Arkadaslarim yanlizligim

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kızlar;

Biz lisede 4 kız arkadaştık çok yakındık deyim yerindeyse kan kardeşi gibiydik.Üniversiteye başladık ben ilk sene kazandım 2 arkadaşım benden 1 sene sonra diğeri 3 sene sonra kazandı.Bu seneye kadar herşey çok iyi gidiyordu.birimizin bir sorunu olduğunda hemen buluşup dertleşir birbirimize moral olurduk.Sonra ben bi çocukla çıkmaya başladım adı x olsun. x'si herkes tanıyordu hepimizin ortak tanıdığıydı. saolsun erkek arkadaşım bana kızlarla hep buluşmamı söylerdi onunla bluşamasak bile sorun yapmazdı.Benım sorunum şu bir gün kızlarla cafede oturuyorken erkek arkadaşımda orada yakın bir yerde arkadaşlarıylaydı ve benimde yanıma ugradı.Hep birlikte oturuyoruz masa numaramız 31 kız arkadaşım S olsun. S masa numarasını erkek arkadaşıma dogru atarak gülmeye başladı erkek arkadaşımda kıpkırmızı oldu bende neye ugradıgımı sasırdım çok rahatsız oldum o an hiç birşey diyemedim. Benim doğum günümde ise erkek arkadaşım bana süpriz hazırlamıştı tüm arkadaşlarımı toplayarak bu 3 arkadaşımıda alıp mekana getirmiş.Herşey çok güzel gidiyorken diğer arkadaşım bana gelip S ön koltuğa oturdu x le sürekli el şakası falan sürekli dalga geçiyor dedi gülmeye başladı bana bunu söyleme mantığını anlamadım.Rahatsız oldum erkek arkadaşımın en yakın arkadaşımla bu kadar samimi olmasından.bunu erkek arkadaşıma söylemedim o şekilde düşünmesini istemedim ama oda farkında çünkü hep davranışlarıma vurdum laf soktum kızada onada ve Düşünüyorum neden diğer arkadaşlarımla değil S ile bu kdr kıskanıyorum diye sanırım davranışlarından.Böyle bir kaç daha olay olunca artık eminmki kıskandığımın farkında varmışlardır.Zamanla birbirimizden koptuk.Onlar buluşup beni çağırmayıncada ben nedn böyle diye sorduğumda bizde planlamadık buluştuk öyle dediler.O günden sonra hiç konuşmadık 5 6 aydır konuşmuyoruz en son erkek arkadaşım diğer kız arakdaşımla otobuste karşılaşmış neden böyle oldunuz kardeş gibiydiniz diye oda merve bana hiç birşey söylemedi demiş x te bence sizin aramanız lazımdı demiş oda birşey söylememiş.( erkek arkadaşım sadece buluşma olayını biliyor )daha önceden her buluşmada gelemiceğimi bilselerde arayıp çağıran arkadaşlarımın aramama sebebi çok komikken benden msj beklemeden msj atan arkadaşlarımın bu olaydan sonra benden msj beklemesi saçma gerçekten.çok mutsuzum arkadaşlarımdan olduğum için kendimi çok yanlız hissediyorum.Gerçekten kıskanıyorum bende farkındayım belki gereksizde görünebilir size ama napmalıym ben bir daha asla msj atmam aramam sormam pekı sizce kıskanmakta haksızmıyım? onların yaptığı ne kadar dogru ? bu konu yuzunden pskologa bile gitmeyi düşünüyorum çevremde derdimi anlatabileceğim beni anlayacak kimse yok.Yardım edin kızlar :(

Senin o yakın dediğin kız arkadaşın , yanında erkek arkadaşın varken nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorlarsa , samimi hareketlerde bulunup çocuğu utandıracak hareketlerde bulunuyorsa, bu onun ayıbı..

Erkek arkadaşına gelince, bunca samimi davranışlara bir tepki gösterip tavrını koymuyorsa bu da onun ayıbı..

