• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarım Gelin Şu Soruyu Cevaplayalım...

Bence aşırı gururlu biride olsa, eğer gerçekten seviyorsa gurur falan dinlemez.
Ne yani içinde gerçek bir aşk var ama gururundan dönemiyor mu? Saçmalık..
Seven insan napar eder döner bir şekilde, kaybetme korkusu olur. Seviyorum diyip gidiyorsa onlar bahanenin dibidir, bundan eminim artık.

Evet meleklerim benimki dönme yolunda hayırlı uğurlu olsun darısı başınıza :D valla neler duydum benim için içmiş arkadaşları toplamış kardeşiyle kapışmış öbürünün evinde kalmaya başlamış beni çok seviyormuş ona ne desem haklıymışım beni hep bırakmasının nedenini ilk defa açıkladı sana çok bağlandım seviyorum ve saçmalama kendine gel o da seni bırakıp gitcek dedim o yüzden bıraktım seni hep falan dedi. Korkmuş onu bırakır giderim diye... O yüzden bunlar olmuş hep. Ayrıyken beni yaptıklarımızı düşünmüş hep whatsappı sürekli açmış ben açık mıyım diye sonra açık değilsem meraklanmış bir şey mi oldu acaba diye zaten biliyorsun mesaj attım sana o ara hep dedi nasılsın diye doğru söylüyr girmediğimde hemen attı mesaj. Bu arada buluşma teklif etti :D

konu sahibini tbr ederim .gzl bi konu acmis...
sayfalari tek tek okudum.okuducka kendime kiziyorum herkes bu kadr güclü bir ben bu kadar zayif kalmisim:ssz::43:
kisacasi benim basimdan gecen su: tam bir senlik bir iliskim var(-di) her kahrini cektim ayri sehirlede yasiyoruz.askere gitmeden önce hatta görüstük sonra kisa dönem askerlik yaptiginda destek oldum .her aksam arayip ayni seyleri anlatmasini bile sanki yeni birseymis gibi bikmadan usanmadan bir saat boyunca dinledim.sonra tatile ciktik. yalvar yakar evlenmeye ikna etti aradan iki ay bile gecmedi ayrildik:14::43:
hemde ne ayrilma bir gün öncesinde dogum günümü kutluyor insallah hep birlikte olcazlarla fln sabahina ayrildik diye msj atio:43::43:
hic bir aciklama bile yapilmio,.facden engellendim wahtsapp aynisi her herden engelledi .konusmak icin aradigimda zaten dinlemedi kendisi konustu ben dinledim bide yetmiyormus gibi ararsan bi daha engellerim dedim.simdi iki haftadir hic aramadim sormadim ama cok zorlaniyorum .evlilik derken birden bitmesi anlamsiz .kizlar sizce napiim?arasam mi? nasilsin fln diye ? bi is konusu vardi onu sorsam mi?istedigi bölüme gecebildi mi diye? yoksa bayramda mi arasam? nolur bi akil verin :43::43::43:

Back
X