kızlar ben bittim yardım edin bana çok kötüyüm sürekli kendimi ağlarken buluyorum bana parayı vereceğini söyledi hiçbir şeyini istemiyorum dedi üzdüğü mutlu edemediği için bırakmış beni ben de bunlar bahane dedim biriyle birlikte oldum dedi deliye döndüm en sonunda sus olmadım kimseyle yeter atma mesaj dedi bir kurtulamadım senden dedi küfürler etti sonra da kuran aşkına mesaj atma istemiyorum seni nolur atma dedi ben onun için onca şey yapmışken

kızlar ben ona 1 yılımı verdim saçımı süpürge ettim gözünü açtım bilmediklerini öğrettim. O ise öbür mağazaya aksaraya gidince gözü açıldı hiç kıymetimi bilmiyor başka biri varmış konuştuğu elinden tel düşmüyormuş kız arkadaşım dedi ben napcam ya günlerdir perişanım değer veren tek insandım ellere uğurladım ellere gitti. Ahımı aldı ama mahvetti beni hayatımı her şeyi mahvetti nefes alamıyorum ya ben bunları hak etmedim sürekli yanında oldum sevdim o ise başkalarının peşinde nolur yardım edin bana seviyorum hala onu kendimi kandırdım hep napcam şimdi?? yanına kalacak o kızla mutlu olacak başkasının kollarına uğurladım resmen onu. Ben değer verdim ben sevdim ben önemsedim o ellere gitti. Allahım çok fenayım ya

kendimde değilim. Yarın izinli kıza gidecek kesin. benle sevgiliyken eski sevgilisine ettiği küfürleri bana etti.