Ne kadar yakın arkadaşım olursa olsun , benim sevdiğim adamla el şakaları yapıp laf sokacak bende bunca yapılanlara tepkisiz kalmazdım.0nu hayatımdan anında çıkarırım..
Ve çocukta buna müsade verirse , ne kadar çok seversem seveyim ona da acımam..

Bencede kız arkadaşın patavatsız olabilir erkek arkadaşın ona karşılık vermek yerine ağırlığını koymalı bu kızlar senin arkadaşların onun değil.Eğer sen hoşlanmıyorsan arkadaşın ona göre davranmalı herşeyin bir sınırı vardır sonuçta.arkadaşınla ister görüşürsün ister görüşmezsin bu erkek arkadaşınıda ilgilendirmez bencee.Sen yanında yokken arkadaşlarınla okadar samimi olması bence normal değil yani ben kabullenmem kıskanmaktada haklısın .Arkadaşın ne kadar suçluysa erkek arkadaşında bence okadar suçluuu

Buarada canınıda sıkma tatlım öyle arkadaşın olacağına hiç olmasın daha iyi gerçekten sana anlayışlı olmayacaksa arkadaş olmasın arkadaşlık menfaat için olmamalı az olsun ama öz olsunn

Buarada canınıda sıkma tatlım öyle arkadaşın olacağına hiç olmasın daha iyi gerçekten sana anlayışlı olmayacaksa arkadaş olmasın arkadaşlık menfaat için olmamalı az olsun ama öz olsunn

Gercekten en yakinlarjm saniyordum olene kdar arkadasligimiz devam edecekti saniyordum ama cok yanilmisim haksizken bile silebiliyorlar ya bu agrima gidiyor anlayamiyorum yorumun icin tesekkur ederm canim icimi rahatlatiyorsunjz allah razi olsun

Senin o yakın dediğin kız arkadaşın , yanında erkek arkadaşın varken nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorlarsa , samimi hareketlerde bulunup çocuğu utandıracak hareketlerde bulunuyorsa, bu onun ayıbı..

Erkek arkadaşına gelince, bunca samimi davranışlara bir tepki gösterip tavrını koymuyorsa bu da onun ayıbı..

Ne kadar yakın arkadaşım olursa olsun , benim sevdiğim adamla el şakaları yapıp laf sokacak bende bunca yapılanlara tepkisiz kalmazdım.0nu hayatımdan anında çıkarırım..
Ve çocukta buna müsade verirse , ne kadar çok seversem seveyim ona da acımam..

İnsan gercekten o an napicagini ne diyecegini bilemiyor bende tepkisiz kalabildim kendi kendimi yedim sadece erkek arkadasimada anlatmasim arkdsini kiskaniyor demesin diye evet ondada suc var ben yokken kiz arkdsmla
El
Sakasi yapabiliyor o kdr yuz verdim diye dusunuyorm onunda hesabini sordum ama ben neyi oduyorum bilmiyorm
Cok mutsuzum 1 tane bile arkadasim yok kalmadi

İnsan gercekten o an napicagini ne diyecegini bilemiyor bende tepkisiz kalabildim kendi kendimi yedim sadece erkek arkadasimada anlatmasim arkdsini kiskaniyor demesin diye evet ondada suc var ben yokken kiz arkdsmla
El
Sakasi yapabiliyor o kdr yuz verdim diye dusunuyorm onunda hesabini sordum ama ben neyi oduyorum bilmiyorm
Cok mutsuzum 1 tane bile arkadasim yok kalmadi

Bence bu hayatta hiç bir sorunu tepki içine atma..
Kıskandığında, sinirlendiğinde , üzüldüğünde, haksızlığa uğradığında bunların tepkisini karşındaki insanlara belli et..
Sonra pişman olur , keşke şöyle yapsaydım zamanında diye ah edersin..

Anladığım kadarıyla adını S koyduğun bir arkadaşın varmış. Muhtemelen senin erkek arkadaşından hoşlandığını düşünüyorsun. Hayatından çıkmış gitmiş. Dert ne şimdi?
Bu nedenden dolayı mı psikoloğa gitmeyi düşünüyorsun.

