arkadaşlarımı sevmiyorum :(

Dly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
13
0
36
İstanbul
meraba benim sorunum arkadaşlarımdan :KK42:okuldan arkadaşlarım onlarla okulda bile görüşmek istemiyorum ama yalnız kalıcam diye görüşüyorum kendime kafa dengi arkadaş bulamıyorum bu arkadaşlarımda sürekli dalga geçip, alay eden, konu hep erkekler, dedikodu, diziler olan tipler bende hiç sevmem :( hadi okulda 5-6 saat bi müddet çekiyorum ama yaz tatilinde sürekli arayıp görüşelim dışarı çıkalım diye rahatsız ediyolar ramazanda hep evlerine iftara çağırıyolar dini bişey olduğu için geri çevirmemek amacıyla gittim ama hiç iyi misafirlik görmedim hala dalgalarına devam ettiler bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo bu sene son sene Allah'tan bitiyo da bunları nasıl 1 sene daha idare ederim bilemiyorum sizce arkadaşlığımı bırakıp bundan sonra yalnız mı takılayım yoksa 1 sene daha idare edeyim mi o_O

Sevmediğim halde yüzlerine gülüp insanları kullanacağıma arkadaşsız kalmayı tercih ederim.

meraba benim sorunum arkadaşlarımdan :KK42:okuldan arkadaşlarım onlarla okulda bile görüşmek istemiyorum ama yalnız kalıcam diye görüşüyorum kendime kafa dengi arkadaş bulamıyorum bu arkadaşlarımda sürekli dalga geçip, alay eden, konu hep erkekler, dedikodu, diziler olan tipler bende hiç sevmem :( hadi okulda 5-6 saat bi müddet çekiyorum ama yaz tatilinde sürekli arayıp görüşelim dışarı çıkalım diye rahatsız ediyolar ramazanda hep evlerine iftara çağırıyolar dini bişey olduğu için geri çevirmemek amacıyla gittim ama hiç iyi misafirlik görmedim hala dalgalarına devam ettiler bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo bu sene son sene Allah'tan bitiyo da bunları nasıl 1 sene daha idare ederim bilemiyorum sizce arkadaşlığımı bırakıp bundan sonra yalnız mı takılayım yoksa 1 sene daha idare edeyim mi o_O
Bir sene daha idare et.
Sen de onları sevmediğin halde, yüzlerine gülerek hak ettikleri değeri vermiş olursun.
Ama eğer psikolojini olumsuz etkiliyorsa ve yalnız kalmak senin için sorun değilse uğraşmaya değmez.
Görüşmek zorunda değilsin.

Mesafe koy sen de. İdare edecek birşey yok, zorla kolundan tutp arkadaşlık etmiyorlar ya. :)
Kaç yıldır hiç mi doğru düzgün insanlarla arkadaslık edemedin? Bu tür insanlarla arkadaşlık ettiğine göre senin de insan ilişkilerinde kat edecek yolun var demek ki. Bence kendini geliştir. O zaman elit ve mantıklı insanlarla arkadaslık yapman daha olası olur.

Sanırım lise tacda orta okuldasiniz . Arkadaslarin senin gibi olgun değiller demekki. Ams mutlaka vardır kafa dengin sinifta gözünü iyi ac. Bence sevmediğin arkadaslarindan da uzaklas
Iki kişilik yalnızlıktan tek kişilik yalnızlığı tercih ederim şahsen

senin yaşın kaç bilmiyorum ama benim üniversite arkadaşlarım da hep bu tip. resmen kafa dengim yok hepsiyle zıttız. tat alarak muhabbet edemiyorum. konular hep aynı. yüzeysel bir arkadaşlık kurarsan sıkıntı olmaz. sır verme, dert anlatma, dert dinleme, özelini sorma, özelini anlatma, okul dışında vakit geçirme. onun dışında da idare edilebilir bence.

Kızlar deyince akla dedikodu gelir zaten bence sen kasma ya sende uyum sağla ha aslında bende severim uyumluyum ama arkadaşlarımın tavırlarını sevmiyorum diyosanda o zaman şimdiden mesafe koy çünkü yarın bi gün başka kafanın sardığı biriyle tanışırsın bu defada bizi sattı olayı olur sen yavaş yavaş mesafe koy madem bu kadar rahatsızsın

Ben onlara iki yüzlülük yapmıyorum açık açık yüzlerine onlarla görüşmek istemediğimi yada konuştukları muhabbet hakkında kendi düşüncelerimi söylüyorum ama söyledikçe benimle en ufak şekilde dalga geçiyolar ki olay sadece benimle değil diğer arkadaşlarına da mesela en ufak dil sürçmesinde binbir türlü şekilde durmadan gün boyu dalga geçiyolar bazı yerlere gelmiceğimi söyleyip kapatıyorum tekrar arayıp nedenini soruyolar canımın istemediğini söyleyince ertesi gün okulda nasıl gelmezsin bundan sonra gel diyolar sinirlenip bağırdığımda tamam canım sinirlenme diyolar kişilik bozukluğu bu bence bu hareketlere çok şaşırıyorum yani ben daha önce onlarla küsmeyi denedim ama hastalıklı gibi hayır seni bırakmayız hayır sen bizim arkadaşımızsın diyip oturtuyolar daha önce bağırdım ama artık onlardan kurtulunmuyo sizin düşündüğünüz gibi değil olay gerçekten hastalık gibi bişey bi zorla onlarla arkadaşlık yapmamı istiyolar resmen geçen sene gerçekten küsüp kalkıp gitmiştim hemen annesini aramış anneside beni arayıp hadi barışın hadi barışın diye tutturdu ben (bu sene 8.sınıfa geçtim bu arada) hala çocukça hareketler yapıyolar annesini arayıp barışmak ne demektir bu hastalık gibi bişey gerçekten bu yaşta herşeyi deniyorum yalnız kalsam bile olur artık ama bırakmıyolar ayrıca ben başka kişilerle görüşünce gelip niye onlarla konuşuyosun konuşamazsın sadece bizimle konuş diyolar ama onlar gidip başkalarıyla görüşüyolar buna bi çözüm bulmak istiyorum artık nasıl düzeltebilirim

Back
X