Arkadaslarım kpss yi nasıl kazandınız?

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Arkadaslar işletme mezunuyum kpss taktım öte yandanda çalışıyorum bu kpss yıllardır gırıyorum olmuyo simdi baya baya çalışıyorum bır yandanda işte çalışıyorum bu kpss işletme zormu? Özel şirketler zor ben muğla ünivertsitesi mezunuyum ama bazı ozel sirketler iyi üniversitelerden mezun istiyor ben artık bıktım öte yandanda ögretmenlık okuyorum arkadaşlar calısıp kazananız varmı? Nasıl calıstınız? Özel sırketlerden bıktım malum yas ta ılerlıyor sızce nasıl hareket etmelımıyım? kpss kazanmak hayalmı ne dersınız?

Ben de bu dönem giricem ilk defa Pek de bilgi sahibi değilim Ama zaten kendimi denemek gibi bişey olacak Daha başlamadım çalışmaya Hadi bakalım :)

B grubundan girdim alanım sağlık olduğu için atanmam nispeten kolaydı,bölüm önemli biliyosun, 83 puanla ilk tercihime yani ankaraya atandım e zaten ankarada yaşıyodum mis gibi oldu

maşallah canım..Keske bende sağlık falan okusaydım cok pısmanım:(

Ben gunde 6 saat calismayla kazandim b grubuydu benimki atanmayi hayal edince insan calismaya istekli oluyo umudunu kaybetme son ana kadar calis isletmede kac puan laxim

Ben gunde 6 saat calismayla kazandim b grubuydu benimki atanmayi hayal edince insan calismaya istekli oluyo umudunu kaybetme son ana kadar calis isletmede kac puan laxim

Bende b grubundan gircem hergün 6 saat nasıl bir düzen yaptınız acaba soru çözüm dahilmi sadece konu anlatımmı :)

Bende b grubundan gircem hergün 6 saat nasıl bir düzen yaptınız acaba soru çözüm dahilmi sadece konu anlatımmı :)
Ben duz memurluk icin girmistim gk gy konu anlatimi test cozumu dahil abimde son 3 ayda calisip 90 aldi ama son ana sikistirmadan yana degilim hergun bu saati doldurcam diye soz verdim krndime bahanr olmamasi lazim ama ben uzun sure calistim 3 ay degil

Ben kendi yaptığımı söyliyim, sözelim zaten iyiydi zaten iyi olanı mükemmelleştirme yoluna gitmeyi amaçladım, matematikten de yarısını yapsam yeter dedim bölümümün puanlarına göre yaptım tabi bu planı, kimine yetmez yarı matematik, çalışma masam duvara dayalıydı duvarı komple tarih ve coğrafya notlarıyla doldurdum her gece yatmadan bir kez okudum o özet notları, güncel olayları sıkı takip ettim, anayasa kitapçığını ezberledim resmen, nitekim sözelin genelinde 1 yanlış bir boş muydu neydi öyle birşey yapmıştım,matematikte 15 soru cevaplamışim 14 doğru 1 yanlış

Ben duz memurluk icin girmistim gk gy konu anlatimi test cozumu dahil abimde son 3 ayda calisip 90 aldi ama son ana sikistirmadan yana degilim hergun bu saati doldurcam diye soz verdim krndime bahanr olmamasi lazim ama ben uzun sure calistim 3 ay degil

İkinizde atandınız degil mi?

Back
X