Slm kızlar 16 yıllık arkadaşlarımla aram kötü açıldı babam hastalandı kıştan beri onla uğraşıyoruz bu süre zarfında çalışyodumda çok yorucu günlerimiz oldu psikoloji olsun bedenen olsun mahvolduk en gücendiğim dostum dediğim insanlar doğru dürüst yanımda olmadılar tam tersi hiç ummadığım yeni tanıdığım iş arkadaşlarım bile daha iyi destek oldular biri hiç gelmedi bile ziyarete.. bi telefonla ve çok yakın oturuyoruz üstelik bende sitemlendim falan demez olsaydım benim anlayışlı olmam lazımmış annesinden öle bi laflar geldi falan onlalrında sorunları varmış da beni silmişler falan güya faceden ben onlara msajlar vermişim nası yaparmışım suçlu ben oldum ..ben onların en kötü zamanlarında hep yanlarındaydım insan sevdiğine sitemlenir şimdide sürekli bi laf sokma çok rahatsız oluyorum sordum dedim niye öle konuştunuz yanlış anlaşılma oldu dediler üstelemedim gelcez dediler yine gelmediler ve şimdide laf sokma falan bi suçum yokken siz olsanız naparsınız sessiz kalmak mı yoksa sormak mı ne oluyo diye...