canım benim rüyalarım çıkar genelde normalde söylenmemesi gerekir ama neyse rüyamda bunun hattını değiştirdiğini gördüm ve hemen aradım
uyanınca ne çıkarsa beğenirsin aradığınız numara kullanılmamaktadır tabi ben şok buna facede ağzıma ne geliyorsa saydım demek hayatında başkası var allahından bul yazıklar olsun sana
hani şu kalp hep benim için atsın söz ver bırakma dedin verdim ilk bırakan sen oldun hep o kalbi sen hak etmiyorsun seni silip atıcam kalbimden dedim neler dedim var ya açtım ağzımı yumdum
gözümü neyse aradan 4,5 saat geçti telime yabancı bir numaradan mesaj geldi numaramı değiştirmemin seninle alakası yok ayrıca biri yok hayatımda merak etme ve numaramı bilmen bir şey ifade
etmeyecek yani dedi ben de sms yok benim whatsapptan cevap attım işte bir sürü şey dedim uzatmayalım artık dedi ok. yazdım sadece o da tm iyi akşamlar dedi ben de sağ ol. sana da dedim sağol dedi
bu arada bir şey diycem bugün dilek tut kabul olur dedim nie dedi hıdırellez bugün aşk para ne dileyeceksen dile işte dedim yok bir şey dilemeyecğm dedi ben de kırdığın kalp için bir dilek dile
belki allah affeder dedim uzatmayalım tm mı dedi ben de iyi zaten ben de hata ne diye söylüyorsam neyse sen sevdiğini dilersin artık dedim tm dedi iyi ben aranızda çok kalmayayım
yeterince girmişimdir dedim yok kimse diyorum inan ya da inanma dedi ben de biri var demedim kalbinde mutlaka vardır senin birileri dedim sert konuştukça bir yumuşadı bu işte bana
kızgınsın biliyorum hem de çok kızgınsın ve bir şey demiyorum dedi evet dedim tamam dedi dayımın ölümünde neden gelmediğini sordum neden bunları yaptığını sordum ben hayatımda
bu kadar değer ilgi şefkat görmedim sıktı bu beni dedi ben de kötülükten hoşlanıyorsun heralde dedim eee ben sana 1 yıldır gösteriyordum bu ilgiyi zaten dedim bilmiyyorum
bir an sıkıldım dedi (yalnız cümleye dikkat et bir an sıkıldım yani şuan ilgi göstersen fena olmaz muhtacım hadi göster totom kalksın diyor resmen

)
ben de dayımın ölümünde bana olan sevgin bitti zaten senin öyle dimi dedim hayır seviyorum dedi (yalnız buraya da dikkat seviyordum değil seviyorum) sonra ya bir gün pşmn olursan bana
yaptıklarına ya ne kdr değer vermiş dersen napacaksın dedim bilmiyorum dedi tamam bilme dedim neyse ben br şyler yazdım cevap atmadı ben de en sonunda dedim ki neyse ben seni daha rahatsız
etmeyeyim nasıl olsa senin için önemsizdim hep hala da öyledir. Artık yüklerin yok ben senin hayatında bir yüktüm sana göre. Yük olmayayım daha sana. vs dedim bir daha da yazmadım o da yazmadı
daha da yazmycam