- Konu Sahibi hopeless__
durumumu anlatayım size arkadaşlar,2012 eylülde atandı işe gittiği ilk gün sende de atanamazsan evlenmemiz zor dedi. tabi ben bu sözlerden sonra hırçınlaştım elü ekim kavga ve susmalarla geçti. 6 aydır çok bunaldım daraldım bana 25 kasımda seni istemiyorum seninle ömür boyu mutsuz olmak istemiyorum dedi. 3 4 yıl afedersiniz ama cebinde 5 kuruşu yokken tek ben vardım parayı bulunca değişti bana destek değil köstek oldun dedi. ama 3 4 yıllık ilişkide hep bana minnettar olduğunu söyleyen iyi ki varsın diyen o idi. herşey bir günde değişti. neyse seni istenmiyorum deyince ben geri çekildim. yaklaşık bir ay ikimizden de ses çıkmadı. sonra şunu face ine bakayım dedim. hop sohbetten bir msj kzızn biri ben geldim yazdı tabi o da açıkmış gözlerimle şunu gördüm' bu ne güzel sürpriz aşkım seni seviyorum' işte yıkıldım o an 3 yılı iki cümleyele yıkan adam yeni hayata başlamış tabi ben üzüldüm ama hiç bişey yazmadan çıktım. ocakta doğum günümdü msj atmış seni unutamadım vs tabi beni bilmiyor zannediyor bu arada. arka arkaya aramaya başladı bende açtım sakince onu öyle yaralayıp kapattım. 2 gün sonra yazmış ist daymış kız oraya gidecekmiş her şeyi temizleyip gelecekmiş. akla bak sen. neyse gitmiş orada kızla öpüşmüş koklaşmış. sonra ayırldığımızı ailesine söylemek istemiş sanırım anneside beni severdi hemen arada benim haberim yok tabi bende böyle böyle dedi annesi benim dediğimi yapmazsa beni kaybeder dedi.bende uygun ir dille bu işin olmayacağını anlattım artık güven uçtu gitti çünkü. şimdi size şunu diyorum asla ikinci şansı vermyin hele ki ağır sözlerse. asla çünkü saygısı olmayanın sevgiside olmuyor. sadece bağımlılık olmuş oluyor kopamıyorsun ama ben koptum onu başkasını öperken her düşündüğümde iyi ki bitti diyorum. şimdi hala arıyor sizden fikir vermenizi istiyorum. içimde o günlerin acısı kaldı ondan sadee sevgi beklerken bunları yaşamak beni öyle yıprattı şimdi ona 3 yılımın heabını ödetmek istiyorum lütfen güzel fikirler bekliyorum kızlarr...OLMAZ DEMEYİN HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR. İKİNCİ ŞANSA HAYIR 
not :şüpheli bir sevgiliniz varsa facede profilden hareket dökümlerine girin ve ara ya girerek bakın kimi aratmış ne yapmışş aklınızda bulunsun

not :şüpheli bir sevgiliniz varsa facede profilden hareket dökümlerine girin ve ara ya girerek bakın kimi aratmış ne yapmışş aklınızda bulunsun