- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
Liseye basladigim gunden beri arkadaslik kurdugum 3 arkadasim var.Su an universiedeyim 5 yildir arkadaslarimdan bahsediyorum.Amaa gelin gorun ki nasil arkadas..Hicbir kotu gunumde yanimda olmadilar,hicbir derdimi dinlemediler zaten bende onlarda o sicakligi gormedigimden anlatamadimda,ben daha farkli giyinmeyi seven biriydim beni disladilar,lisede siniftan yakin oldugum bir kiz daha vardi resmen ya biz ya o dediler.Hoslamdigim bir cocuk vardi onla konusursan sinif bizi kotu kizlardan zanneder dediler onlar yuzunden ondan da vazgectim.Ben bu arkadasligi surdurmek icin fedakarliklar yaptigima inaniyorum.Ben onlardan cok farkli biriyim ama onlara ayak durmaya calistim.Onlar tarafindan bol bol elestirildim ama umursamazliktan geldim.Simdi de universitedeyim yollarimiz ayrildi.Gel gorki beni bir kere bile aramadilar.Ben konusuyorum ben yaziyorum hep.Onlarin aklina bile gelmiyorum ama.Ha bir de belli bir sure yazmazsam trip yiyorum onlardan niye yazmadin bizi unuttun diye..Tabi sorun olmasin diye asil unutan sizsiniz diyemiyorum.Gercek su ki artik sikildim.Ben bu kadar emek gosterip karsiliginda da hicbir sey alamamaktan biktim.Kendimi artik onlar yuzunden kotu hissediyorum.Bir araya gelsek bile mutlu degilim artik onlarla.Artik bu iliskiyi kesmek istiyorum ama 5 yillik arkadaslik nasil cope atilir diye de dusunmeden edemiyorum.Aranizda benzer durumu yasamis olan var mi?Size zarar veren bir arkadasliga devam eder miydiniz?Bir akil verin nolur