememesine lafina kısıtlamasına boyun egmeyecektim evden dışarı atacaktım kendimi yeni insanlar taniyacaktim ufkum ge isyecekti dünyayı taniyacaktim insanları kendim ettim kendim buldum ne diyim kimse de suç yok benim iradesizligim de suç var şimdi bana surat asıp kötü muamele yapıyorsa zamanında bunları yapmadığım içindir

Back
X