Diğer arkadaşların aksine ben sizde de suç olduğunu düşünüyorum.

Bahsettiğiniz gibi benim de 4 yakın arkadaşım var liseden, arada sorunlarımız/kavgalarımız olur elbette ancak arkadaşlık da bir ilişki türüdür ve eğer siz karşınızdaki insanlara sorunlarınızı oturup mantıklı bir şekilde anlatmak yerine mesaj atmamayı tercih ederseniz olacağı budur. Yapmanız gereken 4ünüz buluştuğunuz bir vakit, S'i alıp karşınıza "Ben senin benim erkek arkadaşımın yanındaki şu şu davranışlarından rahatsızım çünkü bu konuda böyle böyle hissediyorum, kendini benim yerime koyarsan bana hak vereceğini düşünüyorum." demeliydiniz.

Erkek arkadaşınıza ise kıskandığınızı söylemek, belli etmek yerine isim vermeden kabaca "Arkadaşlarımın yanındaki rahat davranışlarından rahatsız oldum." diyebilirdiniz.

Bence yapmanız gereken erkek arkadaşınız olmadan 4 arkadaşınızı bir araya toplayıp, içinizden geçenleri rahatsız olduğunuz konuları vs. açık açık konuşmak. Belki de arkadaşlarınızın kafasından başka şeyler geçiyordur, bilemezsiniz. Eğer bu davranışı gerçekleştrdikten sonra halen aramama, çağırmama problemi devam ederse o zaman kendinize yeni arkadaşlar bulmalısınız sanırım.

Diğer arkadaşların aksine ben sizde de suç olduğunu düşünüyorum.

Bahsettiğiniz gibi benim de 4 yakın arkadaşım var liseden, arada sorunlarımız/kavgalarımız olur elbette ancak arkadaşlık da bir ilişki türüdür ve eğer siz karşınızdaki insanlara sorunlarınızı oturup mantıklı bir şekilde anlatmak yerine mesaj atmamayı tercih ederseniz olacağı budur. Yapmanız gereken 4ünüz buluştuğunuz bir vakit, S'i alıp karşınıza "Ben senin benim erkek arkadaşımın yanındaki şu şu davranışlarından rahatsızım çünkü bu konuda böyle böyle hissediyorum, kendini benim yerime koyarsan bana hak vereceğini düşünüyorum." demeliydiniz.

Erkek arkadaşınıza ise kıskandığınızı söylemek, belli etmek yerine isim vermeden kabaca "Arkadaşlarımın yanındaki rahat davranışlarından rahatsız oldum." diyebilirdiniz.

Bence yapmanız gereken erkek arkadaşınız olmadan 4 arkadaşınızı bir araya toplayıp, içinizden geçenleri rahatsız olduğunuz konuları vs. açık açık konuşmak. Belki de arkadaşlarınızın kafasından başka şeyler geçiyordur, bilemezsiniz. Eğer bu davranışı gerçekleştrdikten sonra halen aramama, çağırmama problemi devam ederse o zaman kendinize yeni arkadaşlar bulmalısınız sanırım.

Bu konuda kesinlikle haklisiniz zaten icim rahat etmedigi icin yazmak istedim herkesin dusuncesi bir olmuyor bana sacma gelen karsimdaki icin onemli olabiliyor bu konuda hak veriyorum ama bu benim yapimda var ben annemlede tartissam babamlada tartissam sevglmlede tartissam hep susarim msj atmam aramam sormam gercekten bunu yenmeyi cok denedim ama yapamiyorum dusundum msj atiym blusalm konusalm bende derdmi anlatiym onlarda anlatsn onlar bi anda solebiliyorsa bi sorun vardir ben hakliyim kesinlikle benim hic yanlisim yok demiyorm dememde ama yapamiyorm gercekten bu huyumu yenemiyorum nasil yapabilirim gercekten cok yanlizim bu konuda ben hakliym evet ama digerlerinde onlar hakli olabilir yorumun icin coook tesekkur ederim canin

Back
X