Diğer arkadaşların aksine ben sizde de suç olduğunu düşünüyorum.
Bahsettiğiniz gibi benim de 4 yakın arkadaşım var liseden, arada sorunlarımız/kavgalarımız olur elbette ancak arkadaşlık da bir ilişki türüdür ve eğer siz karşınızdaki insanlara sorunlarınızı oturup mantıklı bir şekilde anlatmak yerine mesaj atmamayı tercih ederseniz olacağı budur. Yapmanız gereken 4ünüz buluştuğunuz bir vakit, S'i alıp karşınıza "Ben senin benim erkek arkadaşımın yanındaki şu şu davranışlarından rahatsızım çünkü bu konuda böyle böyle hissediyorum, kendini benim yerime koyarsan bana hak vereceğini düşünüyorum." demeliydiniz.
Erkek arkadaşınıza ise kıskandığınızı söylemek, belli etmek yerine isim vermeden kabaca "Arkadaşlarımın yanındaki rahat davranışlarından rahatsız oldum." diyebilirdiniz.
Bence yapmanız gereken erkek arkadaşınız olmadan 4 arkadaşınızı bir araya toplayıp, içinizden geçenleri rahatsız olduğunuz konuları vs. açık açık konuşmak. Belki de arkadaşlarınızın kafasından başka şeyler geçiyordur, bilemezsiniz. Eğer bu davranışı gerçekleştrdikten sonra halen aramama, çağırmama problemi devam ederse o zaman kendinize yeni arkadaşlar bulmalısınız sanırım.