Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tşk ederim hemen alayım bitirdi beni bu kaşıntıBende yaşadım uzun süre sonra iyi bir doktora gösterdim konazol adlı ilaç şeklinde şampuan dan yazdı kullandım şimdi çok rahatım
Rica ederim kullanımı zor değil zaten bir ay içinde etki ediyorçok tşk ederim hemen alayım bitirdi beni bu kaşıntı![]()
allah razı olsun geçmiş olsun sizede..SE AQ
Rica ederim kullanımı zor değil zaten bir ay içinde etki ediyor
ÇOOOK tşk ederim sizede geçmiş olsun deneyeceğim.saf zeytin yagli sabunla yikamaya baslayin saclarinizi evet sampuan gibi yumusak yapmiyor cok güzel kokmuyor ama piyasa sampuanlari sac derisi dahil tüm cildi hasta eden kimyasallar iceriyor . zeytinyagli sabun bende sac dökülmesini de durdurdu , banyodan sonra ilk sacimi taradigimda tarakta 10-15 sac teli oluyor artik :)
sagol kuzum gecti benimki cok sükür , ben yasadigim yerden dolayi stoklarim tükendiginde (gecen yil iki üc ay sabunsuz kaldigimda) bebek sampuani kullanmistim . oda aklinda olsunÇOOOK tşk ederim sizede geçmiş olsun deneyeceğim.
çooook tşk ederimmm arkadaşım varolun...sagol kuzum gecti benimki cok sükür , ben yasadigim yerden dolayi stoklarim tükendiginde (gecen yil iki üc ay sabunsuz kaldigimda) bebek sampuani kullanmistim . oda aklinda olsun
Nerden alıyorsunuz saf zeytinyağlı sabunu ?saf zeytin yagli sabunla yikamaya baslayin saclarinizi evet sampuan gibi yumusak yapmiyor cok güzel kokmuyor ama piyasa sampuanlari sac derisi dahil tüm cildi hasta eden kimyasallar iceriyor . zeytinyagli sabun bende sac dökülmesini de durdurdu , banyodan sonra ilk sacimi taradigimda tarakta 10-15 sac teli oluyor artik :)
Duştan sonra ıslak bırakıyorsan ondandır belkisaç derim çok kaşınıyor cildiyeye gittim kimi egzama dedi kimi kuruluktan dedi dayadılar alerji ilaçları uyuyorum sürekli ama kaşıntım geçmiyor bu tarz sorun yaşayan dostlarım varmı aranızda![]()
Türkiye ye geldigimde köyden alıyorum. Dayimlar ayarliyorNerden alıyorsunuz saf zeytinyağlı sabunu ?
Yanetkileri varmi.. bende de ayni sikinri var.. kasinti kabuklanma kepek falan.. kasidikca sivilce gibi oluyor kabuklaniyo tekrar kaşınmayla yara gibi açılıyo sonra yine kabuklanma kısır döngü yaniBende yaşadım uzun süre sonra iyi bir doktora gösterdim konazol adlı ilaç şeklinde şampuan dan yazdı kullandım şimdi çok rahatım
Alla alla az önce böyle bir konuya yorum yazmıştım... Salgın saç hastalığı falan mı çıktı acabasaç derim çok kaşınıyor cildiyeye gittim kimi egzama dedi kimi kuruluktan dedi dayadılar alerji ilaçları uyuyorum sürekli ama kaşıntım geçmiyor bu tarz sorun yaşayan dostlarım varmı aranızda![]()
Ben iki yıl boyunca kullandım hala kullanıyorum. Yara vardı bende birde kaşıntı çok iyi geldi iki günde bir kullanıyorum. Yan etkisi olacağını sanmıyorum ama aile hekimine sormanız iyi olurYanetkileri varmi.. bende de ayni sikinri var.. kasinti kabuklanma kepek falan.. kasidikca sivilce gibi oluyor kabuklaniyo tekrar kaşınmayla yara gibi açılıyo sonra yine kabuklanma kısır döngü yani
Tamam sagolunBen iki yıl boyunca kullandım hala kullanıyorum. Yara vardı bende birde kaşıntı çok iyi geldi iki günde bir kullanıyorum. Yan etkisi olacağını sanmıyorum ama aile hekimine sormanız iyi